nuž ak by som o nejakú prišiel, tak by som sa snažil ostať s ňou v kontakte aspoň ako kamarát, takže z toho dôvodu by som žiadne amoky nemal... ale keby aj bola situácia, že by som sa s ňou nadobro rozišiel a ak by som ju naozaj mal rád, tak bol by som šťastný, že aj ona šťastná...o tom to predsa má byť
rozhodne to môžem okašľať ak sme sa rozišli v dobrom tak jej zaželám veľa šťastia ak v zlom tak proste drbem na to nie je môj majetok nikdy ním nebola ani nebude
akože keď sa s ňou rozídem seriem na ňu a až keď ona začne chodiť s niekym iným vtedy by som sa mal správať inak bojovať o ňu ? ... veď buď na to seriem alebo sa ju snažím získať späť nie preto aby nebola iného ale preto lebo ju mám rád
@21@rowdy - prečítaj si tému, "prišiel o" sa obvykle považuje významovo za opak "zbavil sa", čiže je nepravdepodobné že je myslené že si sa ty rozišiel s ňou
@Midnight "sa s ňou rozídem" som nemyslel zbaviť sa myslel som proste že je koniec jasne že z jej strany veď potom by ten koment nemal zmysel, čítať viem aj keď mohol som to napísať inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
ono treba cas... a najrozumnejsie je vyhybat sa jej.. aj ked srdce hovori nieco ine...
A pri možnosti b) je to dosť nefér voči tej druhej babe - lebo tú v podstate ťahá za nos ak s ňou je len preto, aby zistil či bývalá bude žiarliť...
prečo sa o niečo byť čo nemáá zmysel??
ešte ju aj možno poštvete proti sa mi sebe
holku ktoru by som nehorazne miloval , by som onu bojoval prinajmensiom zneprijemnil tak život že byy sa z toho posrala mehehe
Tipy rady ohladne lasky, vzťahov, sexu... Niektoré témy len 18+
» s9.bitefight.sk/c.php?uid=44556...
//////////////////////////////////////////////////////////