A ty mne vysvetli, prečo ľudia ako ty, lámu srdcia ľuďom, ktorí si to nezaslúžia? Nabudúce keď budeš vidieť že ten chalan berie vzťahy vážne, tak sa mu radšej zďaleka vyhýbaj... pre jeho dobro...
@8 noo wšak ale tak aj aj som brala čiastočne. ale môžem za to že nám to potom neklapalo..a proste.. ešte tam je další chalan... a to tak proste som to cela ukončiť a netrápiť ho...
Tak potom prečo sa pýtaš takú hlúposť? Koľko ľudí hľadá niekoho, kto bude vzťah brať vážne, ty jedného nájdeš a potom sa na fóre pýtaš prečo to niektorí berú tak vážne? Akoby si sa na to vyslovene sťažovala...
@14 noo wšak tak hej... ja chápem že nájsť takého je ťažké..ale tak tak úplne že strašne wážne že proste jedine čo ti chce dowoliť je len že môžem byť snímchápeš.. že ani snikým iným won nemôžem chodiť...
@nikas93 Pamatam si ked som mal 15. A dievca ktore by som lubil by ma odkoplo a este by malo problemy s tym ,ze placem by som nevedel pomenovat inak. Ale nemyslel by som to v zlom.
@flamerage noo wšak ale tak som sa cela sním rozísť lebo to už neklapalo.. ale tak ma mrzelo že ho to tak zobralo weš... lebo už každý do mňa pičowal zaňho a že čo sa deje a howadiny a každý už--- tak aj na to som už mala nerwy..
@hrt11 noo wšak tak wem že ma nelúbil len aj jeho..a to bol problém.. a že teraz to je ešte wšetko také... že ked mi nejaký chalan napíše že ma lúbi tak ka už nwm poriadne weriť chápeš??..
Tak ťa mal rád...ty by si neplakal keby sa z tebou rozišiel niekto koho máš rada? Alebo chalani nemajú právo na smútok? Tak to bral vážne...si ťa nezaslúžil lebo ty si to vážne nebrala...dobre si urobila a jeho to časom prejde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a neodvolával by som sa moc na vek skor na ten fakt že to mohla byt pre toho chalana prvá partnerka tak si ju moc váži, prvéé láásky...
jááj trubka wšak tak my weme swoje ja nejdem komentowať no nie??.. heh čo už narobíš...keď sa na teba niekto nawiaže..