Založila som toto fórum lebo mám trochu problém s chalanmi. Mám 13 rokov a ešte som poriadneho chalana vlastne ani nemala. Možno si niekto povie že šak je to predsa ešte skoro ale keď počujem o tom ako moje kamošky majú chalanov a tak, tak rozmýšľam o to
ja mam 17, a doteraz som nemal este ziadnu babu... a ak ma niekto z mojho okolia tu svoju polovicku, akurat mu mozem fandit,nech mu to vydrzi...nerozumiem preco by si mala byt preto divna...
Mam skoro 20 rokov a este stale nie som stary otec. Moj stary otec uz ma vnucata a ja nie. Prosim pomozte mi a porozpravajme sa o tom preco nemam vnucata. Pripadam si taky divny...
ty si robis srandu.ze??? v 13tich nemat chalana to je uz vazne... podla mna si lesba. fakt. ved 13!!! to uz nase prastare mamy deti pomaly rodili a ty si ani chalana nemala!!! trapas kde to zijes?!?!
asi uz starnem ale v 13tich mi chalan ku stastiu nechybal (vlastne ani teraz nie)..ved si pockaj chvilu.. a 13 rocni chalani aj tak nie su nic moc (sorry wewo
No ak je tvojim najvacsim problemom, ze este si nemala chalana, tak divna si... O chvilu sem budu pisat 14 rocne baby, co sa budu pytat, ci nie su divne, ked su este panny. Kam tento svet speje...
vies co,takto ti poviem.podla mna clovek v 13tich nemoze tak naplno prezivat ten vztah,nic v zlom,ale este proste podla mna cloek este nie je pripraveny na vztah.mala som chalana v 15tich...rozisla som sa s nim ani neviem preco,nezaujimal ma...v jeden den sme sa stretli opat....opat sme spolu...mam 17 a uz to mozem nazvat vztahom,uz to vnimam inak ako 14,15 rocna....ja na tvojom mieste by som sa tym netrapila ze nemam chalana,pretoze ver tomu ze na nieco dobre a krasne siu treba pockat a nie hned hrrr...trpezlivost ruze prinasa...ja som to zistila...to je vsio odo mna
ako nič v zlom ale človek nad 18 ťa pomilovať nemôže lebo keď pani doktorka povie tvojej maminke že tvoja blana čo mala byť ešte minymálne 3 roky celá je preč tak sa ťa maminka opýta, kto ti praskol blanu? a začne kryčať a ty povieš kto to bol a on za to že ťa fik fik dostane ak pán Boh dál len podmienku a ak nie pôjde sedieť za PEDOFÍLIU no a ak to budeš robiť zo 13-15 ročným tak to sa urob uhorkou a daj ju nachvíľu do mikrovlnky. cmuk kvietok (uhorku nezavrú a nejlepšie že dôkazy môžeš ziesť) pa kvietok
Inak Majlos ta rodina nech je welka barzjako, len nech maju tje deti 13 rokow, wjes aby sme mohli s nimi zdielat ich ziwotne skusenosti a ich radosti a starosti.. uz sa tesim cmuuuk
co furt battlite do 13 rocnych deti???jezis ja v 13 uz som bola aj prejebana ludia...boze wed kto hlada¨najde neee???sa stresujes koli tomu mozno sa im nepacis abo nejsi jebawa abo ja newiem co...chalani su kkt kt.si len zajebu a babu odjebu thak mozes byt rada ze ziadneho nemas...ako nieco o tom viem wed od malicka vyrastam s chlapcami a wjem aky si....asi jednemu zo 100 vo veku od 15 az po newiem kolko nejde len o sex...chalani vy ste obycajne KURWY!!!!A 1ka,majlos abo tommyhot svoje nazory si piste cez sprawu a nedawajte ich sem ved su to obycajne picoviny a vy ste obycajny chudaci si myslite ze ked uz ste "dospeli"ze ste zozrali secku mudrost sveta???aj tie 13 rocne deti maju v hlawe toho vac jak vy bo vy tam mate nasrane....off
to ze si to v 13 mala uz davno za sebou (pocitam tak 2-3 roky) alebo lepsie povedane niekto ta vyuzil, prepichol ako gumu zo skodovky a nechal tak, to si ries sama...ale podla mna to normalne nie je a ked si myslis, ze hej, tak uz potom neviem ze co potom nie je normalne...
Nikka212: pojebal ta otec, alebo si taka spatna ze ti ani kokot do pice nestrcil a sprawil ti to ruckou od metly? Jedina chudera si tu ty, jebat w 13tich je chore a este sa tym aj chwalit tak to uz je fakt ubohe.. Widel som uz barzjake kurwy ale ty si asi ta najwacsia
"asi jednemu zo 100 vo veku od 15 az po newiem kolko nejde len o sex...chalani vy ste obycajne KURWY!!!!"
mm to uz ta pojebalo 100 chalanow ked tak usudzujes? mno howorim cista kurwa, w jakom bordeli robis? alebo si samostatna jednotka na wypadowke z trencina?
nechapem co mate proti vyjadrovaniu nazorov... ako vy si mozete napisat co len cete kuprikladu ze 13 rocni su deti, ale ked dagdo napise opak, nieco ine alebo ze chalani su kurvy tak uz sa hned donho pustite... strasne to svami...
Nikka212: Hehe, zato ze ty mas na jebanie zivnostensky list, picu davas do odpisov a gumy do nakladov, tak tu nekaz normalne baby. Len preto ze si mala v hube viac kokotov jak ja rozkov, si uz daaavno za zenitom a jediny co ta prejebe su robotnici po vyplate, neries si komplexy na nete. Vidim ze miesto mozgu mas spermobanku, asi take su tvoje nazory. Inak mohla by si uz dat aj nohy dokopy, tipujem ze sa od 13tich nestretli.
Nikka212: ku kurvam sa chalani spravaju tak, ako si popisala, myslim, ze je to nie je nic cudne. K normalnym babam sa spravaju inak. I ked je kuriev dost, verim, ze nikdy ich nebude tolko, aby sa pojmy normalna baba a kurva splynuli.
hehe, ta VS je aj na nieco dobra Inak neviem jak by sa uradnici tvarili keby si ta fuchtla spravila volnu zivnost a do odpisov by im napisala opotrebovanie vaginy (dlhodoby hmotny majetok) a mesacnu spotrebu kondomov.
prečo by to malo byť divnô? ja mám 15 a ešte som babu nemal. a poznám aj staršie ročníky, čo nerandia. divná nie si, lásky tvojich kamošiek sa rozplynú ako prach vo vetre...počkaj si na skutočný vzťah
akoze mam 18 a keby som sa v trinastich zamyslala nad takymito vecami tak uz mam pomaly skolopovinne dieta...mas 13 a mas si uzivat beztarostny zivot a nie mysliet na taketo pitchoviny...aj kebyze povies, ze mas 16 tak ti poviem,ze je to v pohode...kamaratka ma 17 a este takisto nikoho nemala(tak vaznejsie)a ja som sa tiez nepretrhla teda...poradim ti:ROZMYSLAJ NAD INYMI VECAMI...nic v zlom
Pozri sa este si na to mlada ja som prveho chlapca mala v 15-tich a bola to moja prva laska.Musis si pockat kym budes trochu starsie mat chlapca v tolkych rokoch ako mas ty nieje aj tak nic moc.
Tak mozno uz svrby susulka a chce si ju dat trosku poskrabkat nee??Bud ju uz uhorka nebavy chce si vyskusat s ozajstnym.....Ved 13 je peke cislo!!!Uz sa citi stara a zaostala oproti kamoskam!!!!Ked to kamosky tak aj ona to musy mat!Ale mozno kamosky len vymslaju a prehnaju....
Mila Kajushinka ja mám 15 a ešte som nemala žiadneho chalana, je mi tak trošku z toho smutno. ale veď ty máš len 13 rokov. ale som rada že si dala túto tému
Jebe wam to uz fakt? Ja mam 18 a som panic a co teraz? mam sa rozplakat? sak si uwedomte ze ziwot neni len o chodeni a to ze sa tu bude stazowat wam aj tak ziadny wztah neda. Najdite si nejake konicky a nepozerajte drbnute argentinske telenowely.
Nerieš to ešte... fakt... viem, že to je blbe len počuvať, ale šak maš 13... ja v tvojom veku som ešte len prišiel na to aký je rozdiel medzi mužom a ženou.. =DD
Si myslis TOmmyhot ze si nejaky super ked nadavas...bolo to akurat tak trapne a od veci...takze asi tak k tvojmu uzasnemu a interesantnemu komentaru...ale v podstate bol komicky celkom a pobavil ma...ale aj tak bol od veci...a hlavne trapny...tak sa uvedom pls a nestrapnuj sa tu...
no ani by som nepovedala niektori fakt nevem na co tu pisete co sa radsej nezahrabete pod zem...ste trapniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tommyhot.... myslis, ze tito mlady ocenia, ze mas osemnast a si panic???? To len my starsi a normalny chapeme... Ja ked pred sestrinymi kamoskami (14-16r)zahlasim, ze som o panenstvo prisla ked som mala 19,5 tak na mna pozeraju ako na zaostalu. Normalne ako na dementa... Pretoze, vacsina uz aj zabudla, ze kedysi (zrejme ked mali 0-10 rokov) nejakymi pannami boli..... Je to vsetko prije*ane... Som len rada, ze sestra ma tolko rozumu a neopici sa po tych jej debilnych kamoskach....
Asi nikdy nepochopim naco je trinasrocnej chalan.... co s nim asi tak bude robit???? Do riti... cely tento svet je skazeny!!!!
Nikka212.....vies chalani nie su kurvy.... ale ako citam tak ty si riadna!!!! Nechat sa pretiahnut v 13-tke... a tedaaaa u teba este skor je choreeee. Zrejme to nemas v hlave celkom v poriadku. Inak my dospely si nemyslime, ze sme zjedli vsetku mudorst sveta... len uz sme co to zazili a vieme svoje. Ale tak zase "slecny" ako ty zas maju co to odjebane, ze??? No a zeby sme mali v hlavach nasrate??? Nezda sa mi.... Tebe asi spermie na mozog udieraju.... alebo skor na lebecnu kost lebo o mozgu sa v tvojom pripade neda moc hovorit....
ajoj.... ..ako naozaj si myslim, ze v trinastich sa este nemas coho bat, a kam sa ponahlat ......ja mam 17(!) a tiez nemam nejake uzasne skusenosti s tymi tvorcekmi opacneho pohlavia, takze skor ja sa zacinam obavat, ci som ,,normalna" .....a co sa kamosiek tyka, velmi dobre poznam ten tlak, co okolo teba vytavar tvoje okolie, je to velmi neprijemne a je tazke sa s tym vyrovnat, ale naozaj treba byt trpezlivy a verit, ze sa aj na teba usmeje stasticko..alebo skor nejaky mily typek
myslim ze na tomto neni co riesit...ja som mala pred 14-tkou a som sa prvy krat bozkavala!!!na to treba cas...hlavne sa nikam nehrn a necakaj chalana lebo potom nepride, pride ak nebudes cakat
Tommyhot: Lenže možno práve to je ten problém, my im tak nerozumieme, sme proste niekde úplne inde ako oni, možno by sme to mali nechať na nich, nech si radia. Veď napokon najlepším učiteľom je sám život, niekedy to treba proste nechať na nich, neradiť im, nech sa popália a dúfajme aj z toho poučia.
Putzig...no mas pravdu, zivot ich nauci....ale na druhej strane keby aspon niekolko rad od starsich pocuvli zivot by im mozno jemnejsie rany rozdaval.
Nehovorim, ze ja som v ich veku visela na kaznom maminom slove, ale boli oblasti kde som ju radsej pocuvla. A to sme teda nemali najlepsi vztah....
Lenze dnes ti teenageri sa fakt spustili....nehovorim, ze vsetci... najdu sa aj svetle vynimky, no nanestastie je ich az prilis malo. Vidim to na sestrinych kamoskach. To ako jej tlacia hovadiny do hlavy... a ona si potom mysli, ze je na svete sama lebo sa nechce nechat pretiahnut prvym koho stretne... ako jej kamaratky. Ked jej poviem, ze ani ja som taka nebola, nepocuva ma... lebo vraj vtedy bola ina dobaaaa..... svina krpata to mi dala....ved az taka stara nie som....
Nemyslim si, ze by to bola ina doba... dnes sa len sex a podobne kraviny objavuju vsade.... kokso...este aj v rozpravkach...to uz je podla mna na hlavu....teda nie priamo... ale ked pozream kreslenu rozpravku.... no a ako sa tam bozkavaju... tak mam dost. Tak co si maju tie deti potom mysliet? Iba tolko, ze je to normalne!!!
Boze w Trinastix ako daleko som sice neodskocil ale w 13??? No to aby sa moje deti jebali uz w skolke sak to neni zdrawe uz tie deti odxadzaju od rozumu uplne abo co??? Sak ked xce byt dospela tha nex ju pojebu, nex ma decko a nex sa stara ked si xce dojebat ziwot
jezis vy ste seci od veci seci tu rozpravate jak najvecsi oniiiiiiii sak ja som nepovedala ze chcem jebat a decko...sak sa kludnite...ja chcem iba chalana...zadny sex!!! sa spametajte nikde neni napisene: CHCEM SEX!!! alebo co...??? tak o com tu tocite? ste fakt teda straaaasne trapni!!!
ale on bude mat viac rokow ako ty lebo ako je uz wyssie napisane 13 rocny xalani su onicom. thak on taky asi 15 mozno 16 rocny ale bude xciet sex a ked sa teraz citis nenormalna tak ho asi nebudes xciet stratit a das mu on spokojny ta odkopne 15 rocny si pomasiroval EGO a zivot ide dalej niekedy je prawe laska najwacsim sklamanim a preto sa ti tu wsetci snazia powedat ze tato tema je od weci nie prispewky, ktore sa ti nepacia proste si najdi dobreho kamosa abo fest dobru kamosku ale w 13 neni miesto na lasku, ked sa wobec dokazes zamilowat w tom weku tak bud opatrna aby si nemusela lutowat. CUZZ...
Bože veď máš len 13... a už by si chcela mať chalana. Ja už som v podstate stará a ešte som normálny vzťah nemala, lebo načo chodiť s nejakým jebkom, s ktorým si nemám čo povedať. A ťažko sa hľadá niekto normálny. Radšej žiaden vzťah než taký povrchný... A ty máš na také veci ešte čas... A ešte k tomu, keď chalani v tvojom veku nemajú nič v hlave... to ani tí starší dokonca...
kokoos..ako tak citam...tak ,,istii typkovia",,su vazne trapni..kritika sa da vyjadrit aj normaalnym sposobom..a nie ze budem cloveku hned nadavat a sprdnem ho,,,ps:tommyhot a spol....tie vase komentare mi pridu skor ubohe ako vtipne..a to uz nehovorime.. o style.ich .vyjadrenia..
toto uz nasralo aj mna....ale ved toto uz neni normalne...majlos,tommyhot a im podobny maju pravdu...pytala si si radu...povedali ti, co si o tom myslia..a este do nich aj picujes, ze boli ochotni napisat ti...ked nevies prijat kritiku...tak sem nepis jebnute otazky....alebo sem uz nepis vobec!!! vidno , ze mas este len 13 !!!!!
ale ste sa rozohnili hehe..vies co nemas chalana jeb im na hlavu co ut s nimi nechaj ich tak ked nebudes nikoho chciet tak nejaky pride a myslim ze as cas este na to aj ked pre niekoho je 13 uz vysoky vek..teda hlavne pre teba vies co nechaj to plavat neries
Perlitta: asi sem nechodis casto. Pozri otvorim birdz idem do fora a co nevidim? Na jednej strane 5 diskusii s rovnakou alebo podobnou tematikou. Co nasleduje? NO DO PICE ZAS TO ISTE. Tak to teda otvorim a vidim ako nejaka jebnuta 14tka napise ze chce chalana, ale on ju nie a este ho za to aj nazve kokotom. Co spravim? Poviem si: NO JE TO V PICI, PRIJEBANE DECKA. No a ja som podla niektorych jebnutych ludi emo, takze mi nezostava nic ine nez prejavit emocie, takze ich prejavujem po svojom. To je vsetko..
od 10 sa pytaju ako ho zbalit...v 13 su trapne lebo ece nemaju xalana....v 14 si ho uz najdu a dokazuju lasku tym ze sa nexcaju vypalcovat..v 15 maju este mozno toho isteho ale uz sa im pacia ini...v 16 maju dieru vacsiu ako hlavu(o obsahu uz ani nehovoriac) a v 17 su mamicky....v 18 sa predavkuju salviou...s
Kurva zakonom by som zakazal pristup na net detom do 15 rokov.. Toto uz fakt neni mozne. Ano aj my sme boli mladi, ale az takyto zdegenerovani urcite nie.
to Tommyhot: mas na 100% pravdu, a to zevraj dneska mladez skor dospieva, to je podla mna uuplna somarina, to len skor ich napadaju hovadiny o ktorych oni nemaju ani sajnu...
Dnesna mladez ma vyhodu akurat tak v tom ze ma viac moznosti robit kokotiny, ale urcite pri tom nepouzivaju viac rozumu nez mi ked sme boli v ich veku..
Kajushinka: co takto venovat sa niecomu uzitocnejsiemu nez je sebadehonestacia (heh, to slovo som si prave vymyslel na internete? Urcite tam mate nejaky neumyty riad, tak sup sup...
kajushinka, ale fakt to nevyzerá moc inteligentne, neviem čo tým chces dosiahnut, uz to nechaj radsej tak. Tak ta tu odsúdili, no a čo?? ti to môže byt tak jedno. Inak neni hanba, že chce v 13 chalana, ano, je nato este mladá, ale nehovorte, že vy ste vtedy na opačné pohlavie nemysleli.
vy Kajushinku vobec nechapete...ma 13 rokov a co? spoluziacky sa z nej urcite smeju ze nemala este chalana...chapem ta Kajuschinka! Zalozme novu temu...CHlapec pre KAjuschinku...po precitani tejto temy si ta urcite ten pravi najde...verim tomu z hlbky duse....a mozno bude mat ten chalan aj viac ako 12 rokov
no aj ja som mala 13 a viem ake to je,ked sa ti paci nejaky chalan, a aj som mala viac rozumu aby som to nepreberala na fore s total cudzimi ludmi...ale ona neni uz normalna..jedine slovo,co pouziva je ,,trapaci,,ale jedine ona je trapna...ja jej nevycitam,ze ma 13 a chce chlapa...ale ze ma 13 a sprava sa ako krava...a P.S.-Kajushinka..zacni citat knihy, rozsiris si slovnik...
Vy ked ste mali 13, tak ste len rozmýšlali, že aké by to bolo, keby ste mali chalana a či ste neni pozadu. Ale kedze je ona sikovné dievča a ju to trápila, tak sa nato spýtala na fore, pretože tu chodia skúsenejsí, ktorí to uz majú za sebou a myslela si, že jej poradíte A vy ste ju len podpichovali a vôbec ste sa nevedeli vžit do jej koze, no sa môžete hanbiť, ze Kajushinka?
reika, super nápad s tú novú diskusiu Takze sa hladá super chalan pre Kajushinku, 13 ročné, milé, pekné, inteligentné dievča. Kajushinka, este si napís požiadavky, aký by mal byť a môžeš čakať tajné správy
neboj, ona sa tu este určite zjaví a bude sa zase reprezentovat tým svojím slávnym jednoslovným slovníkom isto chodí teraz na pokec a tam sa zoznamuje s takými podobnými
takze kajushinka kde siiiii? bo uz nám tu chýbas!!! A mne si este nepovedala že som trápna, tak cakám, od 13 ročnej som to este nepocula
Kleo: a mne sa nezda ze by si mala byt svojpravna s tymi tvojimi prispevkami... P.S. Najdi si pojem svojpravna v pravnickej terminologii aby si mala sancu pochopit tento prispevok. Dakujem za ochotu
Majlos:bohuzial nemame doma slovnik pravnickej terminologie a mozno som to nepochopila tak ako by si chcel.ale moja odpoved: v urcitych veciach som svjpravna,neviem ci myslis konkretne birdz(1) alebo moj zivot(2).lebo mam odpoved aj na to aj na to 1)BIRDZ-MOJ SVET, a ked si myslel cinnosti v mojom zivote(2)-tak do toho sa absolutne nema co nikto starat.a co sa ti nepaci na mojich prispevkoch?robim azda nieco zleeeee????
cením si, že si sa ozvala, ked sa ti niečo nezdalo, málo takých ludí. Ale teraz k tvojmu príspevku:
1,dotoho, kolko mám skutočne rokov, ta je veľké h....Ani ja sa nestarám do teba, kolko más ty, aká más v skole známky, teda či si náhodou neprepadla alebo nebodaj kedy si sa vyspala prvýkrát s chalanom a v akom to bolo stave. Takže ta to nemá čo trápit.
2, ale kedze si sa slučne opýtala, tak ti odpoviem, prečo nie. Ano, mala som 30. decembra 18. A je to tvoj problém, že mi neverís, ja ti to vyvracať nebudem, lebo mi je to tak zvysoka jedno.
3, trosku si series do huby, nemyslís??? lebo hlavná vec, že si ma zbuzerovala zato, že v diskusii sa diskutuje o danom probléme a nie o súkromných veciach. Tak teraz som asi mimo, ale nechápem, ako súvisí môj vek s danou témou a prečo si to napísala verejne. Vieš, nato sú tie "tajné správy",ak o tom náhodou nevieš, ked si chces s niekým vyriešiť nieco osobného alebo ked proti niekomu nieco más alebo sa ti nanom niečo nezdá.
TAkže prečo si to napísala verejne??? môj názor, asi preto, aby to všetci mohli čítat.
Počkaj, vlastne prepáč, si sa len sekla a omylom si to tu zverejnila.
Ale mne to problém inak nerobí, môžeme si písat aj verejne, ked si to uz začalo a kto chce to môže čítať.
4, To, že sa ti nezdá, že mám 18 je tvoj problém. Neviem síce naisto, či si myslís, že mám menej, ale logicky to z toho vyplýva. Tak ja sa nehádam, ja som aj v reálnom zivote niekedy este decko a všetko neberiem smrtelne vázne. A nebudem sa preto ani menit.
5, ale kedze sa ti to uz dlllho nezdá, by ma zaujímalo, že ako si nato prisla?? Typujem, že podla môjho posledného príspevku v tejto diskusii. A este podla čoho, ked uz sa ti to nedzá dlhšie??? Napís konkrétne môj príspevok, podla ktorého si tak usúdila a ja ti skúsim vysvetlit, prípadne, ak bude totál trápny si aj priznám, že tam nemal byť. Lebo napísala som už velakrát blbost na plochu a vzdy som sa zato ospravedlnila a priznala som si to.
a neber to v zlom, ja proti tebe nič nemám, ale tak hádam nebudem čušať a obhájim sa.
Kleo: svojpravnost spociva konat vo vlastnom mene, bez natlaku, vôlovo a na vlastnu zodpovednost a taktiez byt opravneny takto konat. Uplnu svojpravnost nadobudnes pri 18tom roku zivota. Lenze u teba sa mi zda by mali porozmyslat ci ta neponechat na starost rodicom do takej 30tky kym dostanes rozum a budes sa chovat normalne...
1,ou,tak to len kvoli tomu???mno teda sorry,ked som to pisala,thak som moc dobre nerozmyslala.a co mi bolo do toho vas uz velke H.. disappointed:zo srandy)....(ale ne,spala som a moja gebula bola este otupena)
2,mno hej,ved ja som sa slusne opytala,ale ma nenapadlo ze som to mala radsej napisat do tajnej posty.no ospravedlnujem sa teda za moj prestupok.ale ked som sa to normalne spytala,thak ja som sa nesla hadat a nestala by som si tvrdo za nejakym nazorom co teda nie je pravdivy.chcela som len potvrdenie,nic viac.
3,to ze si serem do huby si nemyslim.teda podla mna je mensi rozdiel v tom ze:1,)my dve sa nepozname a spytala som sa nieco verejne co by mohlo zaujimat aj ostatnych,ktori si to napriklad myslia tiez(to bol priklad).2,)a to, ze pisat si verejne s niekym koho poznam aj osobne,o takych veciach co sa do toho nikto nerozumie (teda malokto vedel o com ste tocili v tej druhej diskusii).
no podla mna je v tom rozdiel.
4,5,ohladom tychto bodov sa ti ozvem v ,,tajnej poste,,
a jasne ze si sa obhajila,sak na to som cakala.
mno,a teda este raz mi prepac.priznala som si chybu,ospravedlnujem sa aj verejne.
ako sory,ale to som urobila taky velky prestupok??zas s tym neprehanaj.urobila som tebe nieco??sak ja som sa pytala aduliatkodca-i,a neviem co sa ty do toho montujes(slusne povedane).sak aduliatkodca ma vlastny rozum aj prsty aby to napisala a obhajila sa.
a to okolo toho rozumu a tej starostlivosti do 30-ky je trapne. mno sory,ale to sa mi zda ako by si to bol daky najmudrejsi boss....
Kleo: zamysli sa preco sa do toho staram... Kedze ty mozes vrtat do Adu, tak preco by som si ja nemohol rypnut do teba? A normalne chovanie by bolo keby si s tym nezacala takze si utried v hlave co je to normalne, moralne a pod. synonymne slova. Doporucujem knihu Hviezdna Pechota, kde je skvele popisane ako dospiet k tej moralke a vychovaniu. Urcite sa ti to hodi a asi aj tvojim rodicom kedze dieta je take ako ho rodicia vychovaju..
do riti ved som sa spytala len jednu otazku,ktora sa tykala adu,a ospravedlnila som sa za to a povedala som aj dovody preco som to omylne napisala sem.
Kleo: to nebola otazka ale ironicka poznamka s dehonestujucim podtonom, takze teraz sa tu neobhajuj. Je fajn ze si sa ospravedlnila ale v tomto pokracujem dalej pre pripad ze by si sa chcela znova navazat do ludi pre nic za nic. Len stale si nepochopila ten princip.
kleo, berem aj ja som to prehnala s tým mojím príspevkom, ked si to myslela tak, ako si to myslela, čo si napísala v poste, aj s tým vekom, mohla si sa opýtat prečo nie, len som ta chcela uzemnit, lebo ten tvoj prvý príspevok sa mi zdal dost urázlivý a že vyrypuješ, tak teda preto.
Ale s tým bodom 3 más pravdu, poznali sme sa osobne a to je niečo iné.
Tak som rada, že sa to vyriešilo a nevznikla tu hádka a som rada, že si napísala,ked si mala niečo proti mne, lebo ja si viem priznat, ked čosi prezenem bo tak.
Majlos: no tak je mi luto ze to tak vyznelo,v tom stave som to lepsie napisat nevedela.ale je to len medzi mnou a Adu,uz k tebe sa neviem inak vyjadrit,jedine ze to budem ignorovat.a nenavazam sa na ludi pre nic za nic,kvoli niecomu to vzdy je,a Adu to uz vie,ale ty to vedet nemusis.
To majlos, myslim ze tovja poznamka bola dost nemiestna, nakolko ked mozem tak povedat my, tommyhot, 1ka, putziq a dalsi vratane teba robime to iste. Cize rypes do niekoho za to co robis pravidelne aj ty.
Takze len sa zamysli nad tym preco si to takto povedal. Nepovedala este fakt nic zle, ano ironicky podtrhla jej vek no a ? A ked niekto ako napr ty, ja ci tommyhot niekoho ironicky posiela dpc ? To uz neposudzujes
Takze ja chcem len aby si bol objektivny, nerobi sa to sice, ale aj tak to mi robime. Tak nebudeme zato odsudzovat inych.
Navyse si myslim ze kleo na to ze ma 15rokov (prirovnaj si jej vek) ma nazroty na tomto fore az moc normalne. Ked si to porovnam s inymi 15 ronimi detmi.
hej, a mysis si ze ake je to cool, nie? lebo tak mi to neustale vyznieva skoro v kazdej (teda v 99,9%) diskusii do ktorych sa zapojis. ale bohuzial, nie je to smiesne.
Fakt uz nato "prosím" kaslite, lebo je to kvôli tomu môjmu veku a nechcem preto, aby si tu všetci skočili do vlasov a začali sa urázat a nadávat a otvárat staré veci. My sme si to uz s kleo vyriesili a aj vy ak máte niečo proti niekomu, tak existuje tajná posta.
Proste tommyhot bude vzdy tommyhotom, hovorí si čo si myslí, aj ked to neni zrovna to naj,j... diskusie tu budú vzdy a vzdy bude niekto proti tomu nadávaniu, urážaniu.
Tak prosím nechajte už všetko tak!!!
A este na záver, k tomu môjmu poslednému príspevku, čo patril kajushinke, tak nebol napísaný moc vyspelo, len som si z nej robila srandu, bo fakt sa tu len strápnovala. Ale zas nemusela som ju az tak zhodit, ja by som tiez asi podobne reagovala v 13, keby ma poslú skoro všetci do pi...
Tak kajushinka na záver sory,aj ked si o mne myslís svoje. Len som chcela, aby si si uvedomila, že takto sa normálne nemás správat a ked nadávky nepomohli, tak naj je ironia.
IT: len mam taky pocit ze jedine osoby do kotrych sme sa navazali boli kreteni co zakladali dementne diskusie. Nemyslim ze by som sa navazal do ludi co na taketo diskusie reaguju, ako to spravila kleo. Kazdopadne its gone, takze jebat na to...
Tommyhot: ako by povedal Smutny: preco tolko zlosti, ved seci sme tu z lasky a pre lasku k niecomu... Tak vidime sa v pekle, teda ak existuje
BTW: something may happend somewhere, somehow, sometimes to someone ...
Tommyhot, ved jasné, ja s tým súhlasím, sak načo mám ústa, ked ich neviem používať a nechám si do seba pindať a nepoviem, čo si myslím. Aj ked išlo by to slušnejšie, ale to si proste ty, takže nič proti tebe
A dajte už konečne pokoj tomu smutnému, to vám robí dobre si z neho furt utahova??? Tak verí v Boha, a má aj také názory, ale nič natom neni. Tak sa tešte všetci nato peklo, bo sa z neho preto smejete
Tu uz to slusnejsie nejde, uz si nepamatam kedy sa tu naposledy rozoberala nejaka na zamyslenie dobra tema.. Furt len nemam babu/chalana, tece mi krv z pici co s tym, mam maly penis atd.. Ako keby tym ludom fakt zajebava v bedni
PICI, to je moc, 14 a nasla pravu lasku. Tak ta by mala ist na Alijasku zlato tazit, behom mesaca milionarka... Neni normalne toto, sak sa spamatajte jebnute deti!!!
nerozculujte sa tu stale potom ksor umrete teda neze by mi to potom bolo luto ale este nahodou sa stanem podozrivou...jajajajajajaaaj...no to by bol trapas na ktory som si uz ale zvykla ked citam jake dristy a kktiny tu pisete...sa zahrabte seco jak tu ste a pisete blbosti!!! ze vam to neni trapne...sa pretekate v tom kto viac pouraza...no ozaj teda deti nadavaj s strapnuju deti...ja fakt nechapem ze sa za seba nehambite!!!
chybala si nam... (ironicky)...v piatich vetach 3x pouzit slovo ,,trapny,, to dokazes len ty...kokos, sa uvedom...a uz dospej konecne !!!! keby sprostost kvitla...z teba je rozkvitnuty sad...
v trinástich som mala frajera...postupne som ale zistila ze to bol le vééélmi dobrý kamarát a nič viac....ani pusu sme si nedali...a hambili sme sa chodiť za ruky...bolo to dost trápne...radsej este pockaj....najdi si frajera az ked uz toho bude nieco viac....bez urážky...myslím že v 13 to je ešte oničom
to s tym ze keby sprostost kvitgla atk som rozkvitnuty sad to uz vecsiu blbost si zadret ani nemohla...fakt ako je to trapne jak asi ked tak rozmyslam tyy!!!
kajushinka, ako sa uz skús uvedomit, zhadzujes sa stále viac a viac, všetko je trápne, len ty si netrápna. Ti potom patrí poklona, radsej chod cítat nejaké tie knihy, aby si sa vedela lepšie vyjadrovať.
Kajushinka- keby si to aspon gramaticky spravne prepisala..a az potom picovala...by som snad pochopila...ale ked si uz tak vyjebana zo zivota,, ja ti za to nemozem...chod si tie svoje kecy pisat na pokec, lebo tu si kazdemu len na smiech...to, ze sem raz za mesiac dovalis tu svoju prdel a napises vsetkym, aki su trapni, lebo ta nepodporili v tvojom primitivnom trinastrocnom zmyslani..fakt nikoho nezaujima...si tu total zbytocna...
ale sak ked som smiesna tak sa zabavaj...tak ako sa na tebe a nektorych ostatnych zabavam ja s mojimi kamoskami...obe dobre vieme co ta sere...tak sa na hrdinku hraj pred niekym inym...a k tej gramatike...no uz len kvoli teeb sa budem snazit pisat gramaticky spravne...tak asi tak...a ze sa tu zhadzujem podla tvojich slov adikktica (vies co som tym chcela povedat)ci jak trapny mas ten nick tak na tom mi ozaj teda nezalezi ci si o mne mysli dakto z vas ze som sprosta vyjeeeeebana alebo co to mi ozaj uuuuuuuuuuplne jedno a mam vas a hlavne vas dve v pci...
ty mas aj kamosky ??? tak to sa divim, ze sa vobec aj niekto s tebou bavi...no vies co ma sere, no to je super..!!! ale pre istotu ti to aj napisem..to, ze tu sekas dospelu..a pritom si este pod zakonom..no koli mne sa nemusis snazit, pisat gram. spravne...to je na tebe, len to svedci o tvojej debilite..a aduliatkodca radsej nechaj na pokoji...uz sa nevies inak branit, len picovat na nicky ??? vidis aka si uboha ? nech ma nick aky ma, je stokrat lepsi clovek ako ty...P.S.- tie kamaratky, co to s nimi citas, mas na to, aby ti poradili ako sa mas branit ? uz si sama s tym svojim kuracim mozockom nestacis ???
no vies ja som taka uboha...ams pravdu ty si ovela lepsia ako ja...si moj idol...boze ja sa asi zblaznim ze mi volaka uuuuuuuuuuzasna slecna uz nie pod zakonom co sa vie branit a ma nekonecno vela kamosiek a pise gramaticky spravne samozrejme nie pre niekoho ale sama pre seba vynadala...co mam robit? zalozim nove forum??? asi ano! jenina nadej svita!!!
Omg to je pica picovska. Pocuj ty decko zasrane sa uz uvedom, takto prijebana nebola ani moja sestra ked mala 5. By som tipol ze s tymi tvojimi prispevakmi ti pomahaju kamosky ktore su z jebnutostou asi na takej urovni ako si ty..
kajushinka, nechápem, čo más ty s mojím nickom. Ale asi sa cítiš cool a aspon si to tam už mohla celé napísať, vyzeralo by to ešte vyspelejšie. Fakt ideš s dobou, nezabudni ešte aj jebať v 14. A ked už si začala, ty náhodou neuvažuješ o zmene nicku? super inteligentná kajumegatrapka. Ale nie, kedze som neni az tak úbohá ako ty, ostanme pri kajushinke.
Fakt sa dobre musís ujebávať s tými tvojimi slávnymi kamarátkami. Som si všimla, že už si si našla aj tu na birdzi a hned troch. Ale je to akési divné, bo oni ta medzi priatelmi nemajú. Ale sak ked to povazujes za priatelstvo, tak potom sa necudujem, že si taká oblúbená.
A inak máš nás dve v piči... Oha, keby si nás mala v piči, jebala by si na nás a nie nám odpovedala, či skôr snažila sa nás odbiť, aj ked nato žiaľ nemás, prídi sem tak za 10 rokov, možno už budeš trošku vyzretejšia.
a keby máš za vzor seinu, by si sa správala úplne inak. Tam namiesto zakladania nového inteligentného fora chod poslat do piče svoje mega super kamarátky.
A nezabudni sa zase ozvat, ved nás más predsa v piči!!!!
adu aj ja som si pozerala jej akoze ,, priatelov,, ktori na nu kaslu a ani do priatelov si ju nedali DD to asi len nahodne vybrala, aby sa necitila tam sama...a mysliim, ze po tomto ako si ju surovo ale predsa squelo odjebala (aj s tommyhotom), uz ani nenapise..pretoze sa na nic nezmoze ani sama, ani s jej debilnymi kamaratkami...
seina, nechcela som byt nanu az taká, ale bola som milá, jemne som ju zosmiesnovala, aby si uvedomila, že to sa nerobí, potom som sa jej este aj ospravedlnila a ona do mna začala este skákať, tak mi to nedalo.
Ale tiež nastopro sa ozve a stavím sa, že mi tu nadá aj do p..
Adu / ked uz tak dlho neodpisovala, som myslela, ze splodi nieco lepsie...ale sklamala...uz to neni to, co byvalo...ani trapni sme podla nej uz neni a asi sa tie jej kamaratky, tiez na nu vykaslali ine vysvetlenie uz nemam...
za prve Kajushinka co sa ti nepaci na Aduliatkodca? celkom dobry nick aspon si clovek nedolame jazyk ako na tom tvojom ukrajinskom za druhe ak chces mozem ti pomoct odvodit rozne synonyma zo slova trapny tvz synonymicky rad za tretie uz ta omrzelo objimat plysakov a babiky? najskor nastuduj poriadne porno a kamasutru a potom hladaj chlapa aby ho na tebe aspon cosi bavilo ako ta pocuvat za stvrte ak chces aby ti niekto rozumne odpovedal tak daj rozumnu otazku vies na sprostu otazku sprosta odpoved.tak pa
taky dobry nick a ja som ho tak yhovadila...teraz je jak po ukrajinsky ye poylatko..a jedna poznamka ja mamu nemam a babiku ani plysaka som vzivote nedostala takze si ttrafil do cierneho
Kajushinka - mna neboli nic dakujem za opytanie..boa co tu stale riesis ?? vsetci boli k tebe normalny, pokial si ich neposlala do pice , len preto, ze nesuhlasili s tebou...si uvedom kto tu je vyjebany...na posledny prispevok nereagujem...bo to su tvoje rodinne problemy....teda ak nas neojebavas...a uz sa to ozval nejaky ten chalan ? si tu uz celkom popuralna..hm ???
Kajushinka zhovadujes tu akurat tak samu seba.. A co ked nemas mamu? Ta mame teraz lutovat, alebo co? Tvoju jebnutost to neospravedlnuje.. Ja nepoznam otca a nestazujem sa...
ahoj zlato kujushinka ci co si zac, milacik ak sa chces so mnou rozpravat nauc sa najskor pisat, bud trosku vsimava a aspon tu klavesnicu si prepinaj, v podstate ta chapem, este ti chyba vela do dospelosti, tak je to potom normalne, ale ja ked chcem niekoho nahnevat, robim to chvilu potom, je to uz len ubohe a nie ako ty trapis tu tych ludi a zbytocne si koledujes, ked nezabrali tvoje bezvyznamne slova, tak ma na nas zabrat sucit? je mi luto, ze nemas mamu, ale to tu s tym nema nic spolocne, takze, ked mi nabuduce budes davat tvoje vzacne rady rozmysli si co napises, nech s tebou zbytocne nestracam cas.
No tak takto som sa snad este v zivote nenasmiala Tvoj slovnik moja mila sa sklada z :Trapas, traposi, ste vsetci trapni s asi styridsiatimi "i". No a raz si ta dala tusim aj poj****. WAU! To si uz aka dospela si myslim
Cha, to si vystihla Seina, ale bola to celko zabava to tu citat aky sme traposiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, mali by sme sa hanbit, tak teda podme do kuta a este som zabudla na to, ze dost casto posiela lusi zakopat sa, hm...aj to je jedno riesenie
veronka - ja sa na tom totalne zabavam, ako sa tu rozculuje...isto ma uz navretu zilu, rozmysla co mudreho zas vypoti a este nieco, preco v profile ma, ze ma rada pirohy od maminky ? ked pisala nieco ine...vysvetlis mi to ?
kajusha - no mlada mi chce rozkazovat co mam a co nemam, vidis kam sme to dopracovali ???
nezabudka - vdaka a mam dojem ze psychiater nepomoze, ona je uz taka narusena, ze s nou len do kazajky, na samotku a ziadne jedlo... ci uz jebat skusala ??? co to je za otazku ? hehe sak ona sa este ani za ruku s nikym nedrzala...psy od nej uchodia...a ci uz jebala ? si ma rozosmiala
Kajushinka ty pica zasrana uz sa to inak ani neda povedat. Seci su jebnuty len ty si ta kralovna. Jasne. Seci sa tu pomiatli, a jak to ze nemozu pochopit ten tvoj skurveny mali mozocek.
Vyjebana pubertacka kurwa. Inak to uz ani nevim povedat. Sa tu hras neviem naco, podla mna mas aj mamku, aj tatka, a plisakov plnu izbu. A len sa tu hras na male chudatko s takzym zivotom. Jebat na teba.
A kebyze mamku nemas, tak ju plne chapem ze utiekla od tak jebnuteho decka jak si ty, a to je este silna zena. Ja keby som mal take decko tak by som sa bal aj utiect, lebo by ma trapili nocne mory s toho ze ma niekedy najdes, a znicis mi zivot svojimi jebnutymi recami.
Kazde druhe slovo traaapne. To pouzivaju fakt iba jednute picky v puberte. ADULIAKOKOTICA, to je hodne akurat tak novodobeho skolkara. Vypatlana mala kurwa.
Ked ty este ostal aspom tatko, a neni s teba na psychiatrii tak mu chod povedat nech ty jednu poradne jebne po hlave, a nech to robi pravidelne. Po dlhodobej terapii ta to mozno prejde. Picka zasrana.
13 rokov mas a myslis si ze co ? Ze sa s teba posereme tu seci ? Lebo aha, ty mas pravdu, a seckych tych 100 ludi sa myli. No to je normalne, neni si ty nejaky genius ?
A o srany do huby by si mohla ist prednasat, az tyk moc dobre ty to ide. Vypadni sa nekdze kurvit a daj pokoj tomuto foru.
inak je to divne jedna tu ma 14 uz sa chvali tym ze nije panna a druhy tu pisu v 17 atd ze este nemali porat sex a tu pisu 13 ze este ani chalana nemali kam ten svet speje to setcy hrvame CS ako tommyhot
boze, ja mam 17 a tiez som nikoho nemala, to je toho, viem jak ta to stve, ale s tym nic neurobis, ver mi, ked sa budes brutalne snazit, akorat vtedy ti to nevyde, bud sama sebou a nechaj tomu volny priebeh..jo?
a btw, ked som ja mala 13...presne jak tu jedna baba pisala, tiez som mala ´kamarata´ a bolo to mrte trapne,,,a v 13 som si s kamoskami vymienala obrazocky...:oˇ) tak sa netraaap...vsetko bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
201 komentov
heh Sakul,dobra poznamka:
asi uz starnem ale v 13tich mi chalan ku stastiu nechybal (vlastne ani teraz nie)..ved si pockaj chvilu.. a 13 rocni chalani aj tak nie su nic moc (sorry wewo
to ze si to v 13 mala uz davno za sebou (pocitam tak 2-3 roky) alebo lepsie povedane niekto ta vyuzil, prepichol ako gumu zo skodovky a nechal tak, to si ries sama...ale podla mna to normalne nie je a ked si myslis, ze hej, tak uz potom neviem ze co potom nie je normalne...
EQ
"asi jednemu zo 100 vo veku od 15 az po newiem kolko nejde len o sex...chalani vy ste obycajne KURWY!!!!"
mm to uz ta pojebalo 100 chalanow ked tak usudzujes? mno howorim cista kurwa, w jakom bordeli robis? alebo si samostatna jednotka na wypadowke z trencina?
nechapem co mate proti vyjadrovaniu nazorov... ako vy si mozete napisat co len cete kuprikladu ze 13 rocni su deti, ale ked dagdo napise opak, nieco ine alebo ze chalani su kurvy tak uz sa hned donho pustite... strasne to svami...
Majlos: DD good job
pičovať jej za námahu.
sťa vyžrali by kadibudku!
prečo by to malo byť divnô? ja mám 15 a ešte som babu nemal. a poznám aj staršie ročníky, čo nerandia. divná nie si, lásky tvojich kamošiek sa rozplynú ako prach vo vetre...počkaj si na skutočný vzťah
Ale spala si uz z dakym vsak? Kokos v tejto dobe a ty si v 13 este nenasla toho praveho,
fuu, to je na zabitie, fakt, skoc pod vlak
ale k teme ja mam 18a pol a nemas som este ziadnu
takze odkazujem vsetkym zhavym 13-tkam, ze sa nikam nehrabte, mate cas
Dpc pome sa zahrabat pod zem radsej nech nemusime tje traposiny pocuwat =D
Asi nikdy nepochopim naco je trinasrocnej chalan.... co s nim asi tak bude robit???? Do riti... cely tento svet je skazeny!!!!
Nikka212.....vies chalani nie su kurvy.... ale ako citam tak ty si riadna!!!! Nechat sa pretiahnut v 13-tke... a tedaaaa u teba este skor je choreeee. Zrejme to nemas v hlave celkom v poriadku. Inak my dospely si nemyslime, ze sme zjedli vsetku mudorst sveta... len uz sme co to zazili a vieme svoje. Ale tak zase "slecny" ako ty zas maju co to odjebane, ze??? No a zeby sme mali v hlavach nasrate??? Nezda sa mi.... Tebe asi spermie na mozog udieraju.... alebo skor na lebecnu kost lebo o mozgu sa v tvojom pripade neda moc hovorit....
Q: Ako urobia z tvojho mozgu hrasok????
A: PORIADNE ho nafuknu a nafarbia na zeleno!!!
Nehovorim, ze ja som v ich veku visela na kaznom maminom slove, ale boli oblasti kde som ju radsej pocuvla. A to sme teda nemali najlepsi vztah....
Lenze dnes ti teenageri sa fakt spustili....nehovorim, ze vsetci... najdu sa aj svetle vynimky, no nanestastie je ich az prilis malo. Vidim to na sestrinych kamoskach. To ako jej tlacia hovadiny do hlavy... a ona si potom mysli, ze je na svete sama lebo sa nechce nechat pretiahnut prvym koho stretne... ako jej kamaratky. Ked jej poviem, ze ani ja som taka nebola, nepocuva ma... lebo vraj vtedy bola ina dobaaaa..... svina krpata to mi dala....ved az taka stara nie som....
Nemyslim si, ze by to bola ina doba... dnes sa len sex a podobne kraviny objavuju vsade.... kokso...este aj v rozpravkach...to uz je podla mna na hlavu....teda nie priamo... ale ked pozream kreslenu rozpravku.... no a ako sa tam bozkavaju... tak mam dost. Tak co si maju tie deti potom mysliet? Iba tolko, ze je to normalne!!!
ale on bude mat viac rokow ako ty lebo ako je uz wyssie napisane 13 rocny xalani su onicom. thak on taky asi 15 mozno 16 rocny ale bude xciet sex a ked sa teraz citis nenormalna tak ho asi nebudes xciet stratit a das mu on spokojny ta odkopne 15 rocny si pomasiroval EGO a zivot ide dalej niekedy je prawe laska najwacsim sklamanim a preto sa ti tu wsetci snazia powedat ze tato tema je od weci nie prispewky, ktore sa ti nepacia proste si najdi dobreho kamosa abo fest dobru kamosku ale w 13 neni miesto na lasku, ked sa wobec dokazes zamilowat w tom weku tak bud opatrna aby si nemusela lutowat. CUZZ...
Seina: kujeeem v mene vsetkych ochrancov birdzu
nerobim to casto ale tommyhot a spol maju pravdu rozculujes sa nepravom...
ehm sak skus povedat doma mame ci ocovi co ti na to povedia oni
svet je taky zvlastny....
no aj ja som mala 13 a viem ake to je,ked sa ti paci nejaky chalan, a aj som mala viac rozumu aby som to nepreberala na fore s total cudzimi ludmi...ale ona neni uz normalna..jedine slovo,co pouziva je ,,trapaci,,ale jedine ona je trapna...ja jej nevycitam,ze ma 13 a chce chlapa...ale ze ma 13 a sprava sa ako krava...a P.S.-Kajushinka..zacni citat knihy, rozsiris si slovnik...
Seina: suhlas
Tommyhot myslis ze so soplikmi by mi to islo? ja na to nemam nervy...pozabijala by som ich
Vy ked ste mali 13, tak ste len rozmýšlali, že aké by to bolo, keby ste mali chalana a či ste neni pozadu. Ale kedze je ona sikovné dievča a ju to trápila, tak sa nato spýtala na fore, pretože tu chodia skúsenejsí, ktorí to uz majú za sebou a myslela si, že jej poradíte A vy ste ju len podpichovali a vôbec ste sa nevedeli vžit do jej koze, no sa môžete hanbiť, ze Kajushinka?
reika, super nápad s tú novú diskusiu Takze sa hladá super chalan pre Kajushinku, 13 ročné, milé, pekné, inteligentné dievča. Kajushinka, este si napís požiadavky, aký by mal byť a môžeš čakať tajné správy
aduliatkodca / dufam, ze si srandu robis... ,,Kajushinka-mile,inteligentne dievca,, ??? ja sa len pytam...
Ale nie, bolo to myslené ako ironia, ale v dobrom. Aj ked tá prvá cast môjho príspevku, to je pravda, tak sa spýtala no a čo???
Ale potom ku koncu s tým jej slovníkom nemala chyby, ktosi bol proti nej a ona sa správala jak malé totálne nevyzreté decko.
takze kajushinka kde siiiii? bo uz nám tu chýbas!!! A mne si este nepovedala že som trápna, tak cakám, od 13 ročnej som to este nepocula
cením si, že si sa ozvala, ked sa ti niečo nezdalo, málo takých ludí. Ale teraz k tvojmu príspevku:
1,dotoho, kolko mám skutočne rokov, ta je veľké h....Ani ja sa nestarám do teba, kolko más ty, aká más v skole známky, teda či si náhodou neprepadla alebo nebodaj kedy si sa vyspala prvýkrát s chalanom a v akom to bolo stave. Takže ta to nemá čo trápit.
2, ale kedze si sa slučne opýtala, tak ti odpoviem, prečo nie. Ano, mala som 30. decembra 18. A je to tvoj problém, že mi neverís, ja ti to vyvracať nebudem, lebo mi je to tak zvysoka jedno.
3, trosku si series do huby, nemyslís??? lebo hlavná vec, že si ma zbuzerovala zato, že v diskusii sa diskutuje o danom probléme a nie o súkromných veciach. Tak teraz som asi mimo, ale nechápem, ako súvisí môj vek s danou témou a prečo si to napísala verejne. Vieš, nato sú tie "tajné správy",ak o tom náhodou nevieš, ked si chces s niekým vyriešiť nieco osobného alebo ked proti niekomu nieco más alebo sa ti nanom niečo nezdá.
TAkže prečo si to napísala verejne??? môj názor, asi preto, aby to všetci mohli čítat.
Počkaj, vlastne prepáč, si sa len sekla a omylom si to tu zverejnila.
Ale mne to problém inak nerobí, môžeme si písat aj verejne, ked si to uz začalo a kto chce to môže čítať.
4, To, že sa ti nezdá, že mám 18 je tvoj problém. Neviem síce naisto, či si myslís, že mám menej, ale logicky to z toho vyplýva. Tak ja sa nehádam, ja som aj v reálnom zivote niekedy este decko a všetko neberiem smrtelne vázne. A nebudem sa preto ani menit.
5, ale kedze sa ti to uz dlllho nezdá, by ma zaujímalo, že ako si nato prisla?? Typujem, že podla môjho posledného príspevku v tejto diskusii. A este podla čoho, ked uz sa ti to nedzá dlhšie??? Napís konkrétne môj príspevok, podla ktorého si tak usúdila a ja ti skúsim vysvetlit, prípadne, ak bude totál trápny si aj priznám, že tam nemal byť. Lebo napísala som už velakrát blbost na plochu a vzdy som sa zato ospravedlnila a priznala som si to.
a neber to v zlom, ja proti tebe nič nemám, ale tak hádam nebudem čušať a obhájim sa.
Inak vdaka majlos
1,ou,tak to len kvoli tomu???mno teda sorry,ked som to pisala,thak som moc dobre nerozmyslala.a co mi bolo do toho vas uz velke H.. disappointed:zo srandy)....(ale ne,spala som a moja gebula bola este otupena)
2,mno hej,ved ja som sa slusne opytala,ale ma nenapadlo ze som to mala radsej napisat do tajnej posty.no ospravedlnujem sa teda za moj prestupok.ale ked som sa to normalne spytala,thak ja som sa nesla hadat a nestala by som si tvrdo za nejakym nazorom co teda nie je pravdivy.chcela som len potvrdenie,nic viac.
3,to ze si serem do huby si nemyslim.teda podla mna je mensi rozdiel v tom ze:1,)my dve sa nepozname a spytala som sa nieco verejne co by mohlo zaujimat aj ostatnych,ktori si to napriklad myslia tiez(to bol priklad).2,)a to, ze pisat si verejne s niekym koho poznam aj osobne,o takych veciach co sa do toho nikto nerozumie (teda malokto vedel o com ste tocili v tej druhej diskusii).
no podla mna je v tom rozdiel.
4,5,ohladom tychto bodov sa ti ozvem v ,,tajnej poste,,
a jasne ze si sa obhajila,sak na to som cakala.
mno,a teda este raz mi prepac.priznala som si chybu,ospravedlnujem sa aj verejne.
ako sory,ale to som urobila taky velky prestupok??zas s tym neprehanaj.urobila som tebe nieco??sak ja som sa pytala aduliatkodca-i,a neviem co sa ty do toho montujes(slusne povedane).sak aduliatkodca ma vlastny rozum aj prsty aby to napisala a obhajila sa.
a to okolo toho rozumu a tej starostlivosti do 30-ky je trapne. mno sory,ale to sa mi zda ako by si to bol daky najmudrejsi boss....
P.S.a chovam sa uplne normalne...
je rozdiel mat a nemat rodicov.
do riti ved som sa spytala len jednu otazku,ktora sa tykala adu,a ospravedlnila som sa za to a povedala som aj dovody preco som to omylne napisala sem.
Ale s tým bodom 3 más pravdu, poznali sme sa osobne a to je niečo iné.
Tak som rada, že sa to vyriešilo a nevznikla tu hádka a som rada, že si napísala,ked si mala niečo proti mne, lebo ja si viem priznat, ked čosi prezenem bo tak.
Aduliatkodca:posta sa mi pacila
Takze len sa zamysli nad tym preco si to takto povedal. Nepovedala este fakt nic zle, ano ironicky podtrhla jej vek no a ? A ked niekto ako napr ty, ja ci tommyhot niekoho ironicky posiela dpc ? To uz neposudzujes
Takze ja chcem len aby si bol objektivny, nerobi sa to sice, ale aj tak to mi robime. Tak nebudeme zato odsudzovat inych.
Navyse si myslim ze kleo na to ze ma 15rokov (prirovnaj si jej vek) ma nazroty na tomto fore az moc normalne. Ked si to porovnam s inymi 15 ronimi detmi.
Takze nic viac len trocha objektivity .
Seina: jj zasluzia.. ja za to nemozem ze ludia nevedia co maju od dobroty robit tak zalozia kokotnu diskusiu..
ale teraz dufam ze sa nevrhnu vsetci na Tommyhota
Proste tommyhot bude vzdy tommyhotom, hovorí si čo si myslí, aj ked to neni zrovna to naj,j... diskusie tu budú vzdy a vzdy bude niekto proti tomu nadávaniu, urážaniu.
Tak prosím nechajte už všetko tak!!!
A este na záver, k tomu môjmu poslednému príspevku, čo patril kajushinke, tak nebol napísaný moc vyspelo, len som si z nej robila srandu, bo fakt sa tu len strápnovala. Ale zas nemusela som ju az tak zhodit, ja by som tiez asi podobne reagovala v 13, keby ma poslú skoro všetci do pi...
Tak kajushinka na záver sory,aj ked si o mne myslís svoje. Len som chcela, aby si si uvedomila, že takto sa normálne nemás správat a ked nadávky nepomohli, tak naj je ironia.
Tommyhot: ako by povedal Smutny: preco tolko zlosti, ved seci sme tu z lasky a pre lasku k niecomu... Tak vidime sa v pekle, teda ak existuje
BTW: something may happend somewhere, somehow, sometimes to someone ...
Neberte nam tommyhota
aduliatko, tak radsej si poviem co mam na srdci ako mam drzat hubu a nechat si srat na hlavu
A dajte už konečne pokoj tomu smutnému, to vám robí dobre si z neho furt utahova??? Tak verí v Boha, a má aj také názory, ale nič natom neni. Tak sa tešte všetci nato peklo, bo sa z neho preto smejete
Fakt sa dobre musís ujebávať s tými tvojimi slávnymi kamarátkami. Som si všimla, že už si si našla aj tu na birdzi a hned troch. Ale je to akési divné, bo oni ta medzi priatelmi nemajú. Ale sak ked to povazujes za priatelstvo, tak potom sa necudujem, že si taká oblúbená.
A inak máš nás dve v piči... Oha, keby si nás mala v piči, jebala by si na nás a nie nám odpovedala, či skôr snažila sa nás odbiť, aj ked nato žiaľ nemás, prídi sem tak za 10 rokov, možno už budeš trošku vyzretejšia.
a keby máš za vzor seinu, by si sa správala úplne inak. Tam namiesto zakladania nového inteligentného fora chod poslat do piče svoje mega super kamarátky.
A nezabudni sa zase ozvat, ved nás más predsa v piči!!!!
tommyhot, plne súhlasím
seina vdaka
Ale tiež nastopro sa ozve a stavím sa, že mi tu nadá aj do p..
kajushinka, šak ked nám dávaš nato možnosť, tak prečo sa nezasmiať???
Lebo vidím, že prispievas tými svojimi inteligentnými príspevkami dalej.
Nic v zlom, ale asi na teba v zivote kazdý sere, sak sa neni ani čo cudovat, ked más takú povahu, akú mas a tak si takto vynucujes pozornost.
aký to má zmysel, ked este stale odpisujes? Jedine ten, ze ti robí radost sa strapnovat.
A to ze nemas mamu mi je luto, ale ja poznám xy takých deti, čo majú len jedného rodica a na rozdiel od teba sú práveze vyspelejsi ako ich rovesnici.
Nezabudka- vsetci vieme, ze je jebnuta...a vies preco nam stale odpisuje ??? lebo za pravdu sa kazdy bije...
kajusha - no mlada mi chce rozkazovat co mam a co nemam, vidis kam sme to dopracovali ???
si myslela, že ked to napise, tak ju budú vsetci lutovat. No zial nevyslo jej t
Kajushinka, a ked si tak pocúvla aduliatkoDca, tak ja ti dám tiez jednu radu, chod na vysetrenie k psychiatrovi, možno ti pomôze.
A inak, uz si aj jebat skúsala?
Vyjebana pubertacka kurwa. Inak to uz ani nevim povedat. Sa tu hras neviem naco, podla mna mas aj mamku, aj tatka, a plisakov plnu izbu. A len sa tu hras na male chudatko s takzym zivotom. Jebat na teba.
A kebyze mamku nemas, tak ju plne chapem ze utiekla od tak jebnuteho decka jak si ty, a to je este silna zena. Ja keby som mal take decko tak by som sa bal aj utiect, lebo by ma trapili nocne mory s toho ze ma niekedy najdes, a znicis mi zivot svojimi jebnutymi recami.
Kazde druhe slovo traaapne. To pouzivaju fakt iba jednute picky v puberte. ADULIAKOKOTICA, to je hodne akurat tak novodobeho skolkara. Vypatlana mala kurwa.
Ked ty este ostal aspom tatko, a neni s teba na psychiatrii tak mu chod povedat nech ty jednu poradne jebne po hlave, a nech to robi pravidelne. Po dlhodobej terapii ta to mozno prejde. Picka zasrana.
13 rokov mas a myslis si ze co ? Ze sa s teba posereme tu seci ? Lebo aha, ty mas pravdu, a seckych tych 100 ludi sa myli. No to je normalne, neni si ty nejaky genius ?
A o srany do huby by si mohla ist prednasat, az tyk moc dobre ty to ide. Vypadni sa nekdze kurvit a daj pokoj tomuto foru.