Neviem ci exituje nejaky sposob...vseobecny, ktory by fungoval. Myslim ze je to strasne individualne.Myslim, ze na kazdeho plati nieco ine, ale je to asi tak ako aj s dievcatami, ze ak dievca nema zaujem, tak chlapec nema sancu, cize ak chlapec nema zaujem, tak dievca nema sancu...ten druhy pripad mam uz za sebou
Mne osobne stačí keď sa ku mne niekto ozve - ja osobne mám väčšinou vždy dobrú náladu - takže si pokecám s každým - takže keby si balila mňa tak by mi stačilo keby si spravila prvý krok a ja už by som rozvýjal rozhovor - asi toľko k tomu.
Hm ide aj tak o sympatie s prveho dojmu. Skvor by som povedal napr. Ahoj. amozno s ti aj odzdravy a to je dobre. Po priapde by si sa ho spytala, ci sa s tebou nechce zoznamit. nemusi byt hned zablit ho a chodit vsakze? Ved je to ako na pokeci. Ak tam chodis tak to iste pouzivaj aj pri normalnom rozhovore nie?
Holka zlata bez urazky ale teraz vazne je to asi takto ty sa pacis chalanovy ktory sa nepaci tebe on ta chce ale ty jebho nie alebo tebe sa paci chalan ale ty jemu nie tento poondiaty vet speje k tomu zeee uz nejde o rozum a povahu ale o krasu ale to neni vsetko v zivote je napisane ze clovek si hlada partnera do konca svojho zivota takze skorej ci neskorej aj tak krasa pominie a nazaver ked sa ti nedari balit chalanov mas ten isty problem ako ja ked balim baby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
PS: najlepšie to platí ak má dotyčný plavky.
Ja mám rifle, ty máš rifle...to neni náhoda...
PS: najlepšie to platí ak má dotyčný plavky.
11. septembera 2007 o 19:34 späť hore99890
hhehe zaujiimavy napad i will try it
Nauc sa sama ty jeblina. Otrc mu picu, snad to pochopi.
To len tak offtopic
q
q
q
q
q
q
q
q
q
k teme, proste pridi a povedz ahoj, o ostatne sa uz postara chalan,ak ma zaujem