čo sa mi páči, na to zatiaľ neviem odpovedať lebo na každej babe sa mi páči niečo iné....ale viem čo sa mi rozhodne nepáči a to je keď je žena taká kvázy "hus", nedá sa s ňou rozprávať lebo hovorí samé kraviny.....a čo som tak dnes listoval sestrin časopis tuším IN sa to volalo, nečudujem sa že takých báb je stále viac a viac...smutné
s @tenario -m rozhodne suhlasim v tom, ze zmysel pre humor je (pre mna) velmi dolezity, v podstate neviem si predstavit, ze by som chodil s dievcatom bez neho. Nemyslim tym, ze ma rozpravat dake vtipy furt, ani to, ze sa musi smiat na vsetkych mojich...ale proste dostatocna zhoda medzi nami v tej oblasti je nevyhnutna
@tikalok to záleži podľa toho v akých kruhoch sa človek pohybuje. Ty osobne medzi staršími - rozumnejšími ľuďmi, plus som sa tu niekde dočítal, že si chodil na matfyz? Tam budú tiež asi inteligentnejšie baby.. ale na tých obyčajných školách, také 15tky.. to je hrôza =/
@18miki18 Zbláznil si sa? Ty si zaujímavo vzťahovačný. Blog o tvojej návšteve psychológa (psychiatra? Ani neviem) nie je jediný, ktorý si napísal. A na to som vôbec nenarážala. Ty máš naozaj zaujímavé názory na ženy, keď si myslíš, že by som bola taká úbohá, že by som narážala na tvoje mentálne zdravie Okrem toho, k psychológovi môžu chodiť aj paradoxne úplne normálni ľudia.
Aby sme teda boli načistom, narážala som napr. na tvoj prehnaný blog o skazenej mládeži a podobnom, kde sa štylizuješ do polohy niekoho, kto nemá žiadnych kamarátov, pretože nefajčí a nepije.
Ja som vždy chcela šialené, šibnuté dievča, ktoré by som mnou pálilo palice a pila biele víno z plastovej fľaše, poprípade nejaký lacný destilát z tej sklenenej, po škole by sme sa stretli, zapálili cigo, vypili pivo, v piatky by sme trávili spolu sjeté jak dogy a bolo by nám dobre v tom našom spoločnom dimenziálnom svete snenia, hypotéz a demoralizovania.
1. dievca musii mať prirodzenú inteligenciu a vseobecnyy prehlad (to neznamenaa, ze to musii byt chodiaca encyklopeedia, takyym sa treba vyhyybat), to sa spoznaa tak, ze vie vecne reagovat skoro ku kazdej teeme... 2. dievca musii byt trochu priebojnee... nie ako tie, co na vsetko prikyvujuu, aby si vaas ziiskali....3. musii byt sympatickaa a sympaticky vystupovat na verejnosti.... takze ak niektoree dievca spllna tieto poziadavky, je uz za vodou... (negarantujem ziadneho alfa-samca, ale snaad sa uz nejakyy normaalnejsii naajde)
@mrcionka tak bujnost, pruznost, objem, hebkost, tvar, jemnost, geometria, sirka v pomere k dlzke, prirodzenost, prirodnost, velkost, ozrutnost, ohromnost, mamutnost, GARGANTUOVSKOST To su take zakladne vlastnosti poprsia, ktore sa mi pacia, urcite som nieco zabudol, ale uz nemam silnejsie slovo nez gargantuovskost, takze tam to konci Inak kozy same osebe nepovazujem za vlastnost
inteligencia, originalny zmysel pre humor, uprimnost, jemnost, tajomnost, mierny introvertizmus, zmysel pre umenie, tolerancia, uz ma nic viac nenapada a urcite je toho viac ale toto je najhlavnejsie a najdolezitejsie ...
@unteachable - zabudol si na objem v pomere k ploche, to je tiež dôležitá vlastnosť. a úprimnosť bradaviek, nemám rád keď sa snažia tváriť že sa im nepáčiš aj keď sa im páčiš
inteligentna, vtipna, uprimna, musi ma drzat pri zemi ked mam chut menit svet, milimetrik ziarliva, vasniva, vkusna, reprezentativna, k veku primerane cielavedoma, musi si vediet obhajit svoj nazor, musi mat nejake hobby a musi ma pritahovat, nemal by som byt schopny ju predvidat...asi by nemala byt veriaca (urcite nie nejak tak, aby to stalo za zmienku, aj ked kazdy niecomu verime) a urcite by nemala by zakomplexovana v sexualnej oblasti.
Nechcem zensku co slope, pripadne ma vztah k inym omamnym latkam, nechcem zensku co nadava (aj ked ujst jej moze), co sa nevie vynajst alebo je nesamostatna, co vola 10x denne mamke, co casto meni nazory a sere si do huby, co sa nevie obliect alebo musi so sebou robit kadejake experimenty, a co flirtuje s kazdym kktom, ktoreho stretne a este aj pripadne nevie, kde su hranice.
V mojich očiach by mala byť tá jediná a dokonalá (nevravte, že dokonalosť nejestvuje - keď je niekto zaľúbený ako kôň do kopy slamy, tá slama je stelesnenie tej najčírejšej dokonalosti) no a konkrétnejšie to znamená, že chcem bosorku s nádhernými očami (najlepšie viacfarebná dúhovka, to ma vždy dostane), ktoré mi učarujú pri každom pohľade vždy znova a znova, takú, ktorá sa mení ako obloha - vždy je iná, no predsa krásna, záhadná... Divoká, bojovná a rozcuchaná stvora v dotrhanom oblečení do lesa, bahna alebo prachu, nádherná, čistá a voňavá bytosť v korzete a mikrosukni... Kučeravá aj nekučeravá, slabá aj silná, odvážna aj vyľakaná, oddaná aj nespútaná, usmiata aj zúrivá, bezbranná, nevinná, krehká perverzácka bojovníčka... S nádherným zamatovým hlasom. Jo a ešte aby vedela variť, prať a upratovať (pričom nevravím, že by som jej nepomáhal rád, ale sám to neviem robiť) a aby mala nespútanú fantáziu a neskrotnú chuť na sex vždy a všade. A aby milovala experimenty. Možno to je plytké, ale nechcem, aby mala celulitídu a vechte, mala by mať pevnú postavu, pružné telo.... A chcem, aby sa s ňou dalo milovať v daždi aj bezbožne sexovať v búrke.
A vlastne chcem ešte kopu iného, vrátane (v neposlednom!!!) rade - nech ma miluje presne tak, ako ja ju.
žiadna umelá barbie , proste baba s ktorou si je vždy očom pokecat a rozumieme si no a hlavne dostatočné IQ a niake to pekné telo a tvárička nič EXTRA!
mne račej dievča čo je skromne a vie bit somnouv dobrom či zlom ket bude mi aby ma vedela pochopiť vždi a ja ju mala bi mať okolo25do30 rokov slobodna bes deti a zo žilini pištemi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Myslím že tu sa zhodneme väčšina a bude to skôr ta dobrá
Aby sme teda boli načistom, narážala som napr. na tvoj prehnaný blog o skazenej mládeži a podobnom, kde sa štylizuješ do polohy niekoho, kto nemá žiadnych kamarátov, pretože nefajčí a nepije.
Teraz idem schválne pozrieť čo dávaš ty do blogov, no to ma zaujíma ...
Táto anketa ma bodla pri srdci.
alebo sa ti páčia vlastnosti poprsia?
ja sa tak strašne smejem
pri slove "veľkosť" už aj ja končím
Nechcem zensku co slope, pripadne ma vztah k inym omamnym latkam, nechcem zensku co nadava (aj ked ujst jej moze), co sa nevie vynajst alebo je nesamostatna, co vola 10x denne mamke, co casto meni nazory a sere si do huby, co sa nevie obliect alebo musi so sebou robit kadejake experimenty, a co flirtuje s kazdym kktom, ktoreho stretne a este aj pripadne nevie, kde su hranice.
A vlastne chcem ešte kopu iného, vrátane (v neposlednom!!!) rade - nech ma miluje presne tak, ako ja ju.