Mna frajer nie, ale teply brat, brat a dedkovia (MOJI, nie okoloiduci) urcite ano. A na margo ,,prezitku": podla mna to je fajn tradicia, ale nenavidim, ked chalani (a robi to aj moj brat) chodia oblievat len kvoli peniazom
Neznášam šibačku šak to je úplne od veci To koho aj mohlo napadnúť , šak kresťania sú po celom svete a nikde sa nemlátia a neoblievajú ( kvôli čomu som potom dva týždne chorá a nie rok zdravá )
@matusha normálne, povedali by že násilie je trestné, čo by vlastne aj malo byť. Nehovorím o tom, keď chlap symbolicky pohladká ženu s korbáčom, hovorím o tom, keď nejakí idioti na dedine hodia ženskú do potoka a tá si rozbije hlavu a vykrváca, alebo keď na niekoho šplechnú kýbeľ horúcej vody a dievča má popáleniny na celý život.. atď..
@inequity ale chápeš, že nie všetkým ženám to vadí? Tak jasné, nepoviem, keby sa jej niečo také stalo, tak to by sa už malo riešiť, ale zakázať to nejak zákonom? Ty sa zobuď. A myslím si, že málo chlapov je takých sprostých, že by hodili ženu do potoka, keby tam videli niečo, čím by si mohla ublížiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ešte tak madam Tena lady Radičová, to by dopadlo.......
nie nie som veľký kresťan nie som žiadny kresťan a neviem o tom nič... to ale nemení nič na to že je to úplne od veci čo bola podstata...
..kvak..