cafte... mam taky dost velky problem... mam chalana ktory odomna chce aby som ho akoze znasilnila ale ja neviem ako to mam urobit...ale bez sexu.... poradteee ako si to predstavujete vy?
na to si nehaj ete veeela casu, a ked pride cas, ked z toho nebudes mat stresy tak pak ho znasilni keby to cel chalan odomna v 14 tak sa zlaknem a uz sa mu neozvem
Sprev rituálne znásilnenie zožeň omamné prášky pozvi ho k sebe daj mu ich do nápoja a počkaj čo sa s ním bude robiť potom ho zaveď do izby kde budú lupene z červených ruži a čierne sviedčky, pripútaj ho jednou stonkou z ruže ho na nieakej časti tela poškrab až do krvy. Potom ho pomiluj tvrdo používaj všetko ruky ústa rozkrok aby bol až červený, nechaj ho o samote ale noedpútavaj ho! Keď sa ráno prebere odkrvené ruky celý polámaný a nebude sa môcť ani vyšťeť tak pochopí k čomu došlo a potom to môžeš vyskúšať aj ty a daj mi vedieč čo som práve vymyslel HH jj lóóóóól
znasliniť ho ?? .. to bud knemu tvrdáá ... hod ho silou o postel !! zthhaj z nho oblecenie proste nechod nanho pomaly !! ale drsneeee a užííívaj si to a krič pri nom !! proste to musíí byť vidno ako ta to bavýý mu robiť .. "zle"
paaneboze niektory z vas mi fakt pripadaju ze su mimo. vy ste nikdy neboli deti??? viete casy sa zmenili a niektore veci ktore ste vy zazili v 18 teraz decka zazivaju o niekolko rokov skor. tak sa uz uvedomte...nato kolko mate rokov ste trosku mimo
Aduliak, a prave to je na tom nenormalen. Co uz vam to jebe v 14 sa hrat na znasilnovanie ? Vam to uz drbe na tie jebnute pubertacke hlavi?? Si uvedomte ze to co uz robia v dnesnej dobe decka je trocha proti zdravemu rozumu. Sak ste este neni ani vyvynuty. Zachvilku si to budu decka rozdavat v skolke, a fajcit budu hnet jak ich prestanu mamky kojit ? Ste na hlavu ? Dpc mas dost casu, a ked ty chalan co chodi zo 14 povi aby ho znasilnila, tak je asi troska naruseny ...
Kazdy ma nejaku sexualnu fantaziu - vsetky mozu nabrat formu extremu ak su v neprimeranej forme...Neviem kolko mate rokov ale ak chce od teba znasilnenie tak myslim chce aby si bola ty ten iniciativny a ten co bude diktovat co budete robit - ak to chce bez sexu tak to chce zrejme v lahsej forme ako bozkavanie a pod.
A znasilnenie este nemusi vobec znamenat tryznenie a mucenie ako tu niekto navrhol..
A ak mate 14 a rozmyslate nad takymito vecami tak si davajte pozor ak uz budete mat sex. Tehotenstvo je pekna vec, ale az vtedy ked mate dokoncenu skolu a mate trochu predstavu o zivote - tak minimalne o 5 rokov neskor.
jj,cisto poruxowe hlawy ...14 rocne sa xcu hrat na znasilnenie..daj mu facku,zober penazenku a ides,ak xces bez sexu ...ale hlawne sa uwedomte..mas 14..do skoly,potom po skonceni liez po preliezkax a hrat sa na sxowawacku a nie tu sa znasilnowat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
namiesto odsudzovania to radsej pochop. podoba sexu sa odzrkadluje castokrat aj od povahy cloveka..
A znasilnenie este nemusi vobec znamenat tryznenie a mucenie ako tu niekto navrhol..
A ak mate 14 a rozmyslate nad takymito vecami tak si davajte pozor ak uz budete mat sex. Tehotenstvo je pekna vec, ale az vtedy ked mate dokoncenu skolu a mate trochu predstavu o zivote - tak minimalne o 5 rokov neskor.