ahojte,mam taky problem,, ze vzdy ked chcem mat chalana,bojim sa zo povedat rodicom,a preto som ete nemala SKUTOCNEHO PRIATELA, bojim sa reakcie roodicov,., mam skoro 15 a lubim sa s jednym 18 rocnym chalanom ktory je naj.kamarat mojho 19 rocneh
Ahoj Silvinka, podobny problem som mal aj ja (ten ze som sa to bal povedat rodicom). Myslim, zeby si im to mala (jednoznacne) povedat aj ked s tym nebudu suhlasit, ale nemysli si o svojich rodicoch hned ze su streleni ked ti budu nieco dohovarat. Chvilku je to take posemetne ale ono sa to casom utrasie a bude vsetko OK. Ak ho ze fakt skutocne lubis, tak ta chvilka co budu pozerat rodicia po tebe ako po vrahovi ked povies jeho meno by ti nemala robit problemy. Da sa to zvladnut. Ja mam priatelku uz pol roka a stale si na nu nezvykli ale pomalicky si zvykaju a raz si hadam zvyknu
povedz im to urcite... suhlasim s gregorec-om neboj..zvyknu si...a ked ta lubi..tak si pocka...je tu dost realna moznost ze nebudu suhlasit... mam hrozne prisnych rodicov, viem o com hovorim...ale neboj naozaj sa to casom spravi...ja si nevsimam co hovoria len prikivujem aby som sa vyhybala hadkam...a urobim si po svojom
no to vieš, ocko bude peniť najprv, bo bude žiarliť..ale časom sa to utrasie, ako všetci hovoria. poznám to z vlastnej skúsenosti, len si nepredstavuj, že je to veľmi rýchlo, skôr to trvá.. napr, minulý rok som mala priateľa, otec bol najprv otrasný, ale nakoniec sa spamätal až natoľko, že si spolu vedeli pokecať aj hodinu pri fľaši vína ale to chcelo fakt hoodne času..
ach noo akoze ja som svojho priatela tatkovi nastastie predstavovat nemusela a ked uz islo o to tak som dosla domov a mame zahlasila ze toto je moj priatel a hotovo ked uz prislo na to ze by ho mala spoznat .. sice chvilu brblala ale co uz mala narobit? ak si neni nejaka taka ze ked ti rodicia povedia ze s nim teda rozhodne chodit nebudes a urobis to tak myslim si ze problem mat nebudes.
Silvinka a preco im to ces wlastne powedat? sak ich je do toho howno koho lubis... Podla mna im to nehowor.. Jj su za teba este zodpowedny ale do takychto weci sa ti starat nemozu.
No silvi vieš to máš tak aj ked budeš mať 20 aj tak budeš vždy len ich dieťa a práve preto že si dievča sa o tebaa boja...a preto nehovor im to proste aj keby im to povieš zakažu aj to čo ešte môžeš lebo ti povedia že si mladá a máš čas a...čo ja viem ešte aké keci...a to že ťa nepúšťajú von tak to som mal aj ja pretože sestra bola staršia ale nikam nechodila tak si mysleli že nebudem ani ja... je to drastycké ale proste chod von povedia ti že bud o 21:00 doma tak dojdi o polnoci....a dostaneš zaracha a dostaneš tížden zaracha a potom ked pôjdeš znova vonka tak znova tak neboj sa časom si zvyknú a pokial nedojdeš domou napitá tak im to dojde neboj je to overené
vies co sprav? ak budes vonku s nim a opytaju sa ta s kym si bola tak im povies ze s jednym chalanom. a potom zase a zase. ja som to tak tiez spravila a ptoom si hned odzaciatku nanho zvikli... otec si nanho stale nezvikol a ani sa o nom nerozpravam s nim ale s matkou sa razpravam co bolo kde sme boli a pod ak sa opyta... som s nim dlho a je to v pohode... len im musis doverovat a vsetko co ti povedia, je v tom kusok pravdy... zober si to tak, ako by si ty reagovala na typka o niekolko rokov starsieho co by mala tvoja dcera. tiez by to bolo ine
no...ja som mojej mame povedala ze mam chalana ked som s nim bola len 5 dni...niekomu sa to moze zdat skoro ale proste nechcela som jej klamat ked by som s nim sla von...necakala som dobru reakciu ale take zle som to tiez necakala...najprv mi povedala ze s tym nesuhlasi,ze na vztahy som este mlada,ze mam len 15 rokov....toto neznasam...ked chcem niekam ist aleo nieco vzdy mi povie ze som len teraz mala 15 ale ked mi vycita nieco ze jej nepomaham alebo co tak zrazu mam skoro 16...to bolo tak mimo temy...potom ako mi ten vztah skoro zakazala nasledovala asi 45 minutova prednaska o chalanoch,aku nechcu nic ine len sex,ze sa len sklamem a budem smutna,ze na vazne vztahy mam cas,potom mi rozpravala o otehotneni a tak ..myslim ze to poznate...musim sa priznat ze mi usla nejaka slzicka lebo toho chalana fakt strasne lubim...ale teraz je uz mama pohode...zmierila sa s tym...ved sa aj musela..viem ze sa o mna boji a chce pre mna len to najlepsie ale myslim ze niekedy to prehana...musi sa zmierit s tym ze uz nie som to male dievcatko co ju pri vsetkom potrebuje...mam svoj valsty zivot a aky si ho zariadim taky ho budem mat...vsetky moje kamaratky chodia na zabavy,na chaty,do barov....len ja nie...pripada mi to tak ze mama mi neveri...ona mi sice povie ze to nie je o tom ze by mi neverila ale ved rpedsa to je vsetko zalozene len na dovere...ona si asi mysli ze sa tam opijem do nemoty,vyspim sa s niekym,zdrogujem a domov rpidem tehotna no co uz...tie 3 roky uz nejak hadam prezijem a potom uz dufam vypadnem niekam daleko
...ja chodim so svojim priatelom 9 mesiacov a rodicia nic nevedia...nepovedala som to pretoze je to chalan s ktorym nechcu aby som sa bavila(pretoze si vytvorili svoju mienku o cloveku ktoreho vlastne vobec nepoznaju...)...Nehovorim ze je to dobre (pretoze vzdy ked s nim chcem dakam ist musim si vymyslet daco na rodicov a take...je to dost blbe...)ale urcite je to lepsie ako koli nim nechodit s clovekom ktoreho lubim...
podla mna ked ho poznaju a je to dobry a slusny chalan nebude s tym problem...ja nemam mamcu a taq sa o mna stara v podstate teta a je velmi prisna...mojmu otcovi to je v podstate jedno len nech je ten chalan slusny a je na dobrej skole...a viac ho netrapi,ale teta je strasne prisna a asi mi tiez neveri...mala som uz 3 chalanov o vsetkych vedela...a ani jeden vztah nevydrzal..ale s terajsim chalanom som len 3 mesiace,ale jeho naozaj lubim a ona ho nema vobec rada a mna to trapi...nieze by nebol slusny,ale flakal somnou skolu,ale pomaly si nanho zvyka...ale ide to veelmi pomaly...cize zo zaciatku to bude mozno hruza,ale potom to bude postupne lepsie uvidis drzim prsty..
co sa tyka tychto weci, ja mam wybornich rodicow.. mojho xlapca nasi poznaju uplne od zaciatku, rownako ako aj celu moju bandu a ked sa wsetci nasackuje k nam domkof kuknut nejake dobe dwd, maminku len poslem cwicit a druhy nadriadeny je w robotke.. doweruju mi, wzdy sa ich snazim nesklamat a najdolezitejsia je uprimnost.. o wsetkom im howorim.. teda aspon nadriadenej, lebo jej polowicka si zo mna robi srandu xDD mam to w pohode mno..
Ahoj Ja si myslim, ze by si im to mala jednoznacne povedat. Ale akym sposobom, to je uz tazsia otazka. Na to musis prist sama, pretoze nikto z nas nevie, aky mas s rodicmi vztah. Ja ked som zacala chodit s mojim (teraz uz byvalym) priatelom, tak moja mamka si sama vsimla, ze sa so mnou nieco deje. Stale sa ma vypytovala, co sa stalo, ze som odrazu taka strasne stastna, vraj som doslova ziarila...A ked som jej to povedala, a o par dni som jej ho predstavila, tak sa tesila so mnou...Samozrejme, ze sa o mna rodicia stale bali, ved som ich najmladsia dcera Hm...no ale v konecnom dosledku boli obaja velmi statni, ze som si nasla takeho mileho a dobreho chlapca. A naopak, ked sme sa teraz pred tyzdnom rozisli, tak to prezivaju so mnou...
Podla mna budu tvoji rodicia len radi, ak im to povies. Myslim si, ze kazdy rodic je stastny, ked vidí, ze jeho dcera/syn maju k nemu uplnu doveru.
No dobre...nechce sa mi citat cela diskusia...ale, ak im to nepovies, tak to bude zamlcavanie pravdy( akokeby klamanie )a potom ti ho, ak sa to dozvedia z inych zdrojov, uz urcite nedovolia...sak normalne to povedz, jednemu z nihc na zaciatok, tomu, ku komu mas lepsi vztah.Ja som mojho chalana najskor zavesila na nos mame...sice ty mas len 15 a inac by som aj chapala tvojich rodicov, vsak mas este kopu casu.Ale skus sa snimi nejako dohodnut, urobit kompromis, dajte si dake pravidla alebo co...usisti ich, ze napr. sex s nim mat nebudes(ak si este nemala, si na to podla mna este primlada ),a ze ti to ani do znamok v skole nebude nijako zasahovata tak podobne...
Znamky To je tak stupidny argument podla mna Akoze moje znamky to nijako neovplyvnilo (neviem ako by som zredukoval ucenie z 5 minut a to uz ratam aj vymenu knih )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Podla mna budu tvoji rodicia len radi, ak im to povies. Myslim si, ze kazdy rodic je stastny, ked vidí, ze jeho dcera/syn maju k nemu uplnu doveru.
vela stastia...
hehe na tomto som sa zasmial
ked mas s tym problem tak im o tom nehovor no nie?