keby musim tak si vyberam.. hm.. "cukrovinky cierny princ"
ale kedze nemusim a nikdy nebude situacia ze by som "musel" tak nema zmysel sa nad tym zamyslat..
na babach su pritazlive ine hodnoty ako je "ruzova farba, ci mily usmev" "alebo zjavna drsnota a nezdravy zivotny styl"
vsetko ma svoj zmysel a povod a utvara toho cloveka.. takze je mozne, ze vziat si tu drsnu, tak z nej spravim milovnicku ruzovej a z tej "pink" sa stane besna furia v ciernom..
A tie možnosti sú opísané s podobnou mierou nelákavosti ... A zároveň sú opísané veľmi stroho, takže ak by som "musel", určite by záležalo na konkrétnejších okolnostiach ...
po 1.ako môžeš porovnávať punk s nejakým odpadom ako "emo" alebo hop
2.keby som bola chlap,tak si jednoznačne vyberiem holku,ktorá ma rada pivo a sex,ako nejakú barbínku,na ktorej by som musela vkuse vidieť tú otrasnú farbu a držať jej kabelôčku,kým ona si bude skúšať 2 hodiny nejaké "super moderné" handry...
typicka Didka DDDjj nakupovanie nenavidim a ruzovu mam rada v kombinaci s ciernou.................a k tomu prvemu nemam rada ani futbal ani pivo DDDa nesom ani punkerka ani emacka ani hoperka DDDDtak to je asik secko co som mala na srdci
Boli by ste radi keby bolo s každého rožku trošku,že ? Neviem či tu je taká čo má rada Futbal,Pije Pivo,zároveň Miluje rúžovú a mŕtveho Gucciho ... Pivo je Oka,Futbal mám rada žijem s ním,ružová je fajn.. No nakupovať dokážem ale nekričím "wáááááá to je GuCcííí!!! " ... fuck
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
152 komentov
ale tak otvorene ... urcite nieco medzi
nie som náročný...
Potom by som aj hlasovala
ale kedze nemusim a nikdy nebude situacia ze by som "musel" tak nema zmysel sa nad tym zamyslat..
na babach su pritazlive ine hodnoty ako je "ruzova farba, ci mily usmev" "alebo zjavna drsnota a nezdravy zivotny styl"
vsetko ma svoj zmysel a povod a utvara toho cloveka.. takze je mozne, ze vziat si tu drsnu, tak z nej spravim milovnicku ruzovej a z tej "pink" sa stane besna furia v ciernom..
A tie možnosti sú opísané s podobnou mierou nelákavosti ... A zároveň sú opísané veľmi stroho, takže ak by som "musel", určite by záležalo na konkrétnejších okolnostiach ...
JE hnusne keby sa nejaka baba chovala ako chlap jak to bolo v jednom filme
2.keby som bola chlap,tak si jednoznačne vyberiem holku,ktorá ma rada pivo a sex,ako nejakú barbínku,na ktorej by som musela vkuse vidieť tú otrasnú farbu a držať jej kabelôčku,kým ona si bude skúšať 2 hodiny nejaké "super moderné" handry...
2 - veď, presne toto som si myslela aj ja, preto ma ten graf tak prekvapil
punk, sex, pivo sú môjmu srdcu omnoho bližšie
@Hereiam : Az na ten futbal...
Tipy rady ohladne lasky, vzťahov, sexu... Niektoré témy len 18+
» s9.bitefight.sk/c.php?uid=44556...
//////////////////////////////////////////////////////////