Chalani páči sa vám viac baba keď sa vôbec nelíčim alebo keď sa pravidelne líči? Veľa chalanov hovorí, že prirodzená krása je najkrajšia, ale prečo každý vždy chodí so zmaľovanou babou?
tvrdenie ,,každy chodi so zmalovanou babou,, je chybné ..
nevadí mi ak si dievča dá nejaký minimál niečoho na tvár čo vobec nie je viditelné, alebo trochu zvýrazní oči (minimálne tiež malo viditelne) ...
ale najviac uprednostňujem ak žena nie je namalovaná na tvári vôbec, čistá prirodzenosť to sa mi vždy páčilo najviac..
výraznejšie viditelnejšie malovanie ma odpudzuje, najviac asi rúže a aj výrazné laky ma odpudzujú ..
Niektorym sa to hodi, niektorym nie. Zaroven, niektore sa vedia malovat, niektore kurva nie. Takze to je sakra individualne, ale preferujem max obocie, riasenku atd, nie 1kg pudru na xichte a pod tym zamaskovane akne, ktoremu to kurva vobec neprospieva.
Ale este viac nemam rad tie umele nechtiska pol metrove. To fakt nie. Keby mi ma taka zenska honit, tak sa bojim, ze mi s tym odfakuje predkozku. Freddy Krueger.
Budem navždy sama, lebo milujem výrazné čierne linky a tmavé rúže. A už nechcem aby ma niekto buzeroval, lebo nosím make-up a hovoril mi, že som škaredá s ním.
Tak. Ale inak myslím, že práve na mne tie tmavé rúže a čierny linky zas tak nevidieť, mám nevýraznú málú tvár.
Ja sa malujem asi 2x za mesiac, aj to mi frajer "zakazuje" (ok niekedy si to nevsimne a kontrolne sa ma pyta ci som alebo nie). Vlastne mi hovori ze som najkrajsia ked sa zobudim strapata opuchnuta pomackana rozbita
Ale vzdy ked pridem za sestrou tak mi dava nenapadne najavo, ze sa mam namalovat, pripadne ma donuti sa nechat od nej a som z toho smutna lebo si evidentne nemysli ze som dost pekna
Škaredej babe make-up veľmi nepomôže. Zato peknej uškodiť môže. Mne osobne nevadí, ale mal by byť decentný a nevýrazný. A nie každá baba si ho vie spraviť...
Ja som zástancom mejkapu. Nie ste opice, aby ste museli chodiť na prírodno. Navyše, mejkap krásne zakryje všetky nedokonalosti kože/tváre. Ja som za mejkap, ale nedávajte si ho, ak idete na kúpalisko a podobné záležitosti, to potom vyzerá nechutne. Možno nie som najlepší vzor toho, či by dievča malo byť namaľované. Ja som napríklad aj zástancom plastickej chirurgie a podobných vecí. Ale len vtedy, keď to skrášli. Lebo chodiť s niekým, kto má zobák ako káčer Donald je o ničom. Sám sa chystám na výmenu všetkých zubov za porcelánové, takže ak to skrášli/pomôže daj si, čo len chceš, a keď ti niekto niečo povie, tak si ťa nezaslúži...
Ešte takto... Ja by som nemal problém, keby moja frajerka bola skoro vždy namaľovaná, ani keby mala tetovanie, ani keby mala plastiku, ak by to robila pre seba, nie pre iných.
Odpoved na poslednu otazku: pretoze na internetoch ludia lubia prehanat a vyjadrovat sa ku kazdej picovine, zatial co v realite nikoho normalneho az tak nezaujima ci nosis/nenosis tiene alebo zelene/zlte/cierne/hociake ruze pokial sa namalovat vies pekne
1. čím viac pásikov tým viac adidas .. v preklade, či viac žena vyzerá ako štetka tým viac to môže muža vzrušiť ale jedine po sexuálnej stránke
2. partnerku chce každý muž jednoduchú, prirodzenú, buď vôbec alebo veľmi jemne maľovanú .. asi *
* tu ešte treba dodať, že s bodom 2 to netreba preháňať a partnerka by mala vedieť, že sam tam treba byť aj v pozícií ako v 1! Aby mužovi praskol úd pri pohľade na to (zvyčajne zakríknuté, jednoduché dievča oblečené v domácom vyťahanom tričku).
Dúfam, že som ti touto múdrosťou svetových rozmerov pomohol k tvojmu lepšiemu ja .. takže tvojmu ty
podla mna zalezi hlavne na tom aby sa ta zena citila dobre ak sa neciti dobre bez mejkapu tak preco by ho nemala nosit? aby sa hanbila, bola utiahnuta, neista? taku zenu zasa chlapi nechcete. co ja viem ... vsak sú priležitosti, kedy vidis zenu nenamalovanu (celkovo doma, po sprche, v posteli atd) tak nevidim dovod, preco by nejaky chlap mal zakazovat zene sa malovat alebo mal mat na to tupe narazky
@forte najviac ma bavi, ze bezny clovek B absolutne nedokaze odhadnut, kolko a akych licidiel ma clovek A na sebe
No a k teme riadne, par nepopularnych nazorov:
1. Som spatnejsia bez makeupu - Pochopitelne, kebyze nie, tak to znamena, ze si ho nerobim dobre, ze jo.
2. Ak podla niekoho som spatnejsia s makeupom, uprimne to absolutne nezaujima, lebo podla seba som popici.
3. Nikoho nezavadzam, 'neskryvam sa', a ani sa na nic nehram tym, ze sa namalujem. Clovek s dvojcifernym vekom musi byt intelektualne sposobily chapat, ze ked ma vidi nalicenu, tak tak vyzeram nalicena a nenalicena tak nevyzeram. Ak niekto zelene viecka a fialove pery a zvyraznene lica povazuje za zavadzanie, tak to nie je problem na mojej strane.
4. Nikomu nedlhujem, aby ma videl nenamalovanu.
Viac je viac podla mna makeup vyzera dobre pokial to s nim baba vie..pokial nie je lepsie zostat pri maskare a ruzi nejakom...vseobecne si myslim ze kazdy nech vyzera ako chce kazdemu sa paci nieco ine a kazdy si najde to svoje ci uz prirodzenu alebo zmachlenu zenu osobne som sa ale doteraz nestretla s tym ze by nejaky chlap frflal ze sa licim
ja mejkap milujem, baví ma, cítim sa s nim lepšie, je to pre mňa relax, tak nevidím dôvod prečo by som ho nepoužívala.
ak by to nejakému mužovi - čo sa mi zatiaľ nestalo, prekážalo, tak bohužiaľ, nie je to môj problém.
nosím často výrazné rúže, linky a aj tiene plus mám výrazné črty tváre a plné pery, takže nie vždy je to ako sa maľujem pre každého, to uznávam, no aj tak so mnou nikdy nikto nemal problém.
Síce som na to čoraz lenivejšia, ale som za zrušenie stigmatizacie mejkapu, nech si ho pokojne nosia aj chlapi
Je síce dosť možné, že ma to nebude esteticky príliš brať, ale nakoľko sa svet nekrúti okolo mňa a nakoľko by ma väčšina nezaujala tak či tak, môže mi to byť tak fuk, ak sa oni tak budú cítiť dobre
do spoločnosti by mala chodiť žena upravená - niektoré sú krásne i úplne natural, niektorým veľmi svedčí, ked podčiarknú niektoré svoje črty, zvýraznia a rozžiaria si maluvátkami tvár... navyše mejkap nie je len o fyzickom pohľade ne vec, ale mnohým ženám pomáha aj psychicky, zvýši sebavedomie a trochu zahladí nejaké komplexy z vlastného vzhľadu.
nevidím na tom nič zlé, a verím tomu, že aj muži sú omnoho spokojnejší, keď majú po boku spokojnú, zdravo sebavedomú upravenú žienku, ktorou sa môžu pýšiť
a večer, keď sa odmaľuje, sa k nej môže drahý pritúliť, pobozkať ju a povedať, ako veľmi ju miluje aj takú prirodzenú
momentalne sa mi uz vyse pol roka vobec nechce malovat sa, frajerovi sa to paci,lebo jeho typy su take jemne,nevinne zeny a vtedy tak presne vyzeram (cize uplny opak toho,co mam na birdzi na profilovke), ale ked idem do skoly/roboty, tak mam vzdy aspon ruz, lebo to hned vyzera inak. ruz spravi vela a mam velmi rada ruze
ked idem von a nie je to spontanne,ale planovane,tak si spravim obcas aspon linku,lebo sa mi hodi
ale odhliadnuc odo mna-nevadi mi,ak je zena namalovana, praveze vela zenam to pristane
nepaci sa mi jedine,ak ma niekto priamo vyslovene omietku, ze dame si povedzme pusu na privitanie a ja uplne citim ako mi to zostalo na lici a podobne...,ale tak nie je to moja vec aj tak
Rada sa malujem, robim to pre seba,uplne inak sa citim ked som namalovana a dnes si spravím dokonca aj tiene, v podstate ma nezaujima co si o tom chlapi myslia. Dvoch dlhodobych partnerov co som mala, tym sa pacilo vyraznejsie licenie - meaning pekne licenie ktore zvyrazni co sa oplatí zvyraznit.
Pozor - ak sa baba vie líčiť alebo má kvalitnú kozmetiku, chlapi nedokážu rozoznať, či je nalíčená alebo nie. Chlapi si všimnú, že je baba namalovaná len vtedy, ked a) má toho vela b) má výrazné farby (červený rúž, sýty ružový rúž, farebné očné tiene) ......... ak je baba namachlená možno aj veľmi ale použila len prirodzené farby alebo "nude look" (hnedé farby, béžové, na pery len podobná farba tej prirodzenej, dobre zladená farba pleti s farbou krycieho krému a púdru) tak si to chlap vôbec nevšimne schválne by som dala test fotiek dievčat s takýmto lookom a prirodzených a uhádli by len minimum... potom by som im ukázala video čo všetko si dala na tvár tá, ktorú označili za prirodzenú...... to by bola sranda Chlapi si nevšinnú púder... iba ak je nejaký lacný a hrubý alebo si ho nacapíš veľa.... chlap si nevšimne normálnu riasenku.... pokial nemáš zlepené riasy alebo si blondína s uhľovo čiernymi zlepenými riasami ... chlap si nevšimne normálne vytieňované obočie do stratena.... pokial nespravíš ostré čiary a nezvolíš úplne opačnú farbu akú by si mala mat........chlap si nevšimne brozner alebo lícenku, pokiaľ si nenamaľuješ dva kruhy na líca ako Marfuša z Mrázika alebo nevyzeráš ako by ťa spálilo slniečko ..... takže odpovede mužov na tvoju otázku sú trocha irelevantné nakoľko mužom robí problém rozoznať -žiadny make-up vs. dobrý make up...... ved pochopiteľné - nerobia s tým, nerozumejú sa tomu stačí mať vkus a skill.. a vedieť, ktoré farby sú pre mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
nevadí mi ak si dievča dá nejaký minimál niečoho na tvár čo vobec nie je viditelné, alebo trochu zvýrazní oči (minimálne tiež malo viditelne) ...
ale najviac uprednostňujem ak žena nie je namalovaná na tvári vôbec, čistá prirodzenosť to sa mi vždy páčilo najviac..
výraznejšie viditelnejšie malovanie ma odpudzuje, najviac asi rúže a aj výrazné laky ma odpudzujú ..
tak to vnímam proste
Tak. Ale inak myslím, že práve na mne tie tmavé rúže a čierny linky zas tak nevidieť, mám nevýraznú málú tvár.
ale potom občas počas vzťahu apelujú na zmenu, lebo veď make-up je fuj
ja chcem takého, čo rád zmaľované pipky. Hádam nájdem.
neber odpovede na Birdzi ako niečo čím sa chceš v živote radiť.
proste nie
Ale vzdy ked pridem za sestrou tak mi dava nenapadne najavo, ze sa mam namalovat, pripadne ma donuti sa nechat od nej a som z toho smutna lebo si evidentne nemysli ze som dost pekna
8)
Ešte takto... Ja by som nemal problém, keby moja frajerka bola skoro vždy namaľovaná, ani keby mala tetovanie, ani keby mala plastiku, ak by to robila pre seba, nie pre iných.
2. partnerku chce každý muž jednoduchú, prirodzenú, buď vôbec alebo veľmi jemne maľovanú .. asi *
* tu ešte treba dodať, že s bodom 2 to netreba preháňať a partnerka by mala vedieť, že sam tam treba byť aj v pozícií ako v 1! Aby mužovi praskol úd pri pohľade na to (zvyčajne zakríknuté, jednoduché dievča oblečené v domácom vyťahanom tričku).
Dúfam, že som ti touto múdrosťou svetových rozmerov pomohol k tvojmu lepšiemu ja .. takže tvojmu ty
No a k teme riadne, par nepopularnych nazorov:
1. Som spatnejsia bez makeupu - Pochopitelne, kebyze nie, tak to znamena, ze si ho nerobim dobre, ze jo.
2. Ak podla niekoho som spatnejsia s makeupom, uprimne to absolutne nezaujima, lebo podla seba som popici.
3. Nikoho nezavadzam, 'neskryvam sa', a ani sa na nic nehram tym, ze sa namalujem. Clovek s dvojcifernym vekom musi byt intelektualne sposobily chapat, ze ked ma vidi nalicenu, tak tak vyzeram nalicena a nenalicena tak nevyzeram. Ak niekto zelene viecka a fialove pery a zvyraznene lica povazuje za zavadzanie, tak to nie je problem na mojej strane.
4. Nikomu nedlhujem, aby ma videl nenamalovanu.
/Narazu out
ak by to nejakému mužovi - čo sa mi zatiaľ nestalo, prekážalo, tak bohužiaľ, nie je to môj problém.
nosím často výrazné rúže, linky a aj tiene plus mám výrazné črty tváre a plné pery, takže nie vždy je to ako sa maľujem pre každého, to uznávam, no aj tak so mnou nikdy nikto nemal problém.
Je síce dosť možné, že ma to nebude esteticky príliš brať, ale nakoľko sa svet nekrúti okolo mňa a nakoľko by ma väčšina nezaujala tak či tak, môže mi to byť tak fuk, ak sa oni tak budú cítiť dobre
nevidím na tom nič zlé, a verím tomu, že aj muži sú omnoho spokojnejší, keď majú po boku spokojnú, zdravo sebavedomú upravenú žienku, ktorou sa môžu pýšiť
a večer, keď sa odmaľuje, sa k nej môže drahý pritúliť, pobozkať ju a povedať, ako veľmi ju miluje aj takú prirodzenú
ked idem von a nie je to spontanne,ale planovane,tak si spravim obcas aspon linku,lebo sa mi hodi
ale odhliadnuc odo mna-nevadi mi,ak je zena namalovana, praveze vela zenam to pristane
nepaci sa mi jedine,ak ma niekto priamo vyslovene omietku, ze dame si povedzme pusu na privitanie a ja uplne citim ako mi to zostalo na lici a podobne...,ale tak nie je to moja vec aj tak