Nemam rad... ked sa baba rozide s chalanom za to ze jej nechcel v bare vsetko platit...(proste chcel aby platila aj ona)..... nemam rad ze niektorym zenam sa nechce pracovat... (vecsinou su to spatne krivonohe zeny....) a robia stetky.... (no fuj tak to tak kopacka medzi nohy a do hlavy na prebratie)... a este ze vsetky chu priemerneho chalana... ved podla mna priemerny chalan (platit to aj naopak...priemerna baba..) je na hovno ... ved to je najhorsia "diagnoza" ... a to myslim nie len ako vo vyzore ale hlavne som myslel povahovo... a tak...
no najme namyslenost , stupidita , ked si nedokaze priznat vlastnu chybu , fuuu je toho viac , a nespomeniem si na vsetko ....... proste hlavne ze ta baba na ktorej mi najviac zalezi nema ani jednu s mne vadiacich vlastnosti
To, že niekedy sa mi zdá, že nevedia, čo chcú, ale neprestanú, kým to nedostanú.Taká rozmarnosť, že človek môže robiť všetko možné a aj tak neni dobré.Tak potom kašľať na to
ja total brutal nemam rad namyslene dievčata, a ešte je mi aj proti srsti ked sa namaluju ako KU*VY niektore to vedie ale niektore nie a to su tie namyslene ...a potom by to bolo asi vsetko ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov