Ja len poznamenám, že onania je sexuálna praktika, keď je na to človek sám, teda, pre tých pribrzdenejších, ešte aj to čo malo byť vtipné, si napísal zle.
Ak už chceš silou mocou, aby to dobre vyznelo, tak si to radšej premysli
@mygate Okej, dajme tomu, že táto téma patrí na tento portál a že sa chce tváriť vážne. Tak buď sa nesnažím byť vtipný, alebo napíšem vtip, ktorý má zmysel. Buď sa pýtam na nejakú sexuálnu praktiku, alebo na onaniu. Tu vôbec nejde o lingvistiku, tu ide o to, že sa pýta na dva rôzne pojmy a tých,ktorý by nepochopili, označuje za pribrzdených, čo mi príde takô divnô, keďže sama píše somariny.
To je ako keď položíš otázku v štýle: "Máte doma psiu svorku (psa, pre tých pribrzdenejších)". Logicky to je kravina, nie vtip
@burble okolo toho názvu je veľa špekulácii. každá stránka tvrdí niečo iné, ale ak sa ideme baviť o biblickom príbehu, ten hovorí o tom, že Onan vstúpil namiesto manželky vypúšťal semeno na zem namiesto do manželky aby nemal dieťa - tj. by sme to mohli charakterizovať ako pohlavný styk, ktorý nazývame prerušovaná súlož. Tzn. usudzujem, že toto nebude to, o čom sa chce baviť zakladateľka ankety...
@robitusin visvetľovala som ty celú podstatu vydenia!
nie, v skutočnosti som aj ja oslepla a vzápätí došla k záveru, že by som sa nemala na klávesnicu načahovať cez celú posteľ, lebo potom si vyberám písmenká podľa toho, ktoré je bližšie
@burble mnoho vecí je častokrát zle vysvetlených, potom sa zaužívajú a takto sa to všetko pletie...ale tuna to bolo vyslovene zlým "tónom" povedané, tak som si dovolila reagovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ak už chceš silou mocou, aby to dobre vyznelo, tak si to radšej premysli
nechat si honit od frajerky je ako hrat solitaire na hypernadupanom PC
zblbneš raz z tej wikipedie..
To je ako keď položíš otázku v štýle: "Máte doma psiu svorku (psa, pre tých pribrzdenejších)". Logicky to je kravina, nie vtip
@greyness
sa ospravedlňujem za blbé napísanie, a už to uzavrime, ja sa nechcem baviť o takýchto témach
nie, v skutočnosti som aj ja oslepla a vzápätí došla k záveru, že by som sa nemala na klávesnicu načahovať cez celú posteľ, lebo potom si vyberám písmenká podľa toho, ktoré je bližšie
S frajerkou radšej pichnuc