ved ked je unavena nebudem ju vyhanat z postele, moze sa v nej vyspat.. co je na tom zle?
------------
"k veci" - hlupa otazka. to nie je o cakani a o tom "nech je to za nami". to svedci len o naivite tych dvoch, ba az hluposti, ich nezrelosti a nezrelosti vztahu..
takze kym toto riesis ma byt odpoved NIE NEVYSPI(m)..
a ked to riesis prestane(te) tak sa ziska i odpoved
prepáčte, nikdy som nebol drzý tu na birdzi ale teraz budem
vy ste strašne hlúpi. ale veľmi. všetko chcete točit fakt len okolo sexu??
a čo tak myslieť na to, že to moje dievča sa raz stane matkou spoločných detí.. téma rodina budúca... takéto niečo?
sa čudujete že neviete nadviazať hlbší citvý vztah ktorý nie je vobec založený na sexe? nečudujte sa.. človek ktorý pudovo rozmýšla, nemá v hlave moc rozumu.. takže tak. a tvrdá poznamka..
neviem, kto chce riskovať, že ti praskne kondóm, a podobné veci..
moj kamarát, ktorý sa ženil v sobotu je toho svetlým príkadlom.. kdeže by sa ten ešte ženil... ale musel... ked konečne prestanete rozmýšlať nohavicami, aj mozog vám začne fungovať
myslím, že keď má človek priateľa/priateľku, na ktorej mu záleží a ktorú ľúbi, tak nebude myslieť len na to kedy sa s ňou/ ním vyspí a je rozdiel sa s niekým vyspať ako sa s niekým milovať dosť blbá anketa
my sme s mojou cakali priblizne pol roka.. a dokonca som to este aj sam predlzil o nejake 2-3 tyzdne, pretoze som chcel pockat.. a teraz sa do mna mozte vsetci egresi navazat
@vreskot000 vitaj vo svete "nepochopenych". len malo chlapov hlada matku svojich deti. preco? lebo drviva vacsina je nezrela. ano, ide im len o sex. je ale na zene, aby takychto zufalcov vcas rozpoznala a poslala ich kade lahsie. lebo prave zena urcuje, ci sa nieco udeje alebo nie
@vreskot000 klobúk dole! Takýchto chlapov s veľkým CH, ktorí nie len majú svoj dobrý názor, ale ani sa ho neboja vysloviť sú v tejto dobre ohrozeným druhom a aj preto sa vedľa môjho mena bude ešte dlho vystatovať rodinný stav: slobodná. A stále keď na mňa prídu ťažké chvíľky, spomeniem si na tých uslintaných hlupákov s rukou v gatiach a senom za ušami a bude mi o čosi lepšie, že nemám niečo také na krku.
Preco to vsetci beru ako amen v otcenasi, ze chalan chce hned, a len caka, kym sa jeho zmylovana polovicka zlutuje, a "da" mu? Ked sa nad nim zlutuje, a konecne mu "da" no tak to mi je ale uzasny sex, fuckt... Ako keby vo vztahu islo iba o to...
kamaráti, držme sa pravdy. ten kto obstojí, u toho je víťazstvo. v dnešnej veľmi ťažkej dobe na vzťahy si treba enormne dobrý pozor dať na takéto vážne veci. či teda dokážem s myšlienkou na bdúcnosť zostarnúť. lebo nie vždy budem mať 18 r. mam 24..
tak veľa šťastia a mnoho zdravých budúcich rodín, za šťastné deti!!!
viem aký je dnes život ale, že je väčšina ľudí tak nízko ako sú zvieratá...tak to ma sklamalo...a to teda riadne..."keď to na mňa príde...tak čo mám robiť a podobné frázy"...také naturálne...=//
ja si počkám a po svadbe... nič nie je krajšie keď sa dvaja ľudia oddajú jedinej skutočnej svojej láske...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
a síce: PRVÝKRÁT vyspí
ved ked je unavena nebudem ju vyhanat z postele, moze sa v nej vyspat.. co je na tom zle?
------------
"k veci" - hlupa otazka. to nie je o cakani a o tom "nech je to za nami". to svedci len o naivite tych dvoch, ba az hluposti, ich nezrelosti a nezrelosti vztahu..
takze kym toto riesis ma byt odpoved NIE NEVYSPI(m)..
a ked to riesis prestane(te) tak sa ziska i odpoved
ale teraz srs...
ak je ta prava aj mesiace :3
takze dufam ze ti niekto odpise po voli aby si to mohli pouzit proti svojmu frajerovi
som rada ale, že tu sú takí gentlmani vííí
ale na druhej strane cim skor tim prv
..kvak..
vy ste strašne hlúpi. ale veľmi. všetko chcete točit fakt len okolo sexu??
a čo tak myslieť na to, že to moje dievča sa raz stane matkou spoločných detí.. téma rodina budúca... takéto niečo?
sa čudujete že neviete nadviazať hlbší citvý vztah ktorý nie je vobec založený na sexe? nečudujte sa.. človek ktorý pudovo rozmýšla, nemá v hlave moc rozumu.. takže tak. a tvrdá poznamka..
neviem, kto chce riskovať, že ti praskne kondóm, a podobné veci..
moj kamarát, ktorý sa ženil v sobotu je toho svetlým príkadlom.. kdeže by sa ten ešte ženil... ale musel... ked konečne prestanete rozmýšlať nohavicami, aj mozog vám začne fungovať
@31 všetko sa točí okolo sexu a netvrdi, že nie!
:/
my sme s mojou cakali priblizne pol roka.. a dokonca som to este aj sam predlzil o nejake 2-3 tyzdne, pretoze som chcel pockat.. a teraz sa do mna mozte vsetci egresi navazat
určite sa potešila
=D
asi by som ťa prefackala a potom by sa videlo,či si popleta
vieš,stačí mi ten môj mne dievča netreba
a je perfektný!
no,nezneuzivat ju...ide len o tuzbu?alebo o to,co naozaj k nej citis?
lebo ak ide len o telesnu pritazlivost,tak city ti asi nič nevravia
keby mi nevraveli..nebol by som s nou 23 mesiacov =P
tak klobúk dole gratulujem
a to aj doteraz sa vyhovaras na to,ze si popleta?
dakujem
tak veľa šťastia a mnoho zdravých budúcich rodín, za šťastné deti!!!
tak veľa šťastia v nahanani
ja viem, že je to dosť tvrdé riešenie,ale pudy nepustia.. .. ešteže som dievča a takto na chalana nárokovať nemôžem, musím sa hrať na nedobitnú hradbu
neskutočne súhlasím s predposlednou vetou od @jaro1991
ja si počkám a po svadbe... nič nie je krajšie keď sa dvaja ľudia oddajú jedinej skutočnej svojej láske...