cawte ... mozno trochu od veci ale dakde som citala nejaku taku "mudrost" ze aby baba nedavala privelmi najavo ako nejakeho (ci uz svojho aleb oaj cudzieho) chalana lubi lebo on to potom bude vyuzivat a robit si s nou co chce... takze chalani je to pravda
zalezi na povahe aj chalana aj baby. je par kokotnych chalanov ktori to vyuzivaju a aj par prijebanych bab. ale myslim ze ich je mensina(a myslim si aj ze medzi nich nepatrim).takze dufam ze si na nejakeho takeho kkta nenatrafila
Jeden čas som mala taký pocit z kamarátkinho priateľa... (neviem či to bolo oprávnene alebo nie, ale v každom prípade sa s ním odvtedy nerozprávam a pokiaľ sa dá, tak sa mu vyhýbam...)
Lenuska200: nooo to nie len chalani su taki ale aj holky niektore,to fakt zalezi od povahy cloveka, vela krat to okolie vnima ze je osoba ´´zneuzivana´´ ale ona to nechce vidiet alebo si pripustit...
....dlho som rozmyslal, ako to zneuzit, ale nic mi zial nenapada. budem rozmyslat dalej, a ak na nieco pridem, urcite napisem blog do kategorie Tipy a triky. tak zatial
ono sa to hovori aj o chalanoch že to nemaju davať najavo podla mna to niekto vymilsel len preto aby sa dvaja nedali dokopy...Potom sa obaja snažia nedavať najavo svoje city a nakoniec sa koli tomu ani nezbližia.. takže poviem to takto v laske treba riskovať
hmm to zalezi od toho ze aky ten chalan je. v zasade to iste mozu robit aj baby. a si myslim ze ked to uz je fakt vyuzivanie ,tak to clovek spozna, ked triezvo rozmysla, a nepozera na svet len cez ruzove okuliare..taze tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
niektori potom vedia ze si mozu robit co len chcu lebo ich baba ich tak strasne lubi ze im odpusti
podla mna to je chore
ved vztah ma byt o laske a dovere a nie o vyuzivani jeden druheho
ale jasne,stretla som sa s tym uz aj ja..
citovo vyuzivat,zneuzivat...casto sa ,,laska,, znuziva na sex,obsluhovanie,dozvedenie nejakych klebiet a pod..
este ze ja nemam takeho kokotka.a o sebe si nemyslim ze som taka,to je velke sebectvo voci milovanej osobe.
Ja by som na to nemal žalúdok. Mňa to len poteší a vytáram to všetkým kamarátom. V mojom prípade to ale oni ďalej nešíria.