Je pravda . že napr. plavci alebo cyklisti to maju nejako spoločensky povolené koli športu,ale je čiraz viac vidiet , ze ma chalan oholene nohy. Čo vy na to CHalani akeho ste nazoru ? či vam to nelezie krkom ak si uz holite , ci si nepripadate troska homo
ale keď vidím oholené nohy na chlapovi, tak si automaticky myslím, že je gay alebo... atlét druhá alternatíva je v menšine, ale keďže som zažila, tak viem, že taká možnosť existuje a dá sa to aj tolerovať...
@camilla zasa myslim ze trapna nie aj ked mas trocha pravdu ale snazim sa pochopit proste mam asi byt v tom ze im je to krajsie tak ? no neviem len som zvedavy lebo robia zo seba naj naj aa .
Mna na chlapovi odpudzuje uz dohladka oholena tvar, ne to este nohy. Je to nechutne. Ale poznam aj jedneho co si holi dokonca aj ruky, vraj tak lepsie vyniknu jeho svaly...
@sajlo co to ma prosimta spolocne s vlasmi? ja neznasam chlpy a to nerobi u chlapov ziadnu vynimku, nech si vsetci myslia, ze je to muzne, je to proste hnus...nenutim nikoho, aby si holil ruky/nohy, niektori tam maju malo chlpov, co sa mi paci, ale prales proste neznesiem
@adsy nebud smiesny, vlasy nie su ako chlpy-neesteticke
nohy, ruky to sa este prezit da, ale chlpata hrud fuj, no vela babam sa to paci aj tak, ja sa skor priklanam k mensinovym nazorom a to pomaly vo vsetkom
@amikadze jaaj takto.....ale tak s tým odporom, to je divné, že by chlpy na nohách toho až tak veľa robili? sakra, som sa na to mohla na telesnej vyhovárať, keď som furt všade dobehla posledná
1. futbalisti si ich holia hlavne preto, ked sa nahodou zrania, aby sa im to rychlejsie hojilo (nie je to limitujce pre podanie lepsieho vykonu)
2. futbalisti, ktori nevedia preco si ini futbalisti holia nohy, tak si ich oholia tiez a myslia si, ze su vatsi futbalisti, ako boli s neoholenymi nohami.
ja raz som skúšal holiť len pre stávku,bo sa mi podarilo prehrať,ale vyzeralo to katastrofálne hruď,ruky zarastené bo ťažko oholiť a nohy jak bábo takto radšej skočiť jumpa z najvyššieho mrakodrapu na svete.
neznášam, keď sa chcú muži podobať na ženy, jedného zo svojich bývalých som načapala v nylonkách... a vysvetlenie že ich v mrazoch stále tak nosí, som už nejako nedokázala predýchať
Bože, mám za ťažké si dať hlavu ostrihať raz za mesiac, nie to ešte si holiť nohy a zmysel toho DUPLOM nevidím to nech si futbalisti holia, tím to ide veľmo dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
Každého osobná vec. Mužom sa na nohy nedívam a je mi úplne ukradnuté, aké ich majú.
nechápem ľudí, čo si holia nohy... na čo je to dobré? ako im to pomôže?
@camilla ale stale je viac zien ktore taketo preferuju , dokonca im ochlpenie vadi.
@rheia su tu aj hlupsiš temy a myslim ze tato nepatri medzi tie zle
a ako píšeš u prof. športovcom je to normálne....
ale keď vidím oholené nohy na chlapovi, tak si automaticky myslím, že je gay alebo... atlét druhá alternatíva je v menšine, ale keďže som zažila, tak viem, že taká možnosť existuje a dá sa to aj tolerovať...
apropo k tej homosexualite poznám osobne pár homosexuálov a čo som si všimol tak nohy si moc neholia je to asi 50 na 50
PS: VšIMOL SOM SI TO NáHODOU
ale oholené, fuj -.-
Ale ináč nie preboha.
:/
ja si neholím nohy, ani ruky, ani hruď. Ale medzi nohami intímne ochlpenie, podpazušie a tvár Čo sa týka vlasov tak strojček bez nástavca to rieši
nohy, ruky to sa este prezit da, ale chlpata hrud fuj, no vela babam sa to paci aj tak, ja sa skor priklanam k mensinovym nazorom a to pomaly vo vsetkom
Tak vlasy to by bolo minimálne divné Aspoň u dievčaťa určite
s tym suhlasim, ale hrozne s ami paci tez typ ucesu ze vyholeny bok hlavy u bab a zvysok dlhy, kebyze nemam kucery, tak idem do toho
a k téme..nie nikdy som si neholil a ani nebudem
a ešte kvôli odporu vzduchu? už neviem
chlpy zarastené v odreninách nie sú práve najlepšie - nie som športovec, ale prednedávnom som si to nechtiac prakticky overil
-
A sportovci zhadzuju chlpy nie len pre pripadne odreniny a chrasty, ale hlavne aby im neviali vo vetre, lebo ich to spomaluje
1. futbalisti si ich holia hlavne preto, ked sa nahodou zrania, aby sa im to rychlejsie hojilo (nie je to limitujce pre podanie lepsieho vykonu)
2. futbalisti, ktori nevedia preco si ini futbalisti holia nohy, tak si ich oholia tiez a myslia si, ze su vatsi futbalisti, ako boli s neoholenymi nohami.
čojaviem, akosi ma netrápi čo robia ostatní chlapi
agreee!
u cyklistov jasné... chlpy čo prechádzajú cez elasťáky... no hnus
a u iných športovcov... chcú byť hladučký, svalnatučký.... joooj, idem utrieť slinku, čakajte
neznášam, keď sa chcú muži podobať na ženy, jedného zo svojich bývalých som načapala v nylonkách... a vysvetlenie že ich v mrazoch stále tak nosí, som už nejako nedokázala predýchať