ja neviem aky sex tu splietaju ti vyssie nadomnou..
ale priznavam sa.. skoro kazdu druhu, alebo tretiu z intraku som namotaval, aby som ju dostal do postele.. a kazdu tretiu z nich som dokonca tahal do vlastnej postele..
a nie, nelutoval som to nikdy.. boli celkom cistotne (v mojej posteli, v ich mi to nevadilo) ba dokonca obcas priniesli i kolac ci nieco podobne.. a vzdy sme sa dobre zabavili..
@som123 vdaka za poucenie.. lez nechapem suvislost s vyssie polozenou otazkou - lebo podla mojich laickych prepoctov zabera ten "sex" z casu straveneho v posteli dost nizke percento.. az mi pride uplne zanedbatelny v spojitosti s tou vyssie polozenou otazkou
@johnysheek uprimne? vela bab som chcel len na sex. nikdy k nicomu nedoslo. a tie, ktore som chcel nastalo, som dostal do postele hned. akoby mali nejaky radar, ze kedy to myslim vazne a kedy nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@tbm88 prečo moju ?
a k téme.. nie, nenamotal
tak tí, ktorých sa toto fórum týka, srdce ani moc nemajú, takže... inde
ale priznavam sa.. skoro kazdu druhu, alebo tretiu z intraku som namotaval, aby som ju dostal do postele.. a kazdu tretiu z nich som dokonca tahal do vlastnej postele..
a nie, nelutoval som to nikdy.. boli celkom cistotne (v mojej posteli, v ich mi to nevadilo) ba dokonca obcas priniesli i kolac ci nieco podobne.. a vzdy sme sa dobre zabavili..
@antifunebracka preco si ironicky. .sak normalne odpovedz
Ľutovali ste to niekedy?!"
áno,a veľa krát bolo to úúúúčasné...
joj.milovaný intrák
áno aj ľutovala ked sa ,,chrápalo o dušu,,