Totiz mne to vobec nevadi a myslel som, ze dievcata vedia, ze nam to nevadi...ale vcera ked som to jednej povedal, tak sa uplne cudovala Tak chcem vediet, ze ako to je vo vseobecnosti...mozno len ja som prilis tolerantny
Proste vyrazky mi nevadia, mozno keby ich bolo fakt riadne vela...ale nespominam si kedy som naposledy videl nejake dievca, pri ktorom som si uvedomil, ze ma tolko vyrazok, ze by jej to ubralo na pritazlivosti.
Zato mi ale dost vadi, ked z toho, ze sa im nejaka vyrazka spravi, robia kovbojku.
A dal som to do "o dievcatach vseobecne", neviem ci spravne ale to je viac menej jedno asi...bavime sa o chalanskych nazoroch na dievcata,takze to mohlo byt aj v "o chalanoch.."
a este chcem podotknut, ze neriesime, ci to povazujete za pekne/skarede, ale ci vam to vadi...
i ked aj co sa tyka toho pekne/skarede, tak ani tam to u mna nie je take jednoznacne, ze by boli vyrazky skarede...samo o sebe na vyrazke nie je, pravdaze, nic pekne...ale taketo nedokonalosti na zenach zvyknu byt dost casto pritazlive, aspon pre mna. radsej dievca s vyrazkami ako take, co sa prehnane maluje a podobne...aspon teda ja to tak beriem.
a uplne nemam rad ten "korektor" cez ktory aj tak vyrazku vidno a vyzera to potom dost hlupo s nim radsej riadnu hnisavu bombu na cele ako s korektorom, dievcata! fakt
@pubertslatinocelny heh.. to ako sa cítim je pre mňa dôležitejšie ako to, ako ma ľudia berú .. málo nikdy neuškodí ..k používaniu make-upu a púdru sa už nevyjadrujem, tie v láske nemám ..a keď to nevadí môjmu priateľovi, tak no problem
Mne to vadí. Je síce pravda, že ktovie prečo ich má. Možno puberta, možno niečo iné, ale myslím si, že tieto kozmetické veci a akné sa dajú už dnes pomerne účinne riešiť. A povedzme si, že keď sa vie dať chalan do poriadku, tak by to dievča malo zvládnuť ľavou zadnou.
hm chalani prekvapili ste ma teda milo, lebo som bola plne v tom ze prve co si vsimnete na babe je tvar a samozrejme tam mozno ma aj vyrazky a ze to je v porovnani s babou ktora ma cistu plet dost blbe...takze dakujem za tuto anketu toto by ma nenapadlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Proste vyrazky mi nevadia, mozno keby ich bolo fakt riadne vela...ale nespominam si kedy som naposledy videl nejake dievca, pri ktorom som si uvedomil, ze ma tolko vyrazok, ze by jej to ubralo na pritazlivosti.
Zato mi ale dost vadi, ked z toho, ze sa im nejaka vyrazka spravi, robia kovbojku.
A dal som to do "o dievcatach vseobecne", neviem ci spravne ale to je viac menej jedno asi...bavime sa o chalanskych nazoroch na dievcata,takze to mohlo byt aj v "o chalanoch.."
i ked aj co sa tyka toho pekne/skarede, tak ani tam to u mna nie je take jednoznacne, ze by boli vyrazky skarede...samo o sebe na vyrazke nie je, pravdaze, nic pekne...ale taketo nedokonalosti na zenach zvyknu byt dost casto pritazlive, aspon pre mna. radsej dievca s vyrazkami ako take, co sa prehnane maluje a podobne...aspon teda ja to tak beriem.
a uplne nemam rad ten "korektor" cez ktory aj tak vyrazku vidno a vyzera to potom dost hlupo s nim radsej riadnu hnisavu bombu na cele ako s korektorom, dievcata! fakt
naviše baby nemávajú , vačšinou iba chalani
Ale ,mne by to na chalanovi velmi nevadilo Ale tiež,s mierou..