Výška pre mňa nezohráva absolútne žiadnu úlohu.
Veľa chalanov má ale vyslovene slabosť pre maličké dievčatá.
Tvrdia, že je to rozkošné.
Ja si ale myslím, že v skutočnosti nemajú dostatok sebadôvery a randením z fyzicky drobným dievčaťom si potvrdzujú prevahu.
@ps102 alebo sa im proste páčia malé/nižšie dievčatá.....
naprikald mne sa nepáčia opálené dievčatá a nič iné to neznamená, len že sa mi páčia dievčatá, ktoré su neopalené tj. biele, aspon cca ako som ja Každému sa páči niečo iné. Netreba za tým vidieť nič viac.
druhá vec je, sú muži ktorí majú aj 170cm takže śa toho nemusíš báť, že by si bola malá a podobne.
@mefistofel Veď jasné, ja som to skôr len tak polohumorne napísal. Každému sa iné páči. Niekedy to má nejaké skryté pozadie a niekedy nie. Niekedy si človek dokonca ani neuvedomuje, že čo sa mu páči.
Ale poznám pár chlapíkov, ktorí o drobných babách vyslovene básnia, až je to trocha dosť divné
či sa mi páči vysoká alebo nízka nie je o výške, ale o proporciách tela a celkovej kráse, okrem iného je prirodzené, že mnohé sú odo mňa nižšie alebo rovnako vysoké, lebo mám 170 voľačo. Ale ešte na okraj, odkedy žijem v Írsku, tak som videl vysoké a obrovské ženy, čo nie je na Slovensku bežné, proste veľká žena, obrica. Také sa mi nepáčia, teda väčšinou sa jedná o černošky. @fialkaa33
Chalanom na výške nezálaží si myslím. Keď si človek začne rozumieť a vzajomne "sa páčiť" s 190cm babou tak ju nepošle do prdele pretože on má 175cm. Ale to sa nikdy nestane, pretože ona by s ním nikdy nebola, pretože je "nižší". Jedna z priorít dievčat je aby chalan "bol vyšší". A áno je to pochopitelne fajn ked je baba nižšia. Obe strany sa na tom myslím zhodnú.
Síce sa mi najviac páčia tak stredne vysoké (povedzme, že okolo 175 cm, ale celkovo je to vec, ktorá je v rebríčku hodnôt veľmi nízko, nemá to pre mňa podstatnú váhu, o ničom to u mňa nerozhoduje.
ja som vzdy vravela ze musi byt aspon vyssi odo mna (s mojimi cca 169cm to az taka challenge nie je) a moj frajer je vyssi odo mna asi o pol centimetra a lubim ho aj ked mam opatky a som vysia ale keby bol o 10 cm nizsi uz neviem, to by mi bolo tak divne. takto ked sme naboso rovnako vysoki je to ok
Malej ale šikovnej. Menšie sú skladnejšie, ekonomicky výhodnejšie. Netreba toľko látky na šaty, môžu sa obliekať v detskom oddelení. Lepšie sa zmestia do kufra auta. V lete zas do chladničky a večer sú pripravené.
Mne sa napríklad páčia nižšie ale zas musia mať dobrú postavu. Na rozume nezáleží. Skôr na peniazoch.
Tak mne sa páčia skôr také nižšie baby, nakoľko mám cca 175 cm. Ale výška dievčaťa ma až tak nezaujíma a nezakladám si na tom.
Iné charakterové veci ma skôr zaujímajú. V civile bežne vidím dievča s vyššími ako ja, a to mi ženie smútok do duše, lebo s výškou som to zrejme u dievčat až tak nevychytal ako vidím.
Sú zas aj také, čo až tak vysokých nechcú, tak musím veriť, že takú práve nájdem niekedy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Veľa chalanov má ale vyslovene slabosť pre maličké dievčatá.
Tvrdia, že je to rozkošné.
Ja si ale myslím, že v skutočnosti nemajú dostatok sebadôvery a randením z fyzicky drobným dievčaťom si potvrdzujú prevahu.
inak mne je to tiež jedno. hlavná, aspoň z toho viditeľného, je pre mňa atmosféra, mimika, pohyby a to aký dojem to tvorí všetko dokopy.
naprikald mne sa nepáčia opálené dievčatá a nič iné to neznamená, len že sa mi páčia dievčatá, ktoré su neopalené tj. biele, aspon cca ako som ja Každému sa páči niečo iné. Netreba za tým vidieť nič viac.
druhá vec je, sú muži ktorí majú aj 170cm takže śa toho nemusíš báť, že by si bola malá a podobne.
Ale poznám pár chlapíkov, ktorí o drobných babách vyslovene básnia, až je to trocha dosť divné
Ten, kto ťa má naozaj rád, vníma ťa takú aká naozaj si a neprekáža mu to...
u mna muž ideal 185+ , ja mam 181 cca.
Mne sa napríklad páčia nižšie ale zas musia mať dobrú postavu. Na rozume nezáleží. Skôr na peniazoch.
Iné charakterové veci ma skôr zaujímajú. V civile bežne vidím dievča s vyššími ako ja, a to mi ženie smútok do duše, lebo s výškou som to zrejme u dievčat až tak nevychytal ako vidím.
Sú zas aj také, čo až tak vysokých nechcú, tak musím veriť, že takú práve nájdem niekedy.