@gnomeslayer to si vystihol hlavne ked sa pytaju ze co si mam dat vytetovat
ja som jedna z mala co nema nic umele ani ziadnu modifikaciu ani kerku a citim sa jak cierna ovca
zase budem za debila a napíšem že sa mi páčia iba prirodzené
neviem mne proste isté druhy ,,krásy,, ako pridanej hodnoty pôsobia uplne opačne ako by mali ... je to síce vec v kusu ale asi to bude tým že mám rád minimalizmus a čím menej rušivých prvkov, tým lepšie
Ja by som bol najradšej keby mala normálne nechty ako človek. Nie dlhé nechty, to sa mi vôbec nepáči a nerozumiem tej "úchylke" - ale neodsudzujem nejak výrazne kvôli tomu nikoho. Nafarbiť si nechty môže však prečo nie ... ale na keru onu umele nechty a predlžene a neviem ako ... normalne take ake má pôvodne bez všetkeho su najlepšie.
Pacia sa mi, ak su pekne spravene, nudes, francuzska, da sa s tym krasne vyhrať. Ale nenosim to, lebo konecne za roky driny mam svoje vlastne nechty pekne, spravim si dobru manikuru a idem, nemusim za to vyhadzovat peniaze a po druhe v realite nepoznam chlapa ktoremu sa pacia...na toto maju muzi vyhranenejsi nazor ako na make up z mojej skusenosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Vyssi level je ked si da aj napichat pery, alebo umele cecky.
ja som jedna z mala co nema nic umele ani ziadnu modifikaciu ani kerku a citim sa jak cierna ovca
dávam si jemné nude farby a páči sa to každému, tak neviem v akom vesmíre žijem ja
neviem mne proste isté druhy ,,krásy,, ako pridanej hodnoty pôsobia uplne opačne ako by mali ... je to síce vec v kusu ale asi to bude tým že mám rád minimalizmus a čím menej rušivých prvkov, tým lepšie
Ešte dnes sa mi ale zlomia...zákon schválnosti.