@nikuska282 poviem ti to asi takto: keby si bola prííííšerne ospalá, prečo myslíš že by ti pripadala dvojposteľ s dvoma obrovskými vankúšmi neskutočne neodolateľná?
pri mne to boli skusenosti-ked som bol maly pacili sa mi oci a tvar,v puberte sa mi zacali pacit prsia ale po case som zistil ze dobra Pusch-upka dokaze zazraky a tu sa dostavame k zadkom,lebo zadok je ultimativne meradlo zenskej postavy,je len velmi malo zien co maju nadherny zadok ale k nemu zlu postavu..
minule som bola nakupovat, a sla som pozriet do Zary, mali tam zenske push-up rifle mali pust up efekt a boli proste na zadku nejakym makkym silikonom vypchate
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
proste zadok neojebete
Uzivatelia birdzu nastastie vedia wo co go
» www.facebook.com/#!/photo.php?fb...
@28 ale i tvar dotycnej by som rad videl
Inak napriklad k otazke, ze preco... Muzska prdelka toto nedokaze, alebo nevyzera tak dobre pri tom minimalne
@echoechoecho re teba mam jeden gif, ale sa bojim, ci neprekrocim hranice 18+ a ci to neuvidia aj mladasovia. Sice je po 22 hodine, tak som na vazkach
» www.mojevideo.sk/video/18560/sik...
@hereiam toto co interrupcio postol budes provozovat pred svatebnou nocou, dobre laska?
Inak @echoechoecho @32 podla mna lepsie ako trieskanie po rici je todlencto (moc)
(nevidno pohlavne organy, tak som to tu predsa len po hlbokom zvazovani vycapil )
@momoglamorous
minule som bola nakupovat, a sla som pozriet do Zary, mali tam zenske push-up rifle mali pust up efekt a boli proste na zadku nejakym makkym silikonom vypchate
@bilancia wtf? to uz je ina zbytocnost take nieco si kupia snad len anorekticky
Proste je to tak
wed mi len chceme vediet ako sa veci maju,lebo v dnesnej dobe uz nikto nekupi macku vo vreci
to nebude pot mám rád riťky a nohy na žene ale iba na pohľad na dotyk aj iné veci
táto mi padla do oka lebo bola v googli "athletic girls ass"