...a potom sa len sťažujete, že vám nerozumieme (aj keď je pravda, že jedno pohlavie s tým druhým si až tak veľmi nerozumie ale všetko sa dá keď sa chce
tak toto je ta najdementnejšia anketa čo som videla, nestotožňujem sa tu z ničím a všetky tie dôvody sa už roky omielajú a pritom to vôbec nieje pravda
....... hlavne v nejakych situaciach trapne...a robite si znas dobry den aj ked nemusite ...taketo som zazil a este horsie v inych veciach......cest vynimkam a oni sa hlavne pretvaruju robia ssa na to cim niesu.......nie zas vsetky druhe su v poho da sa s nimi pokecat ale dancit to uz nie
vadí mi, že robia veci, a pritom ani nevedia povedať prečo, alebo že to odmietajú priznať. typické príklady sú maľovanie tváre a nosenie šperkov, kedy odmietajú priznať, že to robia aby sa páčili mužom (vravia že to robia lebo sa to páči im).
keď im objasním krajnú stupídnosť či povrchnosť ich konania, urazia sa, označia ma za debila (z definície toho slova vyplýva že to označenie je úplne od veci), alebo sa bránia "útokom".
komplexne by sa to dalo označiť ako verejné opovrhovanie a plytvanie vlastným potenciálom, resp. jeho nevyužívanie
Natrafila som na "kurvu" chalana. Chalani, vsetci ste velke "kurvy". Inak "hladam obycajneho, miluckeho, dobruckeho a verneho chalana". A robim si ciarky do dennicka, kolkych som odkopla pretoze snivam a cakam . . . . Inak som velmi uprimna, viete vcera ma stretla uprimnost. Ale neviem preco teraz usedavo place v kute.
cattivello...zdas sa byt zlaty chalan hh...,,,mnoo k veci..chalani co tu pisete..viem,ze pisete k teme..ale povedzme si narovinu: ani chalani nie su bezchybnyy...a michodom..Fxx-ked sme take ,,jebnute,trapne a zhadzujeme sa kokotinami""..preco sa nepreorientujes???
ako sa vravi :" z kazdeho rozka troska" a tak by som povedal, ze to plati aj pre vsetky styri moznosti....povedal by som, ze z kazdej nieco pretoze v konecnom dosledku vsetkeho vela skodi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a naivné
a trápne
a zhadzujete sa kokotinami
neda... !
a to ze chcete byt stale s nami by som skor uvital..
Už si hlasoval za odpoveď : že vám nehovoríme čo nám je,aj ked nám niečo je
Už si hlasoval za odpoveď : že sa pýtame tie isté otázky dookola
@lafraisee a ty sa tu nenadrapuj, dobre vieš že teba sa toto netýka
k teme...vadi mi vasa naladovost...tajnoskarstvo...proste typicke zenske somariny...ktore su zanedbatelne oproti vasim kladom
keď im objasním krajnú stupídnosť či povrchnosť ich konania, urazia sa, označia ma za debila (z definície toho slova vyplýva že to označenie je úplne od veci), alebo sa bránia "útokom".
komplexne by sa to dalo označiť ako verejné opovrhovanie a plytvanie vlastným potenciálom, resp. jeho nevyužívanie
syndróm čakania na princa