Páčia sa vám na dievčatách viac rovné alebo vlnoté vlasy? Teraz si väčšina dievčat iba žehlí vlasy a pomaly každá ich chce mať rovné a byť rovnaká ako ostatné. Čo si o tom myslite vy?
co ja viem... vzdy som si myslel ze kucery maju daco do seba ale ked sa tak spatne pozeram tak nikdy som so ziadnou brckavou alebo aspon co by mala vlnite vlasy, nic neporiesil
záleží od celkového vzhľadu...môže mať neviem aké vlasy, ak je všetko ostatné na piču ...ale tak asi najmenej sa mi páčia krátke vlasy...som proste zaťažený na dlhšie...no najviac žeriem na ženských takéto účesy a vlasy
Ja mám tiež zakázané ostrihať sa ale zasa mu vadi ak ma vlasy v tvári alebo ho šteklia. úprimne neviem od čoho to záleží, ale moje vlasy sú dosť zvláštne, občas také rovné, že tak by som ich v živote nevyzehlila a inokedy také vlny, co by sa mi nepodarilo s kulmou ani keby som chcela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov