MAM SKUSENOSTI STIM ZE MOJ PRIATEL NECHCE MAT CASTO SEX.....BUD SA IM NECHCE ALEBO SU VYCERPANY S ROBOTY.STALO SA TO AJ VAM BABY?????A VY CHALANI CO SI O TOM MYSLITE????A NEMYSLITE SI ZE SOM NIEAKA NADRZANA.TO NIE ALE AK ZA DVA TYZDNE IBA RAS MUSI BYT V N
s tebou by som nesukal ani keby vyzeras ako sklenarikova, pockat vlastne.. to ano, ale tak nevyzeras a ocividne si tupa ako kybel hoven, takze bud rada, ze 2x za tyzden je niekto ochotny !
No ale ľudia mohli by ste kus nad tým pouvažovať DD
mimochodom k tomu sa veľmi vyjadriť neviem Ale zas nie každý ma rovnaký sexuálny apetít. Keď to tak funguje od začiatku nič divné na tom nie je. Keď sa to zmenilo počas určitej doby tak sa treba povyzvedať, že prečo.
nemáš 20 to po prvé ,inak by si sa toto nepýtala ,a druhýkrát si naozaj prečítaj po sebe ,ako si to napísala ...a k téme -netuším ,takéto veci našťastie neriešim ešte ale myslím ,že dvakrát do týždňa je primerané a normálne ...
to zalezi aj od veku myslim si zena s pribudajucim vekom ma väcsi apetit po sexe ako muzi.muzom najviac"chuti"tak od 15 po 25 az 30 rokov potom uz len niekedy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
mne sa to nestalo...
2. nauč sa písať spisovne
mimochodom k tomu sa veľmi vyjadriť neviem Ale zas nie každý ma rovnaký sexuálny apetít. Keď to tak funguje od začiatku nič divné na tom nie je. Keď sa to zmenilo počas určitej doby tak sa treba povyzvedať, že prečo.
a inac fake "registrovana 16.2."
Aha, to toto znamená to "ras"?
No hej, to mi predtým nedošlo, no
Avsak spolocne sexualne hratky navnadia aj polomrtvolu, len treba vediet ako na to.
eukaryota: moj pripad