@denisska podla teba by bolo lepšie kebyze to tu zverejní anonymný nick??? takto to napisal @stephan a čo teraz do riti teba sa ta anketa vobec netyka,tak neviem čo ju riešiš
@0majlo0 co ty viš, možno som prave zachranil niekoho pred transplantáciou gulí, čo by si myslel že sa mu tam asi liahnu larvy abo sa z vajec (semenníkov) naozaj liahnu v jeho batôžku malé kuriatka
čítam otázku dôjdem do polovici otázky a uvedomim si, že už keď je to totálne ale totálne je*nutá, hlúpa otázka, že aspôn števo použil "odborne termíny" ... no...
ale začal som čítať druhú polovicu otázky a moje "nadšenie" z odborných termínov kleslo po prečítani slovnych perál ako roztečený stav gulí alebo gule v strehu ... som .... mal dosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@klenot aj vtedy sa hýbu,maš prafdu
@mayo ...bohuzial stefko vytvoril zas jednu jeho ťulpasovsku anketu
@beaniesigel no vidiš to... ja som to sem preto dal,aby ste si nemysleli že ste vadní
tod se, ale tak prijemnu zabavu.
az sa cudujem, ako to @denisska dokazala tak kludne napisat
ale začal som čítať druhú polovicu otázky a moje "nadšenie" z odborných termínov kleslo po prečítani slovnych perál ako roztečený stav gulí alebo gule v strehu ... som .... mal dosť
ale inac sa mi lubis...hehehe filip