na nete v prvom rade podľa toho ako zareaguje na moje správy, pretože určité typy (tie ktoré by mi aj tak nemali čo zaujímavého povedať, a tie ktorým nemám čo povedať ja) vydesím a už nenapíšu, alebo napíšu že som kokot, alebo divný, alebo niečo také.
(prípadne podľa blogov, ale v poslednom čase som dosť lenivý čítať len tak nejaké náhodné)
v druhom rade potom, keď prejde týmto "filtrom", podľa jej myšlienok.
---
naživo samozrejme podľa výzoru (čisto tvár), mimiky, hlasu, oblečenia, a tieto body sa rôzne prehadzujú, niektorú najprv podľa oblečenia a potom zvyšok, ak je tak výrazné že je to proste prvé čo si všimnem, niektorú podľa hlasu, ak proste len začujem niečím výrazný hlas a otočím sa aby som pozrel komu patrí, atď, čiže poradie sa mení.
taký... jedenapoltý bod je postava, ale z toho obvykle príliš veľa záverov nevyvodzujem, to len tak pre zaujímavosť, preto jedenapoltý, lebo ignorovať sa nedá keďže tvorí z hľadiska plochy cca 70% osoby.
druhý bod je v zásade ten istý ako v prvom prípade, podľa toho ako na mňa zareaguje (keď sa rozhodnem byť iniciatívny).
tretí bod zasa, čo hovorí, myšlienky. pričom tento je pre mňa najpodstatnejší, a preto mám rád internet, lebo sa k nemu obvykle dostanem skôr
asi ako prve si vsimam ako sa pohybuje ci chodi jak namyslena panicka alebo ako normalna baba potom postava a sposob vyjadrovania ci je tupa jak 120ka rura a v jeden vete pouziva kazde druhe slovo nadavku alebo ci sa vie vyjadrovat slusne
prvý dojem si vytváram na základe 2 vecí : vzhľadu a vyjadrovania sa...nemám totiž rád ľudí ktorí sa o seba nestarajú - tým nemyslím solárium, make-up a podobne, ale napr. na základe postavy - či športuje, zdravo sa stravuje alebo či zje všetko čo vidí, je obézny a tak...
ak spoznávam nového človeka rád mu položím niekoľko pripravených otázok a na základe jeho reakcie si ten prvý dojem vytvorím...
jezismaria co ja viem to su take otazky stale tie iste tu a stale neviem na ne odpovedat ja proste neviem !!!! asi podla spravania alebo co ale to sa aj tak neda lebo to moze byt len chvilkove spravanie a naozaj je ten clovek uplne iny
ak sa smeje na mojich prijebatych "vtipoch", tak viem ze ide o pohadacku, ktora neriesi picoviny... ak prejde tymto filtrom, tak moj prvy dojem je velmi dobry... a samozrejme musi nejako vyzerat, pri cudzich ludoch som dost povrchny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Dôležité je ako sa správa, vyjadruje, či sa nechová ako slepica, nesmeje sa na celú ulicu jak pripečená, či je inteligentná, milá atď.
Samozrejme výzor je tiež dôležitý, ale to už zasa z iného hľadiska...
Potom je to zmes toho vyzoru a toho co z nej vypadne, ked komunikujeme
A nebudem sa tvarit, ze je to inak
(prípadne podľa blogov, ale v poslednom čase som dosť lenivý čítať len tak nejaké náhodné)
v druhom rade potom, keď prejde týmto "filtrom", podľa jej myšlienok.
---
naživo samozrejme podľa výzoru (čisto tvár), mimiky, hlasu, oblečenia, a tieto body sa rôzne prehadzujú, niektorú najprv podľa oblečenia a potom zvyšok, ak je tak výrazné že je to proste prvé čo si všimnem, niektorú podľa hlasu, ak proste len začujem niečím výrazný hlas a otočím sa aby som pozrel komu patrí, atď, čiže poradie sa mení.
taký... jedenapoltý bod je postava, ale z toho obvykle príliš veľa záverov nevyvodzujem, to len tak pre zaujímavosť, preto jedenapoltý, lebo ignorovať sa nedá keďže tvorí z hľadiska plochy cca 70% osoby.
druhý bod je v zásade ten istý ako v prvom prípade, podľa toho ako na mňa zareaguje (keď sa rozhodnem byť iniciatívny).
tretí bod zasa, čo hovorí, myšlienky. pričom tento je pre mňa najpodstatnejší, a preto mám rád internet, lebo sa k nemu obvykle dostanem skôr
ak spoznávam nového človeka rád mu položím niekoľko pripravených otázok a na základe jeho reakcie si ten prvý dojem vytvorím...