Chalani, prekážalo by vám ak by vaša partnerka bola vyššia ako vy? resp. aky výškový rozdiel by ste tolerovali
Ja mám napr. 1.88 ale neprekážalo by mi chodiť s babou čo má 1.9 a ešte by si kludne mohla dať štekle, možno to niekomu prijde divné, ale to je jeho názor, takže kľudne sa rozkecajte, možnosti je tu dávať zbytočné
no ja mam nieco okolo 180 a moja 176 a nie je daleko od toho aby ked si zoberie opatky tak ma aj prerastie, nastastie opatky este pri mne schvalne nemala ale som zvedavy ake to bude ich si ich aj zoberie
lol, ja mam nizsieho chlapa a trosku viac jak tych 5cm ale zvykam si ale popravde aj u mna plati, ze sa mi vaic paci, ked je chalan odo mna vyssi ale co narobim
no, mne sa viac pacia nizke dievcata, a kedze som aj sam dost nizky, tak by mi vadilo keby partnerka mala byt vysoka, maly rozdiel by som ale urcite zniesol
@adsy akoo... ja tiež poznám jednu 14tku čo má nejakých 180cm... a to sa cítím dosť blbo pri mojich (si myslím) slušných 168 cm Ale 1,90 som ešte nestretla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
zatial sme boli vždy skoro narovnako (hore dole 5cm)
neviem, ja keď si dám opätky, tak som vyššia od toho mojho, vraj mu to nevadi
ALL: Tiež by mala byť partnerka nižšia odomňa...inak by som sa cítil menejcenný
ale ako ja neviem podla mňa by zase mal byť chalan o niečo vyšší