sorry ale podla mna neni pravda co pises....chlapec co sportuje nemoze za to ze si nadrzana....a tym ze sportuje urcite dokaze viac ako sa kurvit po diskotekach ako niekto....
.tyyy..podla mna niesi celkom v poriadku,. alebo si chlap unudený a všetkých nás tu za nos taháš, a hovadziny vymýšlaš. ..tak ,.kde sú slušné charizmatické holky všetký:0
Ako zábava je tento článok v poriadku, a ak to čo píšeš je pravda, potom si sadni s osobou, ktorej dôveruješ a porozpravaj sa s ňou o svojom probléme...
tak sa príd najbližšie zabaviť do Bratislavy...v miestnych kluboch nájdeš vela "vhodných" típkov, naozaj a nemusíš sa im ani sama onúkať, väčšina príde aj sama od seba
ehm. Aj by som sa "riadne" vyjadril ale nechcem ťa uraziť ani sklamať.
Ako vidíš ludia sa na tebe dosť zabávajú.(klud)
Ono rozdiel je v tom, že tu niesi na "Pokeci" tu si na "Birdz". Na Birdzi je prevaha inteligentných ludí a tí sa ti na niečom takomto len dobre pobavia.
jaky nadrzany pristup sak nechaj aj tach chaalnov dychat ..nie kazdy je taky kkt co sa vyspi s babou ked ju pozna pol hodinu to ej chore aj tie najvacsie kurvicky(sportovci-najviac futbalisti) nie su taky len sa hraju na majstrov sveta inak su to maimckiny milacikovia s prebytkom testosteronu a vacsimi komplexami ako mi baby no co uz taky je zivot mam moznost poznat vela takych ludi u nas v skole je o tak baby su bud kurvy alebo zaspate len minimalna mensina je taky stred(samozrejme aj ja a chalani bud vydrbaný sportovci velke informaticke hviezdy ktore maju cela trieda notebooky alebo ubohy ucnovkari takze na vyber mnoho ludi o kazdom by sa dlao vela rozpravat ale ani jeden neni taka svina ak hej tak sa na nu iba hra nic viac chalani nemaju radi take picky ako tu zaznel nulty prispevok skus sa o otm s nejakym kamaratom porozpravat ze cp ti nato povie.....
"a chalana ktory sportuje a je slusny o toho zaujem nemam lebo mi pride ako chudacik ktory sa v zivote trapi kravinami ako je sport a nikdy nic nedosiahne!!!"
tak toto ma dostalo
takže ak kašlem na to že si FAKE, tak vieš prečo ťa nechcel? lebo si úplná škrata určite
Môj nazor je asi taky aj ked disko nenavstevujem tak proste myslim ze ked o niekom da sa povedat nic neviem je trosku blbé s nim olizovať alebo dokonca si užiť. To nei chalani su svine ale baby lebo sa hned chcu kurviť.
-si kurva prevej tiedy (chalan vedel preco radsej nic neriesit, ani ja by som na jeho mieste , normal sa potom bat co dostanes , take ako ty to robia casto nie dik nemam zaujem)
-chalan mal rozum
-toto potvrdzuje ze si stale len decko a ze baby dozrievaju skor telom a chalani rozumom
"UZIT SI A DOVI"a ked to odmietne tomu hovoris ze nema uctu k babam ? ty si skade spadla hej ? z jahody ? ... to je v pici toto ... never tomu ze su vsetci rovnaky.
Ako dobre, niekedy ma taká kurva poteší keď mám zlý deň a príde za mnou na diske. Keď si chcem užiť príde to vhod. Samozrejme za tom nevidím nič viac, pretože vzťahy začaté na diskotéke tam aj skončia.
tak .. akoze .. akokeby baby taketo neboli .. len .. zase ich nemusis VSETKYCH hadzat do jedneho vreca,pretoze ja poznam aj takych chalanov,ktory si chcu uzit a mat holku len na jednu noc .. takze nemyslim si,ze je to pravda,co tu pises ..
Keby ta ten chalan bez slova zavolal von ze aby ste sa trosku na klude porozpravali a tam ta v kriku tak pretiahol ze by si nevedela kedy ta pichol konar a kedy on, tak by si nadavala ake sme my svine co len na sex myslime. Co ty vies, mozno mal dievca ako ja 200 kilakov, a rovnako ako ja si nezacne so vsetkym co si prisadne k baru. A napriklad, ja osobne drinky platim len mojej holke, nevidim dovod preco by mal niekomu platit drink ked ho pozna len dve minuty.
@47 lebo to bolo myslene na konkretnu osobu ...to s tym dospievanim nieje na zaklade tejto diskusie ale dlhodobeho obrazu dnesnej spolocnosti mladych ludi
@54 mi chces povedat ze do jednej ste vsetky uz hormonalne skludnene a aj viete co od zivota chcete hej?...tak prepac ale tomuto verit nemozem mozem verit tomu ze 2/3ny hej ..ale vsetky nie
@djdaniels Nie, ale chcem povedať, že tí chalani sú sprosté malé decká, čo lietajú po triede, trieskajú sa navzájom hlavami do tabule a ohadzujú sa vrchnáčikmi z fliaš, čo vybrali z koša na vrchnáčiky z fliaš, z ktorých sa mala urobiť nejaká koláž, či čo to a to pritom máme niekoľko chalanov o pár rokov starších.
@57 sak jasne ja nevravim ze vsetci chalani su rozumovo popredu ...aj ja som mal v triede par takych co sa spravali v skole ako deti ..na strednej to uz bolo ale inak stale tam bolo zopar takych co sa ohadzovaloa robilo picoviny ale to uz nebolo o tom ze by boli rozumovo decka ale ze sa tam total kaprilo a 30chalanov v triede to neznaci nic dobre takze mensia divocina ...a teraz po strednej to je uz uplne inak ..kazdy uz vie co chce a ide za tym...a na rozdiel od toho cim dalej tym viac bab v mojom veku este stale nevie co chce ...ako nevravim len o tom co chcu od zivota ale aj od vztahu kedz tato diskusia je predmetne o tom ..proste nevedia ani normalny vztah trvaly vytvorit kazdu chvilu potrebuju ineho pri sebe ...v skratke ,,kurvia sa,,...samozrejme neber to teraz tak ze vsetky.. ,,ALE TA VACSIA CAST ANO"
OMG debilnejsi, primitivnejsi, trapnejsi a infantilnejsi prispevok som este fakt nikdy v zivote necital ... LMFAO ... akoze ty uz si aka blba ... neveril by som ze niekto moze taketo daco napisat a mysliet vazne ..... v tomto pripade strasne rad ostanem svina... ja svina a ty KŇAŽKA LÁSKY ... diskofilna jeblina omg ... jedneho dna stretnes toho praveho, nic sa ta nespyta, nalozi do auta a preda uchylnym nemcom ... ja fakt neverim ako moze niekto ako ty normalne zit na tomto svete .... ze ti este nikto nehodil tehlu na hlavu... fakt ako lezim tu v krci smiechu .. toto sa neda vykryt
@65 taka kurva co som ju spoznal v ZA na chate pred dvomi rokmi na silvestra som vcera zistil ze uz ma pol rocne decko
aj to je jeden z pripadov ako skoncia ...ine s HIV a AIDS a dalsie tak ze ich bude kazy poznat ako kurvy a nik ich nebude normalny chcet tak im trebaaaaaaaaaaaaa haahaaaaaaaaaa
Ale nóóóó. S týmto ani nezačínaj. Chalani sú svine už len preto, že nemajú inej možnosti. Vy baby nás k tomu nútite. Hráme len podľa vašich pravidiel! S radosťou privediete chalana na dno, tak sa potom ani niet čo čudovať, keď naším správaním kopírujeme to VAŠE!!!
@djdaniels ...u kazdeho je to subjektivne ale dost pochybujem ze baby vo vseobecnosti dozrievaju rozumovo neskor...mohla by som ti dat kopu prikladov z mojho okolia
no pice... esteze chodim len na koncerty... to aby sa uz aj chalani bali chodit na diskoteky, kedze tam cihaju take nadrzane sliepky a kurvy... no asi sa idem vygrcat... :-!
Šeci pisete take ko..... az sa idem postat.Na diskoteke ked pride baba za chalanom a chalan vidi ze chce mal by je tak vijebat ze bi ju bolela tizden.treba si uzivat ne naco len tancovat ked si môzem vrznut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noooo dorazilo ma to nemam slov woow a pojebat holku je ako ucta?? hmmm : )no kazdy sme iny asi aj taky musia byt ako si ty ale tebe uz asi nic nepomoze : )
tak neuhravaj a rovno ked za nim prides mu povedz ze ty mu vezmes drink a ako protisluzbu daco poriesite aspon rovno odfiltrujes tych slusnych co neznasas
Ja osobne si myslim ze kazdy robime to co robit chceme a niekedy sa to spoji ale väcsinou je to vtedy ked to najmenej ocakavame. A kazdy hlada to co mu chyba co je normalne ale keby baba pozvala chalana na drink namiesto toho ze by to mal urobit chalan tak si proste vyhrala lebo urobis nieco co sa nedeje az tak casto a preto to bude pre cloveka viac zaujimave ako keby ta mal chalan pozvat ja viem je to slusnost ale niekedy treba skusit aj inu variantu aby sme vedeli co je pre nas spravne. Nikdy nehovor nikdy
Vlastne povedal som iba ako by si dokazala zaposobit na mna. Treba vediet ako na chalana lebo velky vystrih a minisukna len pre to aby sme trosku provokovali. Kazdy chalan ma rad nieco ine.
WOW!No to mas teda problem!dojdi k nam u nas sa vzdy anjde taky co by si len uzil alebo sa oblizoval...to je ucta k babe?ze pozves na drink,pooblizujes sa,pripadne sa spolu vyspite a potom koniec?jezis maria..mala by si si najst normalneho chalana,zalubit sa..potom nech on ide bez teba na disko a mozno by si si vazila to ze by bol chlapec slusny..alebo pri najhorsom by ta zrovna podjebal..aspon by si dostala rozum..
hm ja nwm co k tomu napisat taky co sportuje preco by akoze nic nedosiahol ? a ked ta nechce tak sa mu asi nepacis alebo ja nwm , ja som alkoholik mna nechces ? ale zas ja urcite nejsom pekny.
sorry ale opakujem si jebnuta jak dvere nieco tak sproste sa len tak nestretne ako ty podla mna mas komplexy a riadne, ked hned naco prve myslis je sex a olizovanie jak taka 14 rocna pica.
Vsetci ta tu len vysmievaju i ked si myslim, ze si fake.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
118 komentov
Zato ze sa chces pobavit jak kurva su chalani svine?
asi sa k tomuto radšej nebudem vyjadrovať...
Škoda, ako sa vzďaľuje vidina nádychu reality tak to stráca na vtipnosti ...
Ako vidíš ludia sa na tebe dosť zabávajú.(klud)
Ono rozdiel je v tom, že tu niesi na "Pokeci" tu si na "Birdz". Na Birdzi je prevaha inteligentných ludí a tí sa ti na niečom takomto len dobre pobavia.
tak toto ma dostalo
takže ak kašlem na to že si FAKE, tak vieš prečo ťa nechcel? lebo si úplná škrata určite
to skôr chalan príde za babou že čau nejdeš na drink? nie alebo čau nejdeš tancovať nie
Cudujes sa mu? To nie chlapci v tvojom okoli su cudni, ta cudnaa si tu zrejme ty..hmm... prepac..
ale to piča tazko pochopi
skús občas neísť za nikým že čo to spraví či niekto príde za tebou
nechapem preco by mal byt svina, to skor ty si hlupa
-si kurva prevej tiedy (chalan vedel preco radsej nic neriesit, ani ja by som na jeho mieste , normal sa potom bat co dostanes , take ako ty to robia casto nie dik nemam zaujem)
-chalan mal rozum
-toto potvrdzuje ze si stale len decko a ze baby dozrievaju skor telom a chalani rozumom
-uz neviem co dodat
Ale toto čo píše ona je fakt sila.
No, k veci. Mas za sebou nejaku psychologicku prehliadku? Ak ne, tak teraz na nic ine nemysli a utekaj, kym budes mat chut pretiahnut uplne vsetkych.
A na druhej strane, ak to založil nejaký unudený chlap, ktorého cieľom bolo pobaviť, tak gratulujem, podarilo sa
-ale tiez sa mi ako pravdive cim dalej tym viac potvrdzuje ze baby dospievaju rozumovo neskor ako chalani....
Keby ta ten chalan bez slova zavolal von ze aby ste sa trosku na klude porozpravali a tam ta v kriku tak pretiahol ze by si nevedela kedy ta pichol konar a kedy on, tak by si nadavala ake sme my svine co len na sex myslime. Co ty vies, mozno mal dievca ako ja 200 kilakov, a rovnako ako ja si nezacne so vsetkym co si prisadne k baru. A napriklad, ja osobne drinky platim len mojej holke, nevidim dovod preco by mal niekomu platit drink ked ho pozna len dve minuty.
@50 vyvrat
GET OUT THE WAY BITCH! GET OUT THE WAY
aj to je jeden z pripadov ako skoncia ...ine s HIV a AIDS a dalsie tak ze ich bude kazy poznat ako kurvy a nik ich nebude normalny chcet tak im trebaaaaaaaaaaaaa haahaaaaaaaaaa
- Co vole?
- Kurva vole!
- Kde vole?
- Tam vole!
- Ty vole!
Bohužiaľ príliš ďaleko od bydliska autorky témy na to, aby ich to oboch učinilo šťastnými
...slušní a športujúci chlapci sú sexi len o teba asi nemajú záujem noo..
Ja osobne si myslim ze kazdy robime to co robit chceme a niekedy sa to spoji ale väcsinou je to vtedy ked to najmenej ocakavame. A kazdy hlada to co mu chyba co je normalne ale keby baba pozvala chalana na drink namiesto toho ze by to mal urobit chalan tak si proste vyhrala lebo urobis nieco co sa nedeje az tak casto a preto to bude pre cloveka viac zaujimave ako keby ta mal chalan pozvat ja viem je to slusnost ale niekedy treba skusit aj inu variantu aby sme vedeli co je pre nas spravne. Nikdy nehovor nikdy
S pozdravom niceboy1987
Vsetci ta tu len vysmievaju i ked si myslim, ze si fake.
no dobre tato tema je na kkt , i´m out of here
to bude asi tym.. hladaj niekde inde