podľa mňa neviem tancovať, takže treba k tomu nejaké tie percentá
keďže zábavám sa vyhýbam a svadby nie sú zase tak často, raz za čas sa môžem i strápniť
@zajkousko nie je to nič tažké!
Robil som gymnastiku a boli sme donútení trénerom robiť aj tanečnú... padali sme jak shnilé hrušky, rehotali sme sa pri tom,ale dá sa to naučiť.
Netancujem, iba príležitostne. Mám rád klasicý swing a rockabilly, teda aj tým smerom sa uberám pri tanci. Keďže toto nikde bežne nehrajú, tak nikde bežne netancujem.
(moderná hudba nie je hudba)
Valčík z duše nenávidím, ale dobre, zatancujem, keď už musím. ostatok nema problema...
...jak toto bude čítať wewuch, tak ma asi zabije...
Sú to pre mňa nelogické smiešne pohyby. Bez cieľa a výsledku. Kráčam keď idem niečo napríklad kúpiť - cieľ niečo kúpiť. Bežím keď sa niekam ponáhľam - cieľ prísť načas. A tancujem preto lebo sa to niekomu páči ? Cieľ byť "in" .. to je ale hlúpe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
najradsej twist, tango, anglicky valcik
Niet však príležitosti, ani partnerky...
ak myslíš diskoteky a take picoviny nie blval by som
jedine zo simkou som ochotny si zatancovat na zijeme len raz
keďže zábavám sa vyhýbam a svadby nie sú zase tak často, raz za čas sa môžem i strápniť
Robil som gymnastiku a boli sme donútení trénerom robiť aj tanečnú... padali sme jak shnilé hrušky, rehotali sme sa pri tom,ale dá sa to naučiť.
(moderná hudba nie je hudba)
Valčík z duše nenávidím, ale dobre, zatancujem, keď už musím. ostatok nema problema...
...jak toto bude čítať wewuch, tak ma asi zabije...