Prečo keď sa chalan vyspí z viacerými babami v kratkom čase je uznávaný,kápo neviem aký frajer,a ked si takto uzíva baba tak je hned slapka????????Ved je to to isté???V čom sme také iné,ze musíme byt kvôli tomu hned za k...y???????,Chcela by som pocut vás
mne sa vo vseobecnosti nepaci, ked niekto strida partnerov ako na beziacom pase (ale je to kazdeho osobna vec...) a pritom mi je absolutne jedno ci ide o chlapca alebo dievca...tot vcera som povedal kamosovi, ze sa sprava jak k***a...
vies fuler13,ale nie kazdý to berie tak ako ty,niektorí povedia ze je rozdiel v tomto medzi chalanmi a babenkami,ale ja tam ziadny nevidím,tak preco sú oni kápovia a my K...Y???
mne osobne sa to nepaci take streidanie partnerov a zenam sa assi preto hovori tak, lebo su chapane ako znak cistoty a krasy a muzi po vadsine pripadov ako znak spiny ale nie vsetci su taky
Podla mna si na omyle...Dnes sa uz nepovazuje za najvacsieho cava ten, co sa vyspal s najviac babami. Mozes si ako dokaz pozriet nejaku tu diskusiu co tu je, uz sa nepamatam, ako sa vola. Takze medzi chlapcami to uiz ie je take "in" ako sa to siri napriklad v americkych filmoch. A ked to na druhej strane dievcata povazuju za "kurevnictvo", tak, asi to bude nejaka dievcenska dogma, s tym ti neporadim.
jaj, moja to vies, to je ta rovnopravnost...ked si chce zena vybudovat karieru a v 30ke este nechce deti, je sbecka karieristka...muz je prikladny...ked si chlap kupi uz 40ty model auticka, je zberatel, ked si zena kupi 4ty par topanok v tomto roku, vyhadzuje peniaze a tak podobne...nikdy to nebude na rovnakej urovni...asi si treba zvykat...
no ak mam pravdu povedat, tak sa mi zda ze prvy, kto oznaci nejaku babu za kurvu je vacsinou nejaka baba, co zavidi.... tak si to dievcence najskor vyrieste medzi sebou a mozno potom by sa dalo zacat z chalanmi...
jp ma pravdu... vela bab povie na druhu ze je kurva napriklad len kvoli tomu ze baba ma strach ze chalan si vyberie tu druhu a nie ju a tak podobne... ale chlapi tiez kecaju dost o babach ako o kurvach, tak sa z toho nevykrucajte
to je take obdobie ked sa chlapy natahuju kto pretiahne viac "kuriev" ale neskor ked si niekto zalozi rodinu a uvedomi si skutocne hodnoty myslim ze taky clovekom zacne mierne pohrdat...
vies vceliatko asi je to pozostatok z minulosti ked samec mal za ulohu rozsievat semeno a dalej ho to potomstvo velmi nemuselo zaujimat. Kym taka samica si musela vybrat toho najlepsieho aby jej deti mali co najvetsiu sancu prezit. A dnes ked zena strieda xlapov tak ju podvedome vnimame ako velmi nevyberavu a nezodpovednu. tot moj nazor
Baby budte radi ze ste sa nenarodili v afrike(vcera som sa z nej vratil), tam by ste museli chodit zahalene...ziadne drzanie sa za rucicky s frajerom, ale aspon 2 metre za nim s hlavou sklopenou. Tu su pohlavia rovnopravne, ani muz ked je vykricany suknickar si tazko najde slusnu babu a stale sa bude musiet uspokojit s k.....y.
Zaujimava otazka je, ze s kym ti suknicari spavaju? Urcite nie so slusnymi dievcatami, pretoze tie by hned na 1. rande do postele nedostali Takze kym dievcata budu k***y, chalani budu suknickari. Nie ze by ma to tesilo, osobne som z toho zdeseny...
A nie je to jedno ? Diskusia je o tom, ze preco u chalanov to niektory nazyvaju borec a u bab kurva.... a nehovorte, ze je to len v americkych filmoch je to tu stale ........
A v com je rozdiel? Asi v tom ze vy ste zeny a my muzi. Ak mi niekto povie, ze muzmi a zenami nie je rozdiel je to retardovany primitivny idiotko ovplyvneny idealizmom alebo svojou feministickou mamou......
Chalani budu vzdy chodit na pivo, nadavat, skrabat sa na verejnosti v zadku, chvalit sa tym kto z nich ma najvacsi "nastroj" a rozpravat neslusne vtipy.... a zeny sa budu vzdy snazit pekne obliekat, malovat sa, vesat si plechy na usi a nakupovat..... atd.......
Proste muzi cakaju od zien nieco ine ako zeny cakaju od muzov ..... A k tym reciam o kurvach ..... vzdy boli a vzdy budu a vzdy tu bude niekto kto spravi z komara somara ....
Salon:Maš pravdu,ale niekto tu trafil aj to ze aj baby si väčšinou takto nadávaju.Vieš podla mna je to asi tak,ze sme mladí,nehovorím ze milovat sa s kazdým druhým je dobré,a takto to asi vela ludí neuznáva,ale podla mna clovek by sa mal vybúrit v mladosti a nie ked si uz má zenu a nedajboze dieta.Pozdravujem MIRA z Lucenca,ktorý to riesi teraz čo nestihol
Ja nehovorim, ze je to moj nazor, ale nazor vacsiny byva obycajne tym co sa povazuje za normalne. Ja to neodsudzujem, aj ked ako sa hovori, jeden nikdy nevie, chalani sa asi boja, ze by o babu prisli, kedze baba tak ziska moznost porovnavat ... Napriklad, kazdeho chlapa ide slaktrafit ak by mu zena povedala: Preco nepoupratujes? Sused Fero kazdy weekend vysava... Baby maju totiz tendenciu porovnvat vsetko ...
A prosim baby nereagujte na vysavanie, ja hovorim o porovnavani, hento bol len tupy priklad.....
ono je na to porekadlo (nefim ho presne ale tak nejak ze): ,,Borec je ten kto jebe celu dedinu bab, a baba co jebe celu dedinu je kurva!" proste chalani mozu a baby su hned... vieme co
vies co ja tvrdim o babch ze su kurvicky ked su lebo neni normalneked ma jeden piatok jednehoa dalsi ineho.. ale z toho vyrastete ekd sa vam, daco stane akazdta tuna z Piestan kuka ze co nosiui a ako vyzera a takcyh povrchnych ehm.,. je tu v meste plna ritka asiu taq preto tu vekla ludi nema sanciu a tie normalne su obsadene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ZZZeusss : tak kamosky zadarmo ? nooo aj to je nazor
Nemala si tolko sexovat
A v com je rozdiel? Asi v tom ze vy ste zeny a my muzi. Ak mi niekto povie, ze muzmi a zenami nie je rozdiel je to retardovany primitivny idiotko ovplyvneny idealizmom alebo svojou feministickou mamou......
Chalani budu vzdy chodit na pivo, nadavat, skrabat sa na verejnosti v zadku, chvalit sa tym kto z nich ma najvacsi "nastroj" a rozpravat neslusne vtipy.... a zeny sa budu vzdy snazit pekne obliekat, malovat sa, vesat si plechy na usi a nakupovat..... atd.......
Proste muzi cakaju od zien nieco ine ako zeny cakaju od muzov ..... A k tym reciam o kurvach ..... vzdy boli a vzdy budu a vzdy tu bude niekto kto spravi z komara somara ....
A prosim baby nereagujte na vysavanie, ja hovorim o porovnavani, hento bol len tupy priklad.....