mne to pride take vtipne, ked si to chlap holi... je pravda, ze z dialky to nevidno, ale ked sa potom pri takom rano zobudim a on sladko spi, takze mam cas ho skumat, zvycajne narazim na par prekvapeni... napriklad ako oholene obocie... lepsie to vyzera, ked je to vytrhane, nie je to zrazu kopec ciernych bodiek medzi obociami
@relieforsaddist tak co je dlhsie doma byt? tyzden atd? to sa mi moc nestava vzdy nekam idem aspon raz za dva dni do obchodu skoly von proste nekam idem a vadi mi to ak zabudnem tak kazdy druhy den urcite vyhubujem @lycanfr3ak ja som skusal tez ziletkou ale premna to bola mega picovina mi uhla ruka a som si ujebal uplne nakrivo TEz raz som si to nejako anpicu nasucho oholil a mal som to cervene pol dna co som sa hanbil vsade ist aj ked nikto asi nevidel lebo nesledovali
@kitty7 veď preto si to neholím a zase neviem prečo každý vraví že to bolí....mne to príjde úplne také normálne...pokiaľ to človek netrhá po jednom chĺpku ako podakt majú zvykom to vyšklbem jak burinu a potom sa hrám s tým čo ostalo ale ženám nezávidím by ma mrdlo sa stým vyhrávať
@relieforsaddist ja som chcel tiez laserom normalne vyebat si to dat prec lenze to nemozes nejako mesiac rpedtym trhat len holit a tiez co najmenej pigmentu mat a neopalovat sa cize neekdy na zimu ale treba to zase opakovat po 3 tyzdnoch apson 5 krat sa mi zda a to sa uz natiahne aj do leta pomaly a furt sa nemozes opalovat. Vtedy som si iba holil to a cotiebe to bolo moc som isol robit do Rakuska 10hodinovku o 4 som staval o 21 dosiel domov a uz som mal kokotiny medzi ocami tak si hoovrim ze ne cotijebe radsej sa schovam nekam a vytrham si to natajnasa jak mat poveceroch cerne bodky medzi ocami
bože, mám jedného fakt pekného spolužiaka a keby si kus obočia trhal tak by bol úplne super, lebo to je jediná vec, čo mi na jeho tvári vadí.
proste nie žeby mu zrastalo, ale pokračuje mu trochu moc ďaleko a ešte aj nejako dodola, proste keby na každom obočku štvrť centimetra dal preč tak sa do neho zamilujem.
Ja si to pinzetou trhám.. ani ma to nebolí ani nebolelo nikdy ale niekedy ma to už fakt nebaví keď si jeden deň vytrhám a o 3-4 dni zase mam.. skúšal som aj oholiť par krát žiletkou ale sa mi podarilo aj kus obočia ufiknúť tak od vtedy radšej len s pinzetou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@feklus a keď tráviš dlhšie čas doma tak nato serieš že?
- na skrat
- spojilo sa mu obočie
@lycanfr3ak ja som skusal tez ziletkou ale premna to bola mega picovina mi uhla ruka a som si ujebal uplne nakrivo TEz raz som si to nejako anpicu nasucho oholil a mal som to cervene pol dna co som sa hanbil vsade ist aj ked nikto asi nevidel lebo nesledovali
proste nie žeby mu zrastalo, ale pokračuje mu trochu moc ďaleko a ešte aj nejako dodola, proste keby na každom obočku štvrť centimetra dal preč tak sa do neho zamilujem.
ehm? wtf?
a nechavam si to prerast ofinou, takze to nevidno