Aké oblečenie by ste v takom prípade chceli, aké by sa vám tak páčilo? Ale skúste sa do toho trošku vžiť, nie aké sa vám páči na babách z chalanského pohľadu, nad ktorými (nielen) slintáte pred stiahnutými fotkami z netu, alebo po čom niektoré baby slinta
akonahle by som zistil ze som zenska (blondava)tak by som nosil pistol aby som sa vedel branit ked ma nahodou NAPADNE myslienka...ale ako handry asi teplaky a tricko nejake volnejsie...nic obtiahnute ani nie moc volne....vlastne to je jedno,lebo ide o to ako by som sa citil....
@9 No áno, to je vlastne presne to, čo som nenapísala a celé som to tým myslela - Ako by ste sa cítili. V čom by ste sa cítili dobre. Pohodlne, ale aj pekne a tak.
@13 Ver, že keby si bol baba, tak by si to nerobil. Iba malá časť báb to robí a aj tak nie až takto doslovne a to sú tie podradné. A ver, že také sa fakt necítia dobre, nie sú spokojné samy so sebou.
keby som bol ženská nosil by som asi flanelové košele, také tie dlhšie aby som už nemusel dávať sukňu alebo nohavice. a k tomu nejaké číňany a sako. v podstate by sa to nelíšilo nejako od chlapskej módy.
Keby som baba, tak nosim sk8 handry... Ziadne vystrihy, ci minisukne a podobne picoviny.. nikdy sa mi moc na zenskych take veci nepacili a zeny co to nosia su pre mna sliepky, ktore nedokazu zaujat nicim inym len kozami a medzerou medzi stehnami...
kebyže som chlap.... tak nejaké jednoduché džíny v ktorých vynikne môj zadok, rockové tričko (najlepšie Pink Floyd a na to rozopnutú flanelku...a samozrejme klobúk!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
No a samozrejme môžete dať aj konkrétne obrázky.
A keď už niekto napíše, tak napíšte podrobne a zdĺhavo, aké čo a tak.
Ale myslím, že keby som bola chlap tak mi bude jedno čo by som mala oblečené.
Niečo elegantnejšie (proste nie som schopná obliecť sa primerane príležitosti ), určite nie biele tenisky a podobné ohavnosti.
Košeľa, sveter, nohavice (t.j. nie rifle), z farieb výlučne čierna, modrá a sivá..vzory sú na chlapoch fajn,ale nanajvýš prúžky/káro.
Navyše možno by si bol škaredá alebo tak.
a ako si sa citil v maminej sukni
ženské city?? žiaden chlap podla mna nieje ako ženska...
síííce moment... su aj horsi ako ženskééé.=D
asi dačo takéto
normálne volnejšie rifle, biele alebo čierne tielko aby vynikli svalnaté ramená a nejaké tenisky... a ešte bielu rozopnutú košelu P
a pri akejkolvek situácií oblek!!
ach jaj....ja som vedela prečo som chcela byť chalan ked som bola o meter menšia
a vlasy by som si nezapletala do dvoch vrkočov
takto!