pokial to nie su tak klasicke okruhliaky, ale take modernejsie s tenkym ramom tak posobia len ako doplnok. A na niektorych dievcatach vyzeraju ozaj ze dobre
v zivote by som sa ani nepozrela na babu s okuliarmi
(come on toto sa riesi na 1.stupni zs potom je to uz viacmenej kazdemu jedno nikto ta nezatrati len zato ze nevidis alebo nos sosovky ked to tebe vadi)
priatelka ich nosi fakt vynimocne, aj to doma.. ale vyzera v nich dost zvlastne.. teda smiesne.. ale to uz je u nas nejako zauzivane, ze sa zo seba smejeme na zaklade malickosti =D
ja nosim sosovky, kedze ja sa sama necitim v okuliaroch dobre ... aj ked mi vsetci hovoria ze mi pristanu a vyzeram s nimi lepsie... ja radsej sosovky ...
blba otazka preco bymy na babe maly vadit? ved to dievca zato nemôze ked zle vidi. keby som si mal vyberat podla toho ako sa obliekaju a vyzeraju tak bysom bol riaden dement
no ja by som mala nosiť ale to je len názor lekárky ja vidím v pohode a mne okuliare ani nepristanú ale pokiaľ v nich vyzeráš dobre tak môžeš pôsobiť oveľa krajšie
Nevadí, ale niekedy sa dievčatá netrafia a vyberú si take okiliare ktoré na nich vyzerajú komicky Ale spolužiačka nosí okuliare a na nej to vyzerá naozaj dobre...
Bože chlapi ! Ste ako malé deti, okuliare niesú modny doplnok, ale ľudia ich nosia, aby sa im zrak zlepšil. Ked ich nenosia, ten zrak sa im nezlepší a tak či tak ich budú musieť raz nosiť Bože tá vaša logika Mne napríklad ľudia hovoria, že s okuliarmi vyzerám lepšie ako bez nich
pokiaľ to niesú desiatky a nepozerá sa na mňa z troch centimetrov a nenarúša tým môj osobný priestr...podľa mňa sú baby s okuliarmi často krajšie, než tie bez nich.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Mne sa okuliare páčia, sú neskutočne sexi
(come on toto sa riesi na 1.stupni zs potom je to uz viacmenej kazdemu jedno nikto ta nezatrati len zato ze nevidis alebo nos sosovky ked to tebe vadi)
Inak mi ostatní chalani hovorili, že s okuliarmi vyzerám lepšie a dokonca aj sexy.
Ale mne osobne je jedno, či sa im to páči, alebo nie. Radšej budem vidieť.
mne sa moje okuliare každopádne nepáčia