@viollin keby sme mali viac rokov, tak by sa dalo o tom polemizovať, ale 18 a povedzme ..17 ..neexistuje ja mám veľa starostí teraz nieto, ešte decko opatrovať
Pokrytec nad pokrytcom. Vás je HOVNO do toho, prečo to DIEŤA má.
Úprimne, slobodné mamičky to majú veľakrát ťažké aj vďaka ľuďom s nehoráznymi predsudkami.
Dosť záleží na veku a na osobnosti. Ale jednoznačne nejdem posudzovať človeka samotného. Ak by som mala tých pár rokov (aspoň 25) a nik by ma nefinancoval, iba ja sama seba.. Neviem, premýšlala by som o tom. Musel by to byť však vážny vzťah, pretože ľutujem tie deti, ktorých matky či otcovia sa vláčia kadetade a s hocikým.
hmm ja poznám dievča ktoré ma 18 decko na krku stále ju vidím s nejakým ktorého po čase odkopne a asi je závisla na sexe lebo ked nemá frajera začne chodiť s otcom dietata.......tak neviem chalani či by ste si s takou chceli začínať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale preco by to mal byt problem??
ked sa X ludi vie zmierit s tym, ze ich partner/ka mal pred nimi niekolko sexualnych partnerov..
tak aky problem je ze ma dieta.. teda beruc do uvahy, ze dotycny raz to dieta chce mat tiez..
a proste tak..
Záleží aké veľké by to decko bolo !
@pissoff aha takze ty si len na panny....hm tak vela zdaru s hladanim...
Úprimne, slobodné mamičky to majú veľakrát ťažké aj vďaka ľuďom s nehoráznymi predsudkami.
Dosť záleží na veku a na osobnosti. Ale jednoznačne nejdem posudzovať človeka samotného. Ak by som mala tých pár rokov (aspoň 25) a nik by ma nefinancoval, iba ja sama seba.. Neviem, premýšlala by som o tom. Musel by to byť však vážny vzťah, pretože ľutujem tie deti, ktorých matky či otcovia sa vláčia kadetade a s hocikým.