@rieper tak ja som momentalne nadopovana POPPERS a troskou pivca a troskou travy a vies ake je to cele ked nemas s kym momentalne... tak ja ze aj ja vam spravim trosku naladicku
@sasuke nie tak celkom, taký dosť kontroverzný nórsky román o chlapovi čo sa chcel vyspať so 123 ženami je aj filmové spracovanie, ale - vynímajúc nabíjačky na každej druhej strane - je to výborná kniha a môžem ti ju len doporučiť
@poke hej osobná ako zážitok čo sa týka precítenia alebo ako to nazvať bol super len keď som začal mať divnú farbu a nevedel som poriadne dýchať dokonca ani držať pohár v ruke tak tam sranda pre moju vtedy aktuálnu ,teraz už bývalú priateľku končila a potom aj pre mňa keďže sa potom bála dlhšiu dobu dačo somnou mať
Po prečítaní odpovedí v tomto fóre sa cítim trochu asexuálny. Niekedy aj týždeň, ak nie viac nemám chuť a inokedy celý deň. V podstate sa to odvíja podľa toho či práve mám možnosť mať sex, vtedy mám chuť, ak viem, že teraz budem musieť vydržať bez, tak pohodička, vôbec ma toto nejako neovláda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
@rieper tak ja som momentalne nadopovana POPPERS a troskou pivca a troskou travy a vies ake je to cele ked nemas s kym momentalne... tak ja ze aj ja vam spravim trosku naladicku
no čo...aj ja som len človek z mäsa a kostí...
@rieper nie si rad ?
beriem lieky a namiesto očakávaného klesnutia libida som naopak nadržaný v jednom kuse
čo je zlé, lebo som riadne mimo
@sufurky tak kedy je najblizsia sobota ?
stáva sa no
@sasuke ďakujem za empatiu
-zaujímalo by ma, z kade si ten príznak vycucal
-človek nemusí pociťovať všetky symptómy
-existuje viacero štádií, stupňov depresie
keď tak už, antidepresíva sú charakteristické týmto vedľajším efektom ale každý človek reaguje inak, asi aj ja.
@relieforsaddist tak toto rozviň, osobná skúsenosť? chcem počuť viac
áno, myslím, že hej prečo ?
to som bol ešte mladý v mladosti sú všetci všelijakí
jáj, hento myslíš ? ale come on. ja som myslel, že iné myslíš
ANO v Sobotu šaty máš ??
@sufurky mam mam !