stalo sa vam uz prisiel za vami nejaky chalan a povedal vam ze si pekna a ze ci das cislo? Mne sa to stalo ale nebol mi ten chalan sympaticky a keby prisiel za vami druhykrat ze napr. ci nechcem ist s nim von tak co by ste mu odpovedali slusnou formou?
na jednej víkendovej akcii ma vkuse otravoval jeden týpek, vždy si ma našiel dakde a chcel po mne číslo, fb a všetko možné, a to som v tom čase ešte nevedela ako sa na také reaguje tak som behala za kamarátom že nech mi poradí čo s tým mám robiť
potom ma balil ešte chvíľu cez fb lebo som mu potvrdila priateľstvo nech nie je smutný, a potom si našiel frajerku a začal mi písať o nej a pýtať sa na rady tak som mu raz a prevždy vysvetlila, že sa do vzťahov nerozumiem, nemám záujem a že nech sa nehnevá, ale nechcem sa o takom baviť s ním už. a odvtedy je v pohode, aj sa s ním porozprávať dá.
(a aké poučenie z toho plynie deti? buďte priamočiare! šetrí to čas a energiu )
Mne zas zas stalo, že ku mne prišlo dievča a pokračovala presne týmto spôsobom....pôsobolo to na mňa fest zvrátene, obzvlášť keď bola neskutočne pekná :ehm:
Toto inac neviem pochopit, ked pri prvych naznakoch niekto vyslovene nechce, jak sa niektori silou mocou dobijaju a balia DD ono, aj sa im to niekedy podari, ale obdivujem tu energiu a cas, ktory do toho vkladaju, mal by som na salame, tak ked chce, da, ked nie neda.
@marleymt
No vieš čo, ktovie, možno to bola jeho jediná príležitosť, ako sa zoznámiť a zostať v kontakte. Boli ste na nejakej lyžovačke alebo niečo podobné?
Nečuduj sa.
@dudok ja ti neviem, ja nie som odborník cez vzťahy, ja som len chcela príhodu napísať asi sa z toho nevyvlečieš kým mu nepovieš, že sa cítiš nepríjemne lebo to znie, akoby s tebou chcel niečo mať a že to sa ti nepáči, lebo ty nič nechceš. či?
@villastannum nebola, to bolo niečo ako stretnutie vedúcich táborov, kde mal každý dostupný fb kontakt na každého asi. a ak by chcel len ostať v kontakte, tak by to nerobil tak nepríjemným spôsobom a nebolo by z toho tak silne vidieť, o čo mu ide.
tak typek si precital na nete fora o baleni, ze ma byt priamy a hned davat najavo zaujem, aby nespadol do friendzone ...a ani sa mu nedivim, vacsina zien tiez dava fest priamo najavo, ak sa im paci muz a nemaju problem pytat vsemozne kontakty....skor tvoj problem vidiv v tom, ze sa ti nepacil ak by sa ti pacil, tak tu pises o tom, ze ako mas postupovat s jednym super v pohode chlapom, ktory mal odvahu prist za tebou, strasne super zalichotit a pritom gentlemantsky si vypytat cislo
mne sa take nič nestalo ... ale stavali sa mi také veci že dievča ma chvílu sledovalo (prvý krat sme sa videli) a po nejakej dobe mi povedalo že som veľmi čudný a zaujímavý ono to síce v kontexte vyznie zvláštne ale sú to premňa komplimenty
ale nič iné sa mi nestáva, dostatočne totiž odpudzujem ľudí svojou tichosťou a uzatvorenosťou hh
čo ja viem, ja moc nerozmýšľam, vždy som priama a uprimna, ked nemám záujem, tak mu to proste poviem a dovi
alebo ked chceš tie omáčky a aby si o tebe nič zlé nemysleli, tak povedz niečo v zmysle, že si zadana a nepotrebuješ sa zoznamovať s novými chalanmi alebo take niečo :letim:
@mojdedo no.. tak vieš, sú aj také ženy, čo majú radi ked sa okolo nich točia muži, vieš potom maju pocit, že su krajšie ked su viac žiadane, otázka je, čo tých mužov na nich upúta, či rozum a charakter alebo minisuknička
@alex458 moja stara nevyzaduje aby sa okolo nej tocili muzi (aspon myslim ) ale skor je taka, ze sa necha barzkym ukecat dalsia vec, nemusi dvihat telefony. ale to je na nej
Určite to povedz hneď a priamo, len nebuď príliš krutá (povedz mu to s úsmevom ), lebo nikdy nevieš, či náhodou nemá sympoša kamoša a povie mu o tebe, aká si užasná, no pri tom chladná a krutá ale určite buď priama a nerozvádzaj to. Chlapi často nechápu (nič v zlom), viem o tom svoje. Tiež mám pod. problém, že občas chodím von z chalanom, kt. je vo friendzone a nikdy to nebude inak, ale on si to pravdepodobne nemyslí. Často mi adresuje rôzne narážky na vzťah a podobne a ja ho vždy odfajčím, no on to berie, ako podpichnutie. Čiže pointa: Nechceš ho? Povedz mu to hneď. Buď silnejšia ako ja! Do toho žena, nedaj sa!
@marleymt @dudok
Ej veru nedovolí mi svedomie, aby som sa s vami nepodelil o jednu skúsenosť. Vy si z toho vytvorte názor na tieto veci, aký len chcete. Ja týmto príspevkom chcem prispieť k tomu, aby ste nemali čierno-biely pohľad.
Zareagujem finálne na vašu otázku "Stalo sa vám... ?" odpoveďou "Áno, STALO." To čo urobil ten, o ktorom píšete, niečo podobné som spravil aj ja.
Stretol som raz tak jednu ženskú na jednej túre v NT. Boli sme ubytovaní v jednej chate. Mne tak spadla do oka a samozrejme, že som sa s ňou chcel bližšie zoznámiť. Aj sme trochu pri večeri pokecali, ja som jej dal svoj kontakt. Ona mi svoj kontakt nechcela dať, ale dobre. Spýtal som sa jej, či by sme sa nemohli niekedy stretnúť, ona za zatvárila tak nejako príliš diplomaticky. Tak som jej na záver povedal, že sa snáď dakedy uvidíme, keď budem mať cestu tam, kde ona býva. Ona sa len usmiala a povedala, že dobre.
O pár dní som sa vybral do jej dediny len tak. Ešteže sa mi to od nej dajako podarilo vytiahnuť. Nebolo to mesto, bola to jedna dedina na Záhorí, takže som si povedal, že o to ľahšie to bude stretnúť sa s ňou "náhodne". Docestoval som tam ráno v sobotu, túlal sa po obci hore-dole, sadol som si do krčmy na pizzu, pozeral a čakal.
No a tu mi niečo po piatich hodinách zajasalo! Ona ma prvá uvidela, prišla ku mne a povedala mi, že ak som iba kvôli nej prišiel, že som radšej nemal ani dochádzať! Neskôr mi napísala jednu "diplomatickú" SMS-ku, že sa zľakla, keď ma uvidela, a žeby som viac nechodil, lebo to vraj bude "riešiť". Ako, to som si už iba domýšľal.
Takže tak. Poučka znie
NESÚĎTE!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
na jednej víkendovej akcii ma vkuse otravoval jeden týpek, vždy si ma našiel dakde a chcel po mne číslo, fb a všetko možné, a to som v tom čase ešte nevedela ako sa na také reaguje tak som behala za kamarátom že nech mi poradí čo s tým mám robiť
potom ma balil ešte chvíľu cez fb lebo som mu potvrdila priateľstvo nech nie je smutný, a potom si našiel frajerku a začal mi písať o nej a pýtať sa na rady tak som mu raz a prevždy vysvetlila, že sa do vzťahov nerozumiem, nemám záujem a že nech sa nehnevá, ale nechcem sa o takom baviť s ním už. a odvtedy je v pohode, aj sa s ním porozprávať dá.
(a aké poučenie z toho plynie deti? buďte priamočiare! šetrí to čas a energiu )
No vieš čo, ktovie, možno to bola jeho jediná príležitosť, ako sa zoznámiť a zostať v kontakte. Boli ste na nejakej lyžovačke alebo niečo podobné?
Nečuduj sa.
@villastannum nebola, to bolo niečo ako stretnutie vedúcich táborov, kde mal každý dostupný fb kontakt na každého asi. a ak by chcel len ostať v kontakte, tak by to nerobil tak nepríjemným spôsobom a nebolo by z toho tak silne vidieť, o čo mu ide.
zaujimave!!! nieco mi to aj hovori
ale nič iné sa mi nestáva, dostatočne totiž odpudzujem ľudí svojou tichosťou a uzatvorenosťou hh
alebo ked chceš tie omáčky a aby si o tebe nič zlé nemysleli, tak povedz niečo v zmysle, že si zadana a nepotrebuješ sa zoznamovať s novými chalanmi alebo take niečo :letim:
AD-2: Cítil by som sa trápne keby som to robil.
@dudok
Ej veru nedovolí mi svedomie, aby som sa s vami nepodelil o jednu skúsenosť. Vy si z toho vytvorte názor na tieto veci, aký len chcete. Ja týmto príspevkom chcem prispieť k tomu, aby ste nemali čierno-biely pohľad.
Zareagujem finálne na vašu otázku "Stalo sa vám... ?" odpoveďou "Áno, STALO." To čo urobil ten, o ktorom píšete, niečo podobné som spravil aj ja.
Stretol som raz tak jednu ženskú na jednej túre v NT. Boli sme ubytovaní v jednej chate. Mne tak spadla do oka a samozrejme, že som sa s ňou chcel bližšie zoznámiť. Aj sme trochu pri večeri pokecali, ja som jej dal svoj kontakt. Ona mi svoj kontakt nechcela dať, ale dobre. Spýtal som sa jej, či by sme sa nemohli niekedy stretnúť, ona za zatvárila tak nejako príliš diplomaticky. Tak som jej na záver povedal, že sa snáď dakedy uvidíme, keď budem mať cestu tam, kde ona býva. Ona sa len usmiala a povedala, že dobre.
O pár dní som sa vybral do jej dediny len tak. Ešteže sa mi to od nej dajako podarilo vytiahnuť. Nebolo to mesto, bola to jedna dedina na Záhorí, takže som si povedal, že o to ľahšie to bude stretnúť sa s ňou "náhodne". Docestoval som tam ráno v sobotu, túlal sa po obci hore-dole, sadol som si do krčmy na pizzu, pozeral a čakal.
No a tu mi niečo po piatich hodinách zajasalo! Ona ma prvá uvidela, prišla ku mne a povedala mi, že ak som iba kvôli nej prišiel, že som radšej nemal ani dochádzať! Neskôr mi napísala jednu "diplomatickú" SMS-ku, že sa zľakla, keď ma uvidela, a žeby som viac nechodil, lebo to vraj bude "riešiť". Ako, to som si už iba domýšľal.
Takže tak. Poučka znie
NESÚĎTE!
Možno je to v danej chvíli ostré ale aspoň v tom majú obaja jasno. A pocit viny tu absolútne netreba hľadať.