@emulienkaa ale by som povedal, ze takmer kazdy chlap ti povie, ze kilo omietky sa mu na zenskej paci nemoze..takze minimalne na tomto sa birdzaci zhodnu
@n0win0u - uvedom si, že birdzáci sú iní ako ostatní (našťastie, nanešťastie (? ).. a dobre i ked to tí "vonku" povedia, isto ju pre toto nenechajú - nato je až príliš "pekná" (a takou ju urobil práve make up) .. svet je točiaci sa kruh
"jemnejšie" je najkrajsie ... vymachlene dievcata sa mi vobec nepacia.. je to prilis umele a ani im to nepristane .... hlavne teraz co si okolo oci davaju cierny kruh s 20cm priemerom....
né úplne prirodzene, ale ani nie ako ľahké slečny z diaľnic, pekný červený, nie moc výrazný rúž, minimálne make up. Najviac ma v poslednom čase prekvapuje, koľko námahy si dávajú slečny s nechtami ...
Všetkého veľa škodí....obzvlášť produkty chemického priemyslu. Takže len tak aby to vyzeralo prirodzene najlepšie žiaden makeup taká riasenka si myslím úplne postačí.
síce nie som chlapec ale tak aj ja si myslím že minimum make-upu možno trochu špirála a linka je celkom pekné.. žiadne extrémy a keď ešte nahodíš nejaký pekný úsmev ani maľovať sa nemusíš
Ja preferujem prirodzenú krásu a zvýraznenie ženskosti a pôvabu. Aj v živote a aj v makeupe je niekedy menej viac. Ženy si všímam neustále a neustále ich obdivujem. Ja skôr preferujem jemnejšie líčenie zvýraznené náderné oči, skôr lesk ako rúž (lesk aj viac chutí ) Každej sa hodí iné, ale dievčatá by sa mali starať o svoj vzhľad (aj chalani) ked sa človek upraví, hneď vyzerá inak. Kažej sa hodí niečo iné... Ale prirodzená krása zostane vždy na prvom mieste.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale páčia sa mi také silné linky okolo očí
málo jemne nalíčená. :p
in my humble opinion..
@ahnk jedine co je na makeupe dobre je to ze zatre vyrazkovy ksicht...inak je to lepsie bez neho
mylsím že to vôbec nie je doležité
síce nie som chlapec ale tak aj ja si myslím že minimum make-upu možno trochu špirála a linka je celkom pekné.. žiadne extrémy a keď ešte nahodíš nejaký pekný úsmev ani maľovať sa nemusíš