Nie nie nejde tu o to či tu je chalan čo dokázal do toho ísť, ja v tom nevidím problém, ide skôr o to, že by ma zaujímalo, aké je byť v takom vzťahu, aké to je z pohľadu chalana, či je ten vzťah iný. Zvedavosť...
Nechodil som a ani by som nechcel chodit. Nemyslim si, ze take dievca na tom bude psychicky v poriadku a ja zrovna nie som z tych, co sa nechaju dobrovolne oberat o energiu niekym po usi v komplexoch...
teraz si nespomieniem na viac pripadov ale poznam spoluziacku zo zakladky ktoru znasilnili. zila v takom dost drsnom prostredi co sa odzrkadlilo na tom ze sa psychicky "pokrivila". vzdy bola extravagantna a taka svojska. mala svoj styl ale ajtak som ju mal rad ako kamosku.
@mojpartner a ako? nie sú problémy? Hodila to za hlavu či?
@mizoyka hej to je môj názor (no možno nie zas na celý život), že nejak ovplyvnený ten vzťah byť musí, ale podľa mňa nič nezvládnuteľné, no niektoré to možno aj dokážu hodiť za seba aj skorej a niektoré zase vôbec, isto to je rôzne.
@mariquittka Isto aj také prípady sú... To je obyčajne to čo ja "očakávam", že také dievča musí byť ku chalanom dosť odmerané, alebo majú problém s niečím intímnejším, ale to predsa časom musí prejsť, vo väčšine prípadoch
nevidim dovod preco by mal mat clovek z toho komplex... no co, co sa stalo sa uz neodcini ale zivot ide dalej, trapit sa kvoli tomu je nezmysel a nie kazde dievca sa kvoli tomu trapi, len malo je takych a tie potom su na tom vlemi zle, ale take si nehladaju nikoho to je o niecom inom.
@mefistofel nuž ja tam dôvod vidím nedivím sa im, ale zas nemalo by to byť až také, že to dievča zostane poznačené na celý život, nejaký ten čas potrebný na zabudnutie je opodstatnený. Partner musí byť kus oporou, čo si myslím že nemôže byť problém ak je s ňou z lásky. Základ je aby ku sebe nejakého vôbec pustila, ak je na to sama je to podľa mňa horšie.
@devine nechaj sa znasilnit a potom sa skus este raz opytat preco by mali mat komplexy. Ani si nemyslim, ze to nejako rychlo odznie. Nepoznam vela pripadov, ale tych par co poznam bolo na tom dost zle.
Kazdopadne neviem co riesis? Ja by som taku nechcel a bodka.
Hmm...môžem ti povedať jedno, že viem, aký je to pocit, keď ťa chce niekto znásilniť. A nebolo to tak dávno. A myslím si, že som sa cez to dokázala preniesť, hoci áno, ostal mi strach pred mužmi, ale dokážem sa cez to preniesť, jednoducho si držím odstup. Áno, aj ja som bola na tom zle po tom, čo sa to stalo, ale pokiaľ má človeka, ktorý ju podrží, myslím sa cez to dá preniesť po nejakom čase.
Mne je jedno, nechci takú, ja len hovorím, že nie každá je zakomplexovaná, preboha.
@devine neviem to posudit, ale myslim, ze je rozdiel ked sa o to niekto len pokusa a ked sa to aj naozaj stane. Myslim, ze tie nasledky su v druhom pripade podstatne horsie. Ale mozno sa mylim.
Zakomplexovana mozno nebol ten spravny vyraz, ale v pohode asi tiez nebude. A prave ta faza podrzania sa mi na tom nepaci. Nemam rad jednostranne vztahy, kedy jeden dava a druhy len prijima, lebo ma nejaky psychicky blok. Raz mi uplne stacilo.
Samozrejme, keby sa to stalo mojej priatelke, tak ju neposlem do pice, ale keby spoznam zenu a zistim, ze sa jej stalo nieco taketo a videl by som, ze nie je z toho von, tak utekam kade lahsie.
Jednak nevieš, čo sa stalo a po druhé, nemôžeš to posudzovať podľa toho, či to bolo skoro alebo bolo.
Pozri sa, zrejme ničomu z toho nechápeš, nechcem sa o tom dohadovať. Prečo by to malo byť len jednostranné? Pokiaľ to tak je hodne dlhú dobu, tak sa možno tá baba nechce z toho dostať a preháňa to, ja neviem, možno je strašne precitlivelá alebo čo, netuším.
každý máte v čomsi pravdu tak načo sa hádať? on zrejme na nejaký ozaj ťažký prípad už narazil, tak má svoj dôvod sa tomu vyhýbať. Takže to chápem, hoc môj názor je iný
@pannikto Ale poviem snad tolko, ze ak dostane, resp. uvidi, ze ju ma niekto uprimne rad, da sa to prekonat. Problemy a rozne deformity nam nahlodavali vztah snad 2 roky aj nieco ale teraz je to v poriadku. Stacil cas a vela, vela trpezlivosti a este viac lasky, zvladnut vsetky tie psychicke problemy, ktore z toho vyvstali. Ale ked to preslo, musim poklopat, je to uplne skvele.
každého vec akoby sa zachoval, ale práve takáto žena potrebuje, mimoriadnu pozornosť, lásku - proste človeka, ktorý by sa vedel pre ňu obetovať a dal jej nový zmysel života.....filip
@mojpartner noo také niečo som chcel počuť, konečne príspevok k téme Taký nejaký scenár som si ja predstavoval. Gratulujem teda, zrejme vám to už teraz vydrží.
take baby su dost dos3hane povacsinou, vztah s nimi fakt neni nic lahke... ale neodsudzujem ich, prave naopak, chapem ich, len by som si daval sakramentsky pozor!
@martin872 aspoň si toho niekoho nakopal? ja by som rád
@mmajuskaa3 hm kus horší scenár, slabá osobnosť, no nechápem prečo sa teda prikloní k rozdávaniu sa namiesto normálneho vzťahu, skôr by som čakal že nikoho nebude chcieť už. No toto asi ťažko pochopiť tomu kto nezažil
@pannikto Boli tam styria, ked som tam prisiel jeden hned usiel a s dalsimi troma som sa pobil ja som mal vtedy 17 rokov ich tipujem okolo 30r najviac dojebany som skoncil ja, ale dievca (20 r) ostalo cele az na roztrhane oblecenie inak sa jej nedotkli.
Osobne si myslím, že žene, ktorú znásilnili trošku dlhšie trvá než si pripustí muža (doslova) k telu, ale pokial je chlap citlivý a má dosť trpezlivosti tak to pôjde. Určite je ten vzťah ťažší, aspoň na začiatku , ale čas lieči všetky rany.
presne tak. Ide teraz najma o to dievca, ci bude schopne este doverovat chalanovi. Kebyze ma take dievca o mna zauhem, problem by som s tym asi nemal. Chcelo by to ale celkovo jemnejsi pristup k celkovemu vztahu
@devine ved hovorim, ze to neviem posudit, len si myslim, ze ked sa nieco stane tak je to horsie, ako ked sa to "skoro stane". Vychadzam z toho, ze je horsie ked mi niekto da po hube, ako ked mi niekto "skoro da po hube" (takychto paraleli je kopu).
Ked je baba z niecoho v pici, tak sa ocakava, ze ju chalan z toho dostane a potom je vztah o tom, ze jeden psychicky vyciciava toho druheho. Taky vztah je o pici a podla mna sa nekonci zrovna najstastnejsie.
@lowinqa@hotaru no hadam si mozem slobodne vybrat s kym chcem a s kym nechcem chodit? Nemam jediny dovod trpiet kvoli zene, ktoru poriadne ani nepoznam. Ako som povedal, je ine, keby sa to stane mojej priatelke...
Ak by ti mal dať niekto po papuli a niekto ťa znásilniť, je to úplne čosi iné. V podstate som bola znásilnená alebo skôr využitá, ale to je štyri. Myslím, že až tak nezáleží na tom, či som bola alebo nebola znásilnená. A je čosi iné, keď sa ťa snaží znásilniť alebo ťa znásilní jeden človek, ako piati. Vôbec to nie je podobné tomu tvojmu paralelu.
Pozri sa, ja som bola v piči z mnoho vecí, môj chalan sa ma snažil z toho vytiahnúť (aspoň nejaký gentleman sa na tomto svete nájde, všakže?! A tiež ma nepoznal..) a vôbec neočakávam ani ja a ani on, že by ma mal z toho všetkého dostať. Okrem toho, vôbec sa mi nezdá, že by som ja jeho alebo on mňa psychicky vyciciaval. Nechápem, kde berieš takéto kraviny.
@devine nepochopila si. Ja tu neporovnavam ci ti ma dat niekto po papuli, alebo ta znasilnit, ale porovnavam ten rozdiel medzi praktickym vykonanim zla, alebo len pokusom o jeho vykonanie.
Tebe sa to mozno nezda, lebo clovek, ktory sa ta snazi dostat zo sraciek ti to nepovie. Ale to neznamena, ze ho to niekde v kutiku duse nezoziera a psychicky nevyciciava.
a k téme, sú ženy, ktoré sa snažia tváriť, že sa s tým vyrovnali a sú ženy, ktoré ani poznať nemusíš, ale majú to napísané na tvári a myslím si, že každej žene po takejto skúsenosti podstatne utrpí jej hrdosť
A ty si zase nepochopil, že ja hovorím o tom, že to tvoje"vykonanie zla" v čomsi ako "dať ti po papuli" sa vôbec nedokáže ani len drobec vyrovnať s niečím ako "znásilniť ťa". Proste .. nechápeš, čo sa ti snažím povedať.
A vidím, že ty zrejme myslíš len na to, aby si sa mal TY na tomto svete dobre. Obyčajná sebeckosť a egoizmus voči ostatným. Vy chlapi to máte veľmi jednoduché, málokedy sa stáva prípad, že by sa vás niekto snažil znásilniť, vás možno akurát tak zbiť a to je skoro nič.
A ty si jeden z tých tupcov, ktorí na to nehľadia.
A by the way, ako ty poznáš náš vzťah s Adamom.No super. Adam nie je ten typ človeka, ktorý by mi to nepovedal. Jeho to nežerie, ja to viem. Keby ho to žralo, vyzeralo by to o stoosemdesiat stupňov inak, hlavne ak by to držal v sebe.Jeho to nevyciciava a ja to viem, zlatino. Takže ty mi tu nič nehovor o tom, čo by jeho žrať malo a nie, pretože si myslím, že to lepšie posúdim ja, než ty, jasné?
Počúvaj, tebe riadne jebe. Myslím tvoj inteligenčný kvocient je asi aj pod bodom mrazu, ty nevieš či klamem alebo nie. Čo chceš snáď, aby som ti dala dôkazy? Alebo čo chceš?
Preboha, ja že som neempatická, áno? Ty sa pozri na seba.
Bodaj by teba niekto prejebal zhora zdola na ulici, aby si vedela, čo je to za pocit, potom mi tu niečo hovor o akejsi bubline klamstiev. Nebodaj máš detektor na klamstvá cez net.
@devine ja som o tvojom Adamovi nenapisal ani slovo. Len hovorim, ze chlapi pred zenami skryvaju svoje starosti a zena to nema sancu zistit aj ked sa na hlavu postavi...
Hlavne je velmi naivne si mysliet, ze po par rokoch vztahu (teda neviem kolko ste spolu, ale s prihliadnutim na tvoj nizky vek to asi desatrocnica nebude) poznas cloveka aby si tu vypisovala taketo absolutne pravdy..
Skús si pozrieť jeden z tých blogov čo sú označené ako 1. a 2. Dávno pred týmto jeboštianským fórom som o tom písala, takže si to asi nevymýšľam a predstav si, že klinickú smrť som prežila a vlastnej koži, pretože som bola áno, pripečená a nechápala som.
Ale o tom ty hovno vieš a okrem toho, nemôžem za to, že mám takú rodinu akú mám, že má snáď tri milióny členov a z toho polovica je chorľavejšia ako neviem kto. Lenže ty to nepochopíš..takí ľudia ako ty nechápu ničoho.
Sa mi to zdá alebo čo..že niektorí ľudia sa tu správaju tak dementne,tu aby niekto založil diskusiu a vy tu budete furt dávať kktiny najvyššieho radu a trápne obrázky.
@pannikto hm, neviem smutní ľudia niekedy robia zlé veci, on mi to vysvetľoval tak, že si prestala vážiť seba aj svoje telo a to som si všimla u viacerých, čo sa im stali podobné veci, že sa vydali takouto cestou, je to taký paradox...
@devine@tommyhot - a dajak nemusim, ale v tomto mal absolutnu pravdu
je rozdiel ked ta niekto akoze znasilni, alebo sa pokusi ... priklad: si v clube , paci sa ti tam dajaky typek, laškujete, jedno s druhym, aj mu davas sancu aj nie ... ste trochu pripiti a nakoniec sa to stane ... no ty si to az tak nechcela, tak to vnimas ako keby to bolo trochu nasilu .. lenze toto neni znasilnenie, a potom clovek sa fakticky ani nema s cim vyrovnavat
no chod vecer po ulici .. zrazu ta schmatne uchyl alebo dvaja ... zapchaju ti usta ... zoberu za mesto ... a nasilu ti vyjebu vsetky diery tak, ze 2 tyzdne este citis fyzicku bolest ... o tej psychickej ani nepisem .... nehovor mi, ze s tym by sa dajaka zena psychicky vyrovnala .... presne o tom si myslim, ze pisal tommyhot
@devine vies co ... prajem ti zeby ta raz dakto brutalne nasilne rozjebal, zeby si videla co je to znasilnenie ... a potom som zvedavy, ci sa s tym dakedy vyrovnas ... ahoj
to ze sa vsetci obuvate do jedneho cloveka je druha vec..
ale to ze ste na tolko sprosti ze taketo nieco niekomu prajete.. dokonca cloveku o ktorom pochybujem ze viete dost.. a to uz nehovorim, ze vam nic nespravil je UBOHOST NAJVACSIEHO ZRNA...
to akoze keby sa to teraz stane niekomu z vas, tak za vami mame prist a vysmievat sa vam.. "tam to mas co si PRIAL" ?
ako je mi z vas zle..
@tommyhot@devine mala pravdu v tom, ze to co si vyssie pisal bolo sebecke.. ak myslis na babu len v zmysle, ze bude mat komplexy a t d..
nedomyslal fakty, ze prvu informaciu ktoru sa o babe dozvies zvacsa nie je, ze sa jej stalo nieco taketo.. takze ak sa ti nejaka baba zapaci a dostanete sa do fazy, ze spolu chodite, tak ta niecim zaujala a zjavne nemala tie komplexy o ktorych cely cas tocis..
a ak by ti to nasledne v ramci nejakeho rozhovoru alebo nejakej situacie povedal.. tak to by si sa s nou kvoli tomu rozisiel??
podla toho co si pisal tu mi pride ze nie.. ved predsa nema komplexy a nevyciciava ta..
alebo ano?? a v tom pripade si fakt len egoisticiky, lebo "dovtedy" ti bola dobra..
ach joo.. bavite sa o temach o ktorych zjavne nemate ziadnu predstavu..
@johnysheek netrep prosim ta kraviny a nevymyslaj si situacie len preto aby si si mohol kopnut. Ja hovorim o tom, ze ked spoznam babu, je psychicky na tom zle a zistim, ze sa jej nieco taketo stalo tak ju poslem do fucka. Ak s nou zacnem chodit, tak to znasilnenie na nas vztah asi nema nejaky vplyv, nemyslis? Vymyslal picoviny ako vzdy, len aby si sa zahral na mudreho. Dnes ti to nevyslo...
si myslim, ze kazdy chce sex, takze nemozno cakat, ze znasilnenu to bude bavit donekonecna. a o to viac, ak by mala vztah. mozno keby citila, ze tomu cloveku len ide o nejaku trofej, ze hahaaaa som dostal znasilnenu, som pan, takvtedy by asi otalala a mozno by ho nakoniec aj nechala preto. keby videla, ze je ten priatel uprimne rad s nou a verila mu, tak v pohode asi by to ani nebola nejaka nestadartna doba...ale neviem.
@johnysheek ja si myslim, ze znasilnene baby su na tom psychicky velmi zle z coho mozu byt komplexy. Vychadzal som zo skusenosti ktore mam s takymito babami. Neodsudzujem ich, len hovorim co som zazil. Ja by som bol tiez najradsej keby sa z toho hned na druhy den vyspia, alebo by sa idealne nic take nestavalo. Ale realita je niekde uplne inde. Navyse nikoho neskatulkujem, tema je cisto subjektivna a preto som sa aj subjektivne vyjadril. Chod si honit ego niekde inde...
@devine mozno hovoris za seba, aj tak som necitala celu diskusiu, ale divne by bolo kebyze s toho niekto vyviazne bez komplexov.
Verim ti ze ty s toho komplexy nemas, pretoze dokazes o tom bezproblemov hovorit.
Ale o opaku hovori asi milion pripadov, ktore sa koncili samovrazdov, ci dozivotnymi psych. problemami. Neni nic horsie ako pocit "byt material" alebo "chodiaci kus masa" a takehoto pocitu sa nezbavis, alebo velmi tazko, aj ked mas okolo seba milujucich ludi ani to niekedy nestaci. A prosim ta, uz nikdy nic take nikomu nepraj, prosim. Sama bud rada ze to dopadlo ako dopadlo.
Vieš čo, nehovoríš nič zlé, nebudem na teba hnusná. Takže ak to vyznie, ako keby som na teba útočila, predom sa ti ospravedlňujem.
Začnem tým kratším. Ak niekto niečo zlé praje mne, ja budem robiť to isté. Prajem to tomu niekomu, nech je "šťastný" a pocíti, aké to je.
A po ďalšie, viem, že nie každý sa dokáže z toho dostať, ako ja. Jednoducho človek to musí podchytiť skôr ako tomu prepadne. Ja podľa mňa nemám preto komplexy, lebo brat sa presne o toto pokúšal a presne to sa mu aj podarilo.
Asi mám príliš silnú myseľ na to, aby som ostala pri takýchto myšlienkach. Život pôjde ďalej. Pravda, mám strach z mužov a tak, ale dokážem sa cez to preniesť. Viem, že nestojí za to sa večne otáľať pred životom, keď ho mám celý pred sebou.
Ak chápeš, čo sa ti snažím povedať..tiež nie som úplne bez následkov a ja to dobre viem. Keď vidím nabúchaných holohlavých mužov, začínam panikáriť, nech robím čokoľvek.
@devine ja som ani nechcela povedat nic zle a nevyznelo to tak, ze si na mna hnusna. Praveze ked si spatne citam moju reakciu, dalo sa to napisat aj inak, lebo tym porusujem to "nepriat nikomu nic zle" o com som tam pisala, aj ked nie uplne konkretne. Je ale velka pravda, ze to zavisi aj od povahy. Teda, ty pises, ze mas prilis silnu mysel na to, aby si prepadla takym myslienkam, tak prave to ja nemam. Cize to bol moj pohlad. Ja sa bojim muzov tak ci tak, vselico by som tu napisala, ale je to verejne. Ale myslim, ze by/si to pochopila. Hm to s tymi nabuchanymi holohlavymi muzmi , ver ci nie - poznam ten pocit A prajem ti vsetko dobre, nech je to uplne bez nasledkov.
Možno mám príliš silnú myseľ, netvrdím to, je to len myšlienka. Možno že som sa s tým dokázala tak trochu vyrovnať, ale iní to možno nedokážu.
Ja sa mužov veľmi bojím, ale sú všade okolo, len sa modlikám, nech nie som znova obeť niečoho zlého. :/ Ale ignorujem ich, utešujem sa a snažím sa nepanikáriť. Ale keď vidím tlupu tých holohlavých chlapov, nepomôže mi nijaká útecha. :/ A verím ti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
146 komentov
ľudia sa niekedy nevedia vyrovnať s príliš veľa problémami toho druhého.
Šak prečo by to malo vadiť chlapovi?
Wtf? Prečo by mali mať komplexy? Ako možno niektoré, veď ale to nie je nejaké doživotné.
@mizoyka hej to je môj názor (no možno nie zas na celý život), že nejak ovplyvnený ten vzťah byť musí, ale podľa mňa nič nezvládnuteľné, no niektoré to možno aj dokážu hodiť za seba aj skorej a niektoré zase vôbec, isto to je rôzne.
@mariquittka Isto aj také prípady sú... To je obyčajne to čo ja "očakávam", že také dievča musí byť ku chalanom dosť odmerané, alebo majú problém s niečím intímnejším, ale to predsa časom musí prejsť, vo väčšine prípadoch
ťažká téma..
@tomias tak tak
Kazdopadne neviem co riesis? Ja by som taku nechcel a bodka.
Hmm...môžem ti povedať jedno, že viem, aký je to pocit, keď ťa chce niekto znásilniť. A nebolo to tak dávno. A myslím si, že som sa cez to dokázala preniesť, hoci áno, ostal mi strach pred mužmi, ale dokážem sa cez to preniesť, jednoducho si držím odstup. Áno, aj ja som bola na tom zle po tom, čo sa to stalo, ale pokiaľ má človeka, ktorý ju podrží, myslím sa cez to dá preniesť po nejakom čase.
Mne je jedno, nechci takú, ja len hovorím, že nie každá je zakomplexovaná, preboha.
Zakomplexovana mozno nebol ten spravny vyraz, ale v pohode asi tiez nebude. A prave ta faza podrzania sa mi na tom nepaci. Nemam rad jednostranne vztahy, kedy jeden dava a druhy len prijima, lebo ma nejaky psychicky blok. Raz mi uplne stacilo.
Samozrejme, keby sa to stalo mojej priatelke, tak ju neposlem do pice, ale keby spoznam zenu a zistim, ze sa jej stalo nieco taketo a videl by som, ze nie je z toho von, tak utekam kade lahsie.
Jednak nevieš, čo sa stalo a po druhé, nemôžeš to posudzovať podľa toho, či to bolo skoro alebo bolo.
Pozri sa, zrejme ničomu z toho nechápeš, nechcem sa o tom dohadovať. Prečo by to malo byť len jednostranné? Pokiaľ to tak je hodne dlhú dobu, tak sa možno tá baba nechce z toho dostať a preháňa to, ja neviem, možno je strašne precitlivelá alebo čo, netuším.
@tommyhot @devine
každý máte v čomsi pravdu tak načo sa hádať? on zrejme na nejaký ozaj ťažký prípad už narazil, tak má svoj dôvod sa tomu vyhýbať. Takže to chápem, hoc môj názor je iný
Ja to chápem, nejdem sa snažiť donútiť ho myslieť si opak, to nie. Ja len sa snažím vysvetliť, že nie každá musí byť taká už do konca života.
/irony, keby náhodou
@mmajuskaa3 hm kus horší scenár, slabá osobnosť, no nechápem prečo sa teda prikloní k rozdávaniu sa namiesto normálneho vzťahu, skôr by som čakal že nikoho nebude chcieť už. No toto asi ťažko pochopiť tomu kto nezažil
Inak, nemusi ostat dievca uplne zakomplexovane.. shit happens.
Ked je baba z niecoho v pici, tak sa ocakava, ze ju chalan z toho dostane a potom je vztah o tom, ze jeden psychicky vyciciava toho druheho. Taky vztah je o pici a podla mna sa nekonci zrovna najstastnejsie.
@lowinqa @hotaru no hadam si mozem slobodne vybrat s kym chcem a s kym nechcem chodit? Nemam jediny dovod trpiet kvoli zene, ktoru poriadne ani nepoznam. Ako som povedal, je ine, keby sa to stane mojej priatelke...
Ak by ti mal dať niekto po papuli a niekto ťa znásilniť, je to úplne čosi iné. V podstate som bola znásilnená alebo skôr využitá, ale to je štyri. Myslím, že až tak nezáleží na tom, či som bola alebo nebola znásilnená. A je čosi iné, keď sa ťa snaží znásilniť alebo ťa znásilní jeden človek, ako piati. Vôbec to nie je podobné tomu tvojmu paralelu.
Pozri sa, ja som bola v piči z mnoho vecí, môj chalan sa ma snažil z toho vytiahnúť (aspoň nejaký gentleman sa na tomto svete nájde, všakže?! A tiež ma nepoznal..) a vôbec neočakávam ani ja a ani on, že by ma mal z toho všetkého dostať. Okrem toho, vôbec sa mi nezdá, že by som ja jeho alebo on mňa psychicky vyciciaval. Nechápem, kde berieš takéto kraviny.
Tebe sa to mozno nezda, lebo clovek, ktory sa ta snazi dostat zo sraciek ti to nepovie. Ale to neznamena, ze ho to niekde v kutiku duse nezoziera a psychicky nevyciciava.
A ty si zase nepochopil, že ja hovorím o tom, že to tvoje"vykonanie zla" v čomsi ako "dať ti po papuli" sa vôbec nedokáže ani len drobec vyrovnať s niečím ako "znásilniť ťa". Proste .. nechápeš, čo sa ti snažím povedať.
A vidím, že ty zrejme myslíš len na to, aby si sa mal TY na tomto svete dobre. Obyčajná sebeckosť a egoizmus voči ostatným. Vy chlapi to máte veľmi jednoduché, málokedy sa stáva prípad, že by sa vás niekto snažil znásilniť, vás možno akurát tak zbiť a to je skoro nič.
A ty si jeden z tých tupcov, ktorí na to nehľadia.
A by the way, ako ty poznáš náš vzťah s Adamom.No super. Adam nie je ten typ človeka, ktorý by mi to nepovedal. Jeho to nežerie, ja to viem. Keby ho to žralo, vyzeralo by to o stoosemdesiat stupňov inak, hlavne ak by to držal v sebe.Jeho to nevyciciava a ja to viem, zlatino. Takže ty mi tu nič nehovor o tom, čo by jeho žrať malo a nie, pretože si myslím, že to lepšie posúdim ja, než ty, jasné?
Sorry, ale tá pravá sa ozaj ozvala.
to čo si práve napísala tam vyššie je úplne.. fú. Ty tam jemu nadávaš, že je egoista a ty si empatická ako taká sviňa.
A ako ty vieš, aká ja som? Tak mi povedz, čo neempatické som ja povedala? Urobila?
@tommyhot @uggla škoda sa s ňou vybavovať
Áno, viem.
@hotaru
Si strašne trápna s tým popcornom.
Počúvaj, tebe riadne jebe. Myslím tvoj inteligenčný kvocient je asi aj pod bodom mrazu, ty nevieš či klamem alebo nie. Čo chceš snáď, aby som ti dala dôkazy? Alebo čo chceš?
Preboha, ja že som neempatická, áno? Ty sa pozri na seba.
Bodaj by teba niekto prejebal zhora zdola na ulici, aby si vedela, čo je to za pocit, potom mi tu niečo hovor o akejsi bubline klamstiev. Nebodaj máš detektor na klamstvá cez net.
@uggla nielen jej chápanie ale hlavne tá bublina klamstiev
a inak ty asi moc taktný človek nie si(ach)
Hlavne je velmi naivne si mysliet, ze po par rokoch vztahu (teda neviem kolko ste spolu, ale s prihliadnutim na tvoj nizky vek to asi desatrocnica nebude) poznas cloveka aby si tu vypisovala taketo absolutne pravdy..
A toho "zlatina" si nechaj pre Adama...
You too!
ale inak hej, niekedy bývam netaktná.
To ironické zlatino mám len pre takých tupcov ako ty.
Nie, ale pomerne dlho s ním žijem, poznám ho. Okrem toho, on je ako.. no to ty nepochopíš.
@uggla
Skús si pozrieť jeden z tých blogov čo sú označené ako 1. a 2. Dávno pred týmto jeboštianským fórom som o tom písala, takže si to asi nevymýšľam a predstav si, že klinickú smrť som prežila a vlastnej koži, pretože som bola áno, pripečená a nechápala som.
Ale o tom ty hovno vieš a okrem toho, nemôžem za to, že mám takú rodinu akú mám, že má snáď tri milióny členov a z toho polovica je chorľavejšia ako neviem kto. Lenže ty to nepochopíš..takí ľudia ako ty nechápu ničoho.
Jebem ľudí, ktorí ani nevedia, ako sa volám. To je pre mňa nikto.
@gukol
Snažíš sa tváriť, že vieš o jeden jazyk naviac? Congrat, vyzeráš ako blb.
@hotaru
Samozrejme..
už môžem?
ťap ťap do radu...
Máš pravdu, som blbá.
výberovka doradu
Že sa dokážem občas znížiť na ich úroveň fakt ľutujem. Birdz škodí, ako fakt.
toto je jej modelingová kariéra
nie, my sme vodnári. žiadni basic bitchez inštalatéri.
inaak, ušla mi ruka pri statuse, ospravedlňujem sa verejne
tu je stále viac a viac magorov.
@wind nechodím.
Btw nechápem prečo sa všetci obúvate do devine :o nepíše z cesty... Baví vás to ešte?
@uggla Nuž niektoré sú také, že až potrebujú aby ta ich hrdosť utrpela :o ale to je už iná téma
@71
@trdelniiiq Žiaľ... kiež by na to @admin dozeral. Nebolo by odveci keby sa pri zakladaní fóra dalo vybrať či povoliť obrázky alebo nie.
@mmajuskaa3 škoda tých dievčat, zvláštne že iné pre zvolenie takej cesty ani nepotrebujú byť znásilnené...
je rozdiel ked ta niekto akoze znasilni, alebo sa pokusi ... priklad: si v clube , paci sa ti tam dajaky typek, laškujete, jedno s druhym, aj mu davas sancu aj nie ... ste trochu pripiti a nakoniec sa to stane ... no ty si to az tak nechcela, tak to vnimas ako keby to bolo trochu nasilu .. lenze toto neni znasilnenie, a potom clovek sa fakticky ani nema s cim vyrovnavat
no chod vecer po ulici .. zrazu ta schmatne uchyl alebo dvaja ... zapchaju ti usta ... zoberu za mesto ... a nasilu ti vyjebu vsetky diery tak, ze 2 tyzdne este citis fyzicku bolest ... o tej psychickej ani nepisem .... nehovor mi, ze s tym by sa dajaka zena psychicky vyrovnala .... presne o tom si myslim, ze pisal tommyhot
Ani jeden z vás ma nechápe, ja už na to kašlem. Nemá to zmysel.
to ze sa vsetci obuvate do jedneho cloveka je druha vec..
ale to ze ste na tolko sprosti ze taketo nieco niekomu prajete.. dokonca cloveku o ktorom pochybujem ze viete dost.. a to uz nehovorim, ze vam nic nespravil je UBOHOST NAJVACSIEHO ZRNA...
to akoze keby sa to teraz stane niekomu z vas, tak za vami mame prist a vysmievat sa vam.. "tam to mas co si PRIAL" ?
ako je mi z vas zle..
@tommyhot @devine mala pravdu v tom, ze to co si vyssie pisal bolo sebecke.. ak myslis na babu len v zmysle, ze bude mat komplexy a t d..
nedomyslal fakty, ze prvu informaciu ktoru sa o babe dozvies zvacsa nie je, ze sa jej stalo nieco taketo.. takze ak sa ti nejaka baba zapaci a dostanete sa do fazy, ze spolu chodite, tak ta niecim zaujala a zjavne nemala tie komplexy o ktorych cely cas tocis..
a ak by ti to nasledne v ramci nejakeho rozhovoru alebo nejakej situacie povedal.. tak to by si sa s nou kvoli tomu rozisiel??
podla toho co si pisal tu mi pride ze nie.. ved predsa nema komplexy a nevyciciava ta..
alebo ano?? a v tom pripade si fakt len egoisticiky, lebo "dovtedy" ti bola dobra..
ach joo.. bavite sa o temach o ktorych zjavne nemate ziadnu predstavu..
@popolcek sa hanbi.. (mat o 8.45 ranajky )
lebo je rozdiel ak sa tu budes bavit o "zakomplexovanych babach" co vobec nemusi plynut z temy tejto diskusie..
alebo o babach "znasilnenych", kde tieto vobec nemusia mat komplexy..
takze jediny kto tu nieco vymysla si ty.. ja sa nepotrebujem hrat na mudreho.. ale aspon nebud tak prizemny ze skatulkujes..
Verim ti ze ty s toho komplexy nemas, pretoze dokazes o tom bezproblemov hovorit.
Ale o opaku hovori asi milion pripadov, ktore sa koncili samovrazdov, ci dozivotnymi psych. problemami. Neni nic horsie ako pocit "byt material" alebo "chodiaci kus masa" a takehoto pocitu sa nezbavis, alebo velmi tazko, aj ked mas okolo seba milujucich ludi ani to niekedy nestaci. A prosim ta, uz nikdy nic take nikomu nepraj, prosim. Sama bud rada ze to dopadlo ako dopadlo.
Vieš čo, nehovoríš nič zlé, nebudem na teba hnusná. Takže ak to vyznie, ako keby som na teba útočila, predom sa ti ospravedlňujem.
Začnem tým kratším. Ak niekto niečo zlé praje mne, ja budem robiť to isté. Prajem to tomu niekomu, nech je "šťastný" a pocíti, aké to je.
A po ďalšie, viem, že nie každý sa dokáže z toho dostať, ako ja. Jednoducho človek to musí podchytiť skôr ako tomu prepadne. Ja podľa mňa nemám preto komplexy, lebo brat sa presne o toto pokúšal a presne to sa mu aj podarilo.
Asi mám príliš silnú myseľ na to, aby som ostala pri takýchto myšlienkach. Život pôjde ďalej. Pravda, mám strach z mužov a tak, ale dokážem sa cez to preniesť. Viem, že nestojí za to sa večne otáľať pred životom, keď ho mám celý pred sebou.
Ak chápeš, čo sa ti snažím povedať..tiež nie som úplne bez následkov a ja to dobre viem. Keď vidím nabúchaných holohlavých mužov, začínam panikáriť, nech robím čokoľvek.
Určite to nebolo naschvál, stáva sa.
Možno mám príliš silnú myseľ, netvrdím to, je to len myšlienka. Možno že som sa s tým dokázala tak trochu vyrovnať, ale iní to možno nedokážu.
Ja sa mužov veľmi bojím, ale sú všade okolo, len sa modlikám, nech nie som znova obeť niečoho zlého. :/ Ale ignorujem ich, utešujem sa a snažím sa nepanikáriť. Ale keď vidím tlupu tých holohlavých chlapov, nepomôže mi nijaká útecha. :/ A verím ti.
Ďakujem.