no pytat by som sa asi nepytal, skor by som sa spolahol na to ze sa to da vypozorvat z reakcii baby.. vidis ci to s nou nieco robi a tak podobne.. a ked uz by bolo najhorsie tak baba ta predsa moze aj sama naviest a az v najposlednejsom pripade by som sa spytal (prvy krat asi nie, podobne debaty sa vedu neskor vo vztahu ked sa ti ludia viac odvazia, povedat tomu druhemu co by mohol zlepsit a ako)
Zalezi zas od povahy obidvoch ludi, podla mna.. Spytam sa az vedy ked vsetko ostatne zlyha
@Grietusha Keď je dievča slepá brzda z lesa a pchá si penis do oka namiesto úst tak sa samozrejme dá fajčiť aj zle. Podľa mňa sa penis fajčí, alebo sa fajčí luxusne, ako rozmýšlam tak rozmýšlam nič medzi ani pod nenachádzam.
Tak či tak uznaj, že je to hovadina. Alebo snáď spíšeme na birdzi prelomové pravidlá lízania a zhrábneme nobelovku?
@pernik prepáč, hádam mám vagínu a viem, kedy tam niekto robí niečo zle, omnoho lepšie ako ten, čo to zlé robí,pretože to CÍTIM a žiaden 16 ročný kvázi Casanova ma nepresvedčí o tom, že zle sa ženu orálne "uspokojovať" nedá.
Tak to je dobry fail ked uz si tam sa kazdu chvilu pytat "toto sa ti paci" a "toto sa ti nepaci?" no byt tou babou jeblo by ma Ked uz jej robis dobre tak nech sa sustredi na to ze je jej dobre a nie na tvoje otazky...
Neviem ako vy, ale ja si myslim ze to treba vypozorovat co jej robi dobre a co nie a podla toho to robit...trosku citu do toho jebania ludia!
nehnevaj sa ale ako 16 ročný perník nemôžeš mať dobré názory na sexuálnu tému, a keď budeš už starší perník, zistíš že ľudia sa menia.
Povedz mi koľkokrát si ústami vytiahol žene klitoris, koľkokrát si cmúľal pysky tak, že ich mala ešte týždeň opuchnuté a tak že si nevedel rozprávať a zjesť večer polievku z toho, že si mal tak zodratý jazyk?
@Bobomir Riešiť svoje sexuálne zážitky tu naozaj nemienim, kedže ako si môžeš hore prečítať, okamžite by som bol podkopaný pod holú zem a označený ako pubertálny 16 ročný Casanova
Ja sa nehádam, ja vravím, že každý zdravý muž dokáže uspokojiť primerane partnerku aj jazykom, ty si to snáď nemyslíš? Taktiež vravím, že riešiť vo fore akým tlakom je primerané pôsobiť na vagínu je smiešne, teda aspoň ja si myslím.
Pokiaľ sa ma chceš niečo spýtať tak TS, tu odpovedať určite nebudem.
sorry, ale toto sa pita 25 rocnii cloveka na teenagerskom webe???? ako chapem ze tu chodia aj "stariii" ludia, co maju tolko ako ty, a asi si nahovaraju, ze su este velmy mlady
inac komentar @26 je dost nechutny a vulgarny. doticni asi nevie, ze sem chodia hlavne teenagery a deti. take hnusne komentare nech si necha pre "dospelacke" weby.
no pekna diskusia ... ale aj tak si sem dam aj svoj nazor
nikdy som sa nepytal ... vzdy som sa pomaly priblizoval a pracoval jemne a predcizne ... ked som videl ze sa nic nedeje troska som zmenil taktiku a ked som videl ze zuje obliecku alebo ze ju trasie akoby sedela na pracke ktora zmyka bol som sam zo sebou spokojny
@Grietusha ma pravdu ... kazda zena da nejako najavo ze sa jej nieco nepaci ... a ze by to bolo inde super ... treba len vnimat
Po prve, ked niekto zalozi anketu tak nerozoberajte jeho vek a ci je to hodne pytat sa v takom veku alebo nie. To ze sa opyta aj 50 rocny take nieco napriklad neznamena, ze on sam nevie co ma robit v takom pripade, len ho zaujima nazor druhych! Neviem co je na tom tak tazko chapatelne, ze dokola tu niekto jebe do zakladatela ankety. Ti co najviac pindaju taketo veci zvacsa ziadnu vlastnu temu do fora ani nedaju, lebo sa obavaju, ze budu tercom vysmechu a utokom presne podla pravidla ako to sami robia! Po druhe ci to je vhodne na teenagerskom webe alebo nie stale riesit dokola je trapne jak hovno na chodniku, lebo toto NIE je len teenagersky web ale web pre mladych (nezacina sa vekom 13 a nekonci 19)!!! Takze nemylit pojmy a neskatulkovat dokola.Po tretie ak je niekomu uchylna tato tema (bezna sexualna praktika) tak nech ani sex neskusa, lebo uchylne su ine temy a toto iste nie. Po stvrte k teme moj nazor presne vystihol @3@Whippersnapper a @Grietusha.
@Otakar16045 a nedaj sa, len zakladaj dalsie temy, lebo na to to tu cele je, aby sa ludia vyjadrili k teme a nie rozoberat teba a podobne.
@harleystrom no urcite nieje vhodne tu podrobne popisovat rozne sexualne praktiki. inac mi pride absurdtne, ze prave ty tu ides nieco pisat o veku, myleni dojmou z pojmamy, o tom aka je ktora tema,o skatulkovaniii,...no proste total odveci reakcia.
zacnem a trochu ju sledujem ako sa tvari, co jej to proste robi .. a ked vidim, ze to asi nie je "ono" tak sa jej spytam ... kazdopadne aspon 2prsty dnu
@27@pernik - riešiť to na nejakom fóre alebo na teoretickej úrovni diskusiou s niekým smiešne je. rovnako ako neriešiť to v praxi vtedy keď to robíš . bol by si prekvapený aké je ľudské telo citlivé a aké detaily dokážu pôsobiť úplne odlišne, a myslím že keď robíš niečo takéto tak ide o to aby to bolo tomu druhému príjemné, takže by si si teoreticky mal všímať ako na čo reaguje a pracovať s tým, samozrejme, pochybujem že na to niekto myslí takým matematickým spôsobom že "hmmm, a teraz 30 stupňov doprava, a tlak asi 10 pascalov...", pretože to by bolo fakt hodne blbé, ale nezaoberať sa tým vôbec, pretože veď proste lížem a tam to končí, nie? je... čojaviem... ignorantské. zaprvé tým seba pripravuješ o vyše polovicu zábavy, zadruhé dotyčnú o vyše polovicu zážitku a... čojaviem? čo už je to za svet keď už ani pri orále sa človek nevie/nie je ochotný sústrediť na toho druhého, lebo by mu to prišlo trápne alebo pod jeho úroveň, alebo čo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Zalezi zas od povahy obidvoch ludi, podla mna.. Spytam sa az vedy ked vsetko ostatne zlyha
nieco medzi 1 a 2 odpovedou
hahaha
však hádam chlap nie je tĺk, aby to neodpozoroval z reakcií a ženská tiež nie je mumák, aby nedokázala navigovať a dať vedieť, keď jej niečo vadí.
...no...šiel som ti napísať niečo v štýle "ty naivko", ale ako som zaskroloval k písaciemu okienku, tak ani nemusím a stačí keď ťa odkážem na @14
@pernik zhora nadol a do kolieska je značný rozdiel
Lízať piča sa podľa mňa dá len dobre a nijako. Pokiaľ teda dotyčný nieje pako.
to by sa potom dalo povedať, že aj fajčiť sa dá buď dobre alebo nijako. a ver tomu, že fajčiť sa dá veľmi zle.
a rovnako je to aj s týmto
Tak či tak uznaj, že je to hovadina. Alebo snáď spíšeme na birdzi prelomové pravidlá lízania a zhrábneme nobelovku?
...a potom, že ja začínam flamovať, už radšej svoje názory k sexuálnym témam nevyjadrujem, kedže som hneď osočovaný
Ľudia na birdzi sa nemenia.
Neviem ako vy, ale ja si myslim ze to treba vypozorovat co jej robi dobre a co nie a podla toho to robit...trosku citu do toho jebania ludia!
a popraj za mňa úprimnú sústrasť svojim bývalým
nehnevaj sa ale ako 16 ročný perník nemôžeš mať dobré názory na sexuálnu tému, a keď budeš už starší perník, zistíš že ľudia sa menia.
Povedz mi koľkokrát si ústami vytiahol žene klitoris, koľkokrát si cmúľal pysky tak, že ich mala ešte týždeň opuchnuté a tak že si nevedel rozprávať a zjesť večer polievku z toho, že si mal tak zodratý jazyk?
nič v zlom perník
No uznaj, že riešiť akým smerom lízať vagínu, alebo akým tlakom na ňu pôsobiť jazykom je smiešne. Alebo snáď nie?
Ja sa nehádam, ja vravím, že každý zdravý muž dokáže uspokojiť primerane partnerku aj jazykom, ty si to snáď nemyslíš? Taktiež vravím, že riešiť vo fore akým tlakom je primerané pôsobiť na vagínu je smiešne, teda aspoň ja si myslím.
Pokiaľ sa ma chceš niečo spýtať tak TS, tu odpovedať určite nebudem.
žena ťa buď odtlačí alebo si ťa pritlačí a ak nie je človek idiot, vie čo to znamená
inac komentar @26 je dost nechutny a vulgarny. doticni asi nevie, ze sem chodia hlavne teenagery a deti. take hnusne komentare nech si necha pre "dospelacke" weby.
nikdy som sa nepytal ... vzdy som sa pomaly priblizoval a pracoval jemne a predcizne ... ked som videl ze sa nic nedeje troska som zmenil taktiku a ked som videl ze zuje obliecku alebo ze ju trasie akoby sedela na pracke ktora zmyka bol som sam zo sebou spokojny
@Grietusha ma pravdu ... kazda zena da nejako najavo ze sa jej nieco nepaci ... a ze by to bolo inde super ... treba len vnimat
@Otakar16045 a nedaj sa, len zakladaj dalsie temy, lebo na to to tu cele je, aby sa ludia vyjadrili k teme a nie rozoberat teba a podobne.