Aj keď som hlasoval za tenký pásik najmilšie je dohola.Ale nikto ma nepresvedčí že to nemá korene v pedofílii, veď kto už rozozná nezarastajúcu od vyholenej,pokiaľ neberieme do úvahy zvyšok tela.
kazdy napise uplne vyholene ale to poriadne pi*ovina ..do dvoch dni po holeni mate strnisko a pochybujem,ze sa to niekomu chce udrzovat kazdy druhy den
nadviažem trochu aj na @4 - ono jasné, že sa to nedá udržovať stále úplne vyholené, ale max. 1 cm... však je to nechutné, keď je to dlhšie... síce minule som čítala, že chlpy "tam dole" u žien udržujú správnu kyslosť a takisto chránia pred infekciami, ale na druhej strane už je nejaká moderná doba a myslím si, že pokiaľ žena vie, ako sa tam dole má umyť a ako sa chrániť pred infekciami, tak už zostáva len hygiena, ktorá chlpom vraví jednoznačné nie... navyše veď aj estetika... si predstavte, alebo radšej aj nie babu v bikinách ako jej zo spodného dielu trčia chlpy... hnus...
no osobne si myslim ze je to vec tej baby, ale ma to esteticky vyznam a ahlavne pri orale to dokaze celkom prekazat, chlpy v ustach vedia zavadzat, ale pokial by som tej babe nerobil oral(co asi nie je mozne, lebo je to zabava ) tak nech tam ma cokolvek.. mozno len tak pristrihnute na 0.5cm mozno trosku menej.. to je take neutralne
@sandy114 no hej lebo uz mesiac planujem novy nick, a preto tu nic nemam. a na tom novom budem mat vsetko, ale zase nebudem zneho pisat v diskusiach iba tento nick bude na diskusie.
@sandy114 lebo som zvykol pisat v diskusiach tuna z tohto niku, aj pravdu povediac aj z dovodu ze tento nick som zle napisal. malo bit NIKIBOY a nie NIKEBOY a hlavne chcem robit vlastnu tvorbu-blogy,obrasky,videa.
O niekoľko rokov sa aj tak zmení spoločenský diskurz a v móde bude opak toho, čo je považované dnes za priam až normálne. A potom, keď sa ľudia nabažia hunatosti, budú opäť trendom genitálie a lá nevyvinuté dieťa.
@nikeboy ty si nieco nauc o hygiene hlava sa ti v lete nepoti lebo ju nemas v nohaviciach to ze tam mas mozog neznamena ze tam mas aj hlavu po dalsie
v Lete spotene telo - v rozkroku , spodne pradlo, rifle vobec tam nevznika pot ze? a ked je chlpata tak lepsie sa ten pot zdrziava!!!! tak sa nauc nieco o hygiene a pouzi google!!!!
kokos 17 rokov to ma pindu to nevidelo a mudre to je
@kepro myslim ze svoj primitivizmus si dokazal v @39 co viac dodat, to ze mam 17 neviem co ma z tym co som napisal. o hygiene viem toho dost, preto viem ze pises sprostosti o hygienickich dovodoch. ale kosicania sa robite majstramy sveta, takze chapem tvoju obmedzenost.
lebo tam nemam teraz ziaden nick, odkazovac si mozes vymazat, ked ti moj koment az tak vadiii. aj tak sa stavim ze vetsina ludiii nema ani sajnu co je to ib.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
151 komentov
nadviažem trochu aj na @4 - ono jasné, že sa to nedá udržovať stále úplne vyholené, ale max. 1 cm... však je to nechutné, keď je to dlhšie... síce minule som čítala, že chlpy "tam dole" u žien udržujú správnu kyslosť a takisto chránia pred infekciami, ale na druhej strane už je nejaká moderná doba a myslím si, že pokiaľ žena vie, ako sa tam dole má umyť a ako sa chrániť pred infekciami, tak už zostáva len hygiena, ktorá chlpom vraví jednoznačné nie... navyše veď aj estetika... si predstavte, alebo radšej aj nie babu v bikinách ako jej zo spodného dielu trčia chlpy... hnus...
alebo hviezdičku
to môžu tak dôchodcovia čo majú čas pol dňa sa hrať s pičovinami
Toto je asi jediný muž podľa mňa, ktorý sa neholí tam dolu
(len tak pomimo )
a ludii co tu pisu o hygiene dam otazku- preco mate vlasy?? ved je to fuuj, nehygienicke.
tak isto len debil bude operovat z hygienou, lebo ked sa clovek sprchuje kazdy den, tak nema problem z hygienou.
v Lete spotene telo - v rozkroku , spodne pradlo, rifle vobec tam nevznika pot ze? a ked je chlpata tak lepsie sa ten pot zdrziava!!!! tak sa nauc nieco o hygiene a pouzi google!!!!
kokos 17 rokov to ma pindu to nevidelo a mudre to je
@wewo z coho???
lebo tam nemam teraz ziaden nick, odkazovac si mozes vymazat, ked ti moj koment az tak vadiii. aj tak sa stavim ze vetsina ludiii nema ani sajnu co je to ib.