Nno tak poradím ja. Ale potrebujem vedieť, koho chceš vzrušovať, či už je to dobrý priateľ, alebo neznámy človek. Ja letím na minisukňu (podľa možností úzku a jednoduchého strihu - bohužial už nie je v móde) a čierne silonky. Z príliš odvážnych výstrihov je mi skôr hnusne. Slastne nevinný úsmev vie byť geniálny. Niekedy stačia jednoduché triky, ako u muža vzbudiť záujem. Hlavne sa nebáť aj iniciovať známosť, lebo dosť chlapov je aj plachých. Tak neviem, dúfam, že som ti pomohol.
Ak myslis cisto vizualny kontakt tak je jasne a samozrejme ze obtiahnute veci, osobitne miesto ma sukna ta je vzdy fajn teraz casto vidam suknu alebo taky set cez nohavice a to sa mi moc neluby, ale silonky na pekne nohy su vzdy dokonalou zbranou. Z pohladu dotykovet kontaktovej stranky su to dotyky sa nohu vnutorna cast kvadricepsu inak nazvana vnutorna cast stehna, potom je to cast ktora je medzi chbtovim kridlom a bocnim bruchom asi tak 15cm po pazuchou a ostatne dufam uz poznas aj sama :o)
Poslys holka, co to riesis? Akoze ide ti len o to, aby si vzrusovala co najviac chalanov? niekedy nechapem, o co tym holkam ide, dopaze, vy tuzite po laske a chcete, aby vam ju chalani prejavovali, ale pritom chcete chalana vzrusit, coz unho prirodzene prejavi tuzbu po sexe a potom sa cudujete, ze chalani myslia iba na to jedno, no je to logicke? Ak chces, aby ta miloval, ale myslim naozaj miloval, tak sa nesnaz ho vzrusovat, ale normalne sa s nim bav, bud mu kamoska, vyzyvave spravanie ti naozaj lasku neprinesie, len to budes potom lutovat, fakt, vazne to myslim, aj ked ma teraz za to chalani asi sprdnu, ale je to pravda.
takze : ruky su take dve srandovne dlhe veci co ti trcia z hornej casti hrudnika. s tymi si uzijes kopu srandy.hlavne tie malinke srandy na koncoch -prsty. s tymi ak baba vie co robi tak z toho nemozem.lenze musi to najprv vedet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
asi flaša borovičky
Som z neho fakt hotový...
Chlapci, ste fakt hnusný. Nie že by ste tuná dievčinke pekne poradili. Asi ste dokonale ukojený, že sa vám už ani rozmýšlať nechce.