no ja keby som chalan a som hetero a niekto mi povie že či som neni gay...
okej, skúsime inak:
keby sa ma nejaká baba spýta, či som lesba, a z toho jej tónu vycítim, že si nerobí srandu a myslí to vážne, tak jej odpoviem, že bohužiaľ nie.
keby sa ma to spýtal nejaký chalan, tak sa opýtam, ako na to prišiel, a keby mi povedal, že len tak, tak mu poviem, že len tak nie som. toť vsio asi...
podľa mňa sexuálna orientácia zas nie je vec, za ktorú by sme sa mali hádať a podobne. ale otázne je to, či sa ťa to spýta známy alebo neznámy človek, v súkromí alebo verejne, či ho to fakt zaujíma alebo sa len s niekým stavil...a akým tónom, v akej situácii...teda aspoň moje reakcie sú čisto individuálne
ked sa chalana opyta baba ze ci je gay asi to znamena ze je bud az moc dobre obleceny alebo sa moc o seba stara alebo je nejaky podozrivo pekny vtedy by to nemal brat ako urazku ale kompliment.
ale, ak sa to opyta muz je to myslene ako urazka cize by sa mal zamysliet ze co je dovodom tohoto usudku.
ak by si sa ma to opytala ty, tak bezvahania by som povedal, ze nie...ale keby sa ma to opytala nejaka nadrzana stara babka, tak urcite jej poviem, ze som na chlapcov radsej
Odpovedal by som že nie. Ale nestáva sa mi to bežne. Stalo sa mi to pár krát. Nevidím na tom nič strašné keď sa to človek niekoho opýta, prinajhoršom povieš "nie" alebo niečo smiešne čo ťa práve napadne Ale nikto sa ma to ešte vážne nepýtal len to bola skôr ironická narážka na niečo čo som urobil alebo povedal
A k teme - uz sa mi to stalo viackrat. Aj od chlapov, aj od zien. Uz ma aj dokonca balili gayovia, jeden ma hladkal po bruchu. A netusim preco to je, vobec nesom dajaky cukricek vyvonavkovany
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
2. spytam sa ci tak vyzeram a ze niesom.
okej, skúsime inak:
keby sa ma nejaká baba spýta, či som lesba, a z toho jej tónu vycítim, že si nerobí srandu a myslí to vážne, tak jej odpoviem, že bohužiaľ nie.
keby sa ma to spýtal nejaký chalan, tak sa opýtam, ako na to prišiel, a keby mi povedal, že len tak, tak mu poviem, že len tak nie som. toť vsio asi...
podľa mňa sexuálna orientácia zas nie je vec, za ktorú by sme sa mali hádať a podobne. ale otázne je to, či sa ťa to spýta známy alebo neznámy človek, v súkromí alebo verejne, či ho to fakt zaujíma alebo sa len s niekým stavil...a akým tónom, v akej situácii...teda aspoň moje reakcie sú čisto individuálne
ale, ak sa to opyta muz je to myslene ako urazka cize by sa mal zamysliet ze co je dovodom tohoto usudku.
Tak a chalanov perem v pohode a poviem že nie
Baby , to už je horšie ale tak úprimne zatial sa ma to pýtali iba chalani
a riadne by ma to vyviedlo zo zivota..
a ak by sa ma na to opytal chalan tak by som sa na neho usmial a potlapkal po ramene a utrusil by som nieco v gay style ..
Podľa mňa si to o mne ľudia myslia často.
1. nie
2. hm, nie
samotný koment:
1. to ako by som zareagoval by záležalo práve od tej baby ktorá by sa ma to spýtala a hlavne od toho akým tónom by mi to povedala
to isté aj 2. ... ale väčšinou by som to len nejak s úsmevom okomentoval že nie..
@marleymt btw vieš na čo som si spomenul? "ty gaaaay?!?!! "
muz sa ma este ziaden nespytal
@uspavanocka nemam ten pocit
alebo toto
Odpoved by bola, nie...
- [are you f***ing kidding me face] "pripadám ti tak?"
- [nejaký typ súhlasu, pravdepodobne]
- "v tom prípade skoč do Medissima pri Draždiaku, vraj tam robia dobré laserové operácie očí".
2. nie, prečo?
ale neurazil by som sa