oci hmm ya taky duchaplny asi niesom ked prejde okolo mna baba tak prve co si asi vsimnem je postava a jej prednosti ale nic hlbsie v tom neni len ze si poviem: hmm pekna. idem dalej a za 30 sekund ju uz nemam ani v pamati
ak myslis tak ze pocas chodze mestom tak si vsimam najviac crty tvare, ako vyzera v tvari, a vlasy
aby ma zaujala tak v tychto castiach musi vytrcat, alebo vyzerat dobre, byt upravena, kapis,
samozrejme este zalezi na tom ako je oblecena, aj to vela povie o dievcati, musia tie veci ladit
a potom co si vsimam ale nekladiem tomu doraz tak postava, kozy, zadok... to moze mat akekolvek, pokial sa mi paci od krku hore tak mi je uplne jedno co ma od krku dole
Pre mna zovnajsok neni az tak dolezity, ide mi o jej povahu, samozrejme ze si nezacnem nieco s 500 kilovou babou to nie ale ked ma nejake kilo navyse tak nevidim problem ved vseci sme nejaky a nikto nie je dokonaly
tak určite prve čo ma uputa je vnutorný pokoj a rovnovaha inak ma ta baba neak obzvlašť neuputa ,môže mať dobru riť ,pekne tvary tela ,dobre cecky ale to je len pocit ktorý mi vraví jak by som ju pojebal ,ale možno by som si s ňou vôbec nerozumel., je to jak ked si kúpiš velké ferari len preto aby si mal luxus ,pritom nemáš rád zrovna červenú
Tak Lockey, ludia tu vedia byt neprijemny ze ...... ale k teme, oci a najma ked su modre, nenamalovane a ked sa nimi dievca vie smiat, potom mozog, musi byt najma haluzacka a optimistka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
(inak je tu dost vela tem na tuto temu, tak zist mysou nizsie(pripadne do inej kategorie) a pohladat? )
A aj Semy ma celkom vystihol..
aby ma zaujala tak v tychto castiach musi vytrcat, alebo vyzerat dobre, byt upravena, kapis,
samozrejme este zalezi na tom ako je oblecena, aj to vela povie o dievcati, musia tie veci ladit
a potom co si vsimam ale nekladiem tomu doraz tak postava, kozy, zadok... to moze mat akekolvek, pokial sa mi paci od krku hore tak mi je uplne jedno co ma od krku dole
2. postava
3. prsia
4. zadok
5. nohy
6. brusko
7. vlasy
8. oci
9. pery
10. ruky
takze ked nema taketo jebnute vlastnosti mi na 60% nevadi ako vyzera,
z vlastnej skusenosti, ktora je dost cerstva
jedna taka ciganka cestuje so mnou v buse a tej už ani gilete fusion nepomože..