No, lidi rada by som vedela, prečo sa chalan so mnou chce stretnut, ale potom, ked na to príde, je celý nastvaný ze som prišla. Ja som sa strašne snažila s ním stretnút, ale on býval daleko, s mojou kamarátkou sa stretol, a nemal problém sa s nou porozprá
No takze ked vyzeras tak jak na tej fotke co mas v albume tak sa da povedat ze ano naozaj si skareda.
Ale i ked si nemyslim ze je to prava fotka co mas v profile pretoze dana opica ma urcite viac inteligencie ako ty a aspon nezaklada jebnute diskusie.
Dalej by som podotkol ze nepozname ani teba, bohuzial (nastastie) nevieme ako vyzeras, nevieme ako vyzera ten chalan, aky je, aka je tvoja spoluziacka, ani ako sa odohravalo prve stretko. Nevieme nic, takze ty nemozme normalne poradit. TAKZE AJ KEBY SME SA KURWA SNAZILI AKO BY SA LEN DALO TAK TY PORADIT NORMALNE NEMOZEM.
Dalej som v uzase s nazvu diskusie "Chalanska blbost" ano zato ze tebe sa jeden chalan otocil chrbtom tak seci chalani su blby. A to je najlepsie, ze to povie 13 rocne pubertalne dieta zenskeho rodu a pritom jej podobne tu maju ovela viac diskusii ktore by sa dali nazvat jebnutymi.
tak možno si sa mu nezdala dostatočne pekná alebo vtipná, svojimi rečami si ho odpudila. Alebo sa zaľúbil do tvojej kamosky, alebo ešte nevie sám čo chce, keď ti najprv píše a potom zrazu hetno povie. To je ťažké, opýtaj sa ho to normálne narovinu, sak zabiť ta zato nemôže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale i ked si nemyslim ze je to prava fotka co mas v profile pretoze dana opica ma urcite viac inteligencie ako ty a aspon nezaklada jebnute diskusie.
Dalej by som podotkol ze nepozname ani teba, bohuzial (nastastie) nevieme ako vyzeras, nevieme ako vyzera ten chalan, aky je, aka je tvoja spoluziacka, ani ako sa odohravalo prve stretko. Nevieme nic, takze ty nemozme normalne poradit. TAKZE AJ KEBY SME SA KURWA SNAZILI AKO BY SA LEN DALO TAK TY PORADIT NORMALNE NEMOZEM.
Dalej som v uzase s nazvu diskusie "Chalanska blbost" ano zato ze tebe sa jeden chalan otocil chrbtom tak seci chalani su blby. A to je najlepsie, ze to povie 13 rocne pubertalne dieta zenskeho rodu a pritom jej podobne tu maju ovela viac diskusii ktore by sa dali nazvat jebnutymi.
FINISH
ale nie, naozaj, tak je to trochu nepochopitelne, mozno stratil zaujem, ktovie..
Hmm, It, no nejak tak, ale si na nu moc tvrdy... nerob, lebo este aj o tom zalozi diskusiu-chalanska drzost, bezocivost alebo bezohladnost a tak....