Chalani názor na dievčatá - fajčenie cigariet, pitie alkoholu,...
Iritujú na dnešné dievčatá.Áno, aj ja som dievča, ale nie také, ktoré fajčií, pije, šňupe atď.Mám 15, nikdy som nič z tohto nerobila a ani mi to nechýba.Nikdy som nezapadla do partie práve pre to, že niesom ako oni.Prečo chalana nepriťahuje slušná baba?
Buď sama sebou a správaj sa rozumne. Ten kto ťa má naozaj rád, si ťa všimne tam kde a takú aká si... Všetko má svoj čas. Hlavne sa sústreď na to, aby tvoje priateľstvá boli pevné, založené na dôvere, aj keby ich nebolo nejako veľa...
to sú fázy vývoja ... v určitom veku a čase je to ,,trend,, ,,nasledovanie trendov,, a neskôr je to práve fáza odlišnosti a nachádzanie vlastnej osobnosti, vyberanie z nej to čo ťa robí samú sebou a kladenie dôraz na to čo ťa uchováva ale aj zároveň odlišuje ... posledná fáza je že ti je uplne na háku (aj každému inému) čo je trend a či si výnimočná, proste pôjd eiba o to kto si a aká si, to si ludia budúvšímať najviac nakoniec a o to podla mňa aj njviac ide ..
no a odpoved je teda podla mňa v tom že to je pschologický vývoj človeka a musí si týmito fázami prejsť .. nečuduj sa teda že chalanov priťahujú rebelujúce trendy baby s cigou v ústach (smrdia im aj tak vlasy a prsty ver mi je to nechutné ) ... neskôr sa všetko otočí, najviac vždy aj tak bude zálažať na ludoch ktorí si uvedomujú podstaty a budú sa nimi riadiť, len to všetko príde neskôr
Vrana k vrane sadá... asi si rozumejú, no nie? Môj názor je ten, že ja nie som fajčiar a vadí akurát, keď mi dymí do ksichtu. Alkohol je komplikovanejší, vadí mi, keď baba chodí do práce pravidelne po opici alebo tvrdí, že je slušná a pritom je to socka.
O také sa nezaujímam...ako keď si raz za čas vypije niekde v spoločnosti atď tak pohoda, ale keď sa chce zjebať každÿ piatok jak malý boh, tak smola, nezáujem...a cigarety netolerujem vôbec :S
žena je jemné stvorenie a keď vidím ako sa poniektoré "gadžovky" po krčmách správajú je mi z nich na grc...
ako sa hovorí, aká matka taká Katka, ako si vychovala dcéru takú ju má... a tak sa to dedí z pokolenia na pokolenie a svet sa rúti do záhuby, niet sa čomu čudovať...
Ja som nikdy nikam nezapadol ani ked chlastam a fajcim a v 15ke som este s tym len zacinal takze neboj este z teba moze byt notoricka a narkomanka ale nie to ti samozrejme neprajem no a preco nechcu slusne dievca ? neviem svet je hnusne divne miesto ale sak mas 15 este mas na vsetko cas ak budes v takej blbej situacii v 25ke ako ja to uz bude horsie ale ani to ti samozrejme neprajem
No ja mám teóriu že-
Chlapcov nepriťahuje dievčatá čo pijú, fajčia atď. zato že to robia, ale zato že pôsobia pre nich uvoľnene, otvorene a spolocensky a sú to dievčatá čo"neskazia žiadnu zábavu".
No a k tebe, prečo nehľadáš tiež slušného chlapca čo nepije, nefajčí atď.? Veď aj takí sú, možno v tvojom okolí pomenej, ale tak ho skús nájsť cez net.
A môžete spolu chodiť do prírody, ak Vás oboch nebaví chodiť na záťahy.
Zbytočne sa zamýšlaš prečo ťa chlapci ku ktorým by si sa nehodila nechcú, nájdi takého ku ktorému sa hodiť budeš, budete sa mať o čom baviť a budú vás baviť rovnaké veci!
Skutočnosť sa má tak že tieto typy (či už žien alebo mužov) sú najpríťažlivejšie pretože máme prírodou dané hladať najživotaschopnejšieho partnera.
Dievča čo nič z toho nerobí podvedome vnímame ako slabý kus ktorý je obmedzený a bojí sa niekde pohnúť. Radšej len ostane na mieste a nebude nič riskovať však to škodí.
Tie čo fajčia jebú každého hulia sú také čo stále hladajú niečo nové, sú živé a neodradí ich ani to že riskujú svoje zdravie.
A aj @1 je pravda či si to priznáme alebo nie.
Videl som raz o tom aj dokument.
Pretože si chlapi, ženy začnú vážiť až keď si tieto alkoholové a fajčiarske záležitosti odžijú. Buď budeš hľadať ihlu v kope sena alebo sa čiastočne dopytu na trhu prispôsobíš .. jednoduché.
Veľa šťastia pri čakaní
Napíšem ti aj niečo optimistickejšie .. ja som takéto nikdy nehľadal a nemám pocit, že by mi v živote niečo ušlo
Akože nepriťahuje? Baba s cigaretou je menej atraktívna, ale nie oveľa menej... sťatá baba je tiež nič moc... a feťačka tiež ... ako viem si predstaviť že by som začal s takou babou chodiť (veď nikto nie je svätý) ale asi by som sa ju snažil odnaučiť od drog...
Páčila sa mi jedna baba na strednej, o dva roky mladšia... vidaval som ju v buse, chodila z toho isteho smeru. Som si na ňu v myšlienkach dúfal, ale potom som ju raz videl ako fajčí v dialke a neexistuje že by som s niekym takým bol. Aj keby to bola Miss Universe. Buď je retardovaná keď fajčí alebo... no asi proste retardovaná a to nezáleží od toho kolko titulov má človek pred menom za menom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ked budes starsia uvidis ze ppsa to uplne presne otoci
no a odpoved je teda podla mňa v tom že to je pschologický vývoj človeka a musí si týmito fázami prejsť .. nečuduj sa teda že chalanov priťahujú rebelujúce trendy baby s cigou v ústach (smrdia im aj tak vlasy a prsty ver mi je to nechutné ) ... neskôr sa všetko otočí, najviac vždy aj tak bude zálažať na ludoch ktorí si uvedomujú podstaty a budú sa nimi riadiť, len to všetko príde neskôr
ako sa hovorí, aká matka taká Katka, ako si vychovala dcéru takú ju má... a tak sa to dedí z pokolenia na pokolenie a svet sa rúti do záhuby, niet sa čomu čudovať...
Chlapcov nepriťahuje dievčatá čo pijú, fajčia atď. zato že to robia, ale zato že pôsobia pre nich uvoľnene, otvorene a spolocensky a sú to dievčatá čo"neskazia žiadnu zábavu".
No a k tebe, prečo nehľadáš tiež slušného chlapca čo nepije, nefajčí atď.? Veď aj takí sú, možno v tvojom okolí pomenej, ale tak ho skús nájsť cez net.
A môžete spolu chodiť do prírody, ak Vás oboch nebaví chodiť na záťahy.
Zbytočne sa zamýšlaš prečo ťa chlapci ku ktorým by si sa nehodila nechcú, nájdi takého ku ktorému sa hodiť budeš, budete sa mať o čom baviť a budú vás baviť rovnaké veci!
Dievča čo nič z toho nerobí podvedome vnímame ako slabý kus ktorý je obmedzený a bojí sa niekde pohnúť. Radšej len ostane na mieste a nebude nič riskovať však to škodí.
Tie čo fajčia jebú každého hulia sú také čo stále hladajú niečo nové, sú živé a neodradí ich ani to že riskujú svoje zdravie.
A aj @1 je pravda či si to priznáme alebo nie.
Videl som raz o tom aj dokument.
Veľa šťastia pri čakaní
Napíšem ti aj niečo optimistickejšie .. ja som takéto nikdy nehľadal a nemám pocit, že by mi v živote niečo ušlo
Každopádne je to choré