Zdraviim....s priatelkov by sme chceli na dva dni zajst do celorocneho kriteho kupaliska Chalmova v Bystricanoch...chcely by sme si tam telefonicky rezervovaat chatku... no rezervovaat to chcem na sebaa...myslite ze bude nejaky probleem s tym ze nemam est
do chalmovej nechod=P mam to na skok na bicykli som tam za 20 minut... akoze nie je to tam nejake moc zle alebo co... ale ta voda...akoze dost spinava... sice som tam nebola dlhsie ale ked som bola tak bola..aj ostatni hovoria.... nechod tam =D chytis tam akurat tak nejaku chrontu=P
Ale ak chces, prosim =D mozno budem brigadovat v bufete cez leto tak sa pripomen potom =D=D=D=D
No tak v prvom rade.. Chalmova??? som tam tento rok bola prvykrat... a mozem s cistym svedomim prehlasit... ze aj poslednykrat... nebola som vo vnutri.. len v tom vonkajsom bazeniku (asi len par minut... kym som si uvedomila... ze si nezaplavam.... a ze ti jebnuti ludia... sa tam sli len prechadzat... chapes prechadzat po bazene.. kde sme???)... a dojmy su asi taketo: maly bazen, voda s minimalnou hlbkou, spinava!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (plavala tam aj ludska koza). A na jedinu pozitivnu vec: gofri, sa tam cakalo asi tristvrte hodinu.. a to neprehanam.. a co sa tyka tej rezervacie... tak robila som na jednej recepcii.. a tam bolo jedno... aky ma kto vek..pokial ma obciansky... no ale sukromnici viac menej beru rezervacie nad 18... ale tak az atk prehovor rodicov abo koho.. nech tu chatku napisu na seba.... v ramci zodpovednosti... a oni pak neriesia.... ci v nej byva fakt clovek.. na 18 alebo nie.... tam ide len o to... aby bol za to niekto plnolety zodpovedny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
btw. neviem.. tiez nie som plnoleta ale podobne kraviny nerobim
Ale ak chces, prosim =D mozno budem brigadovat v bufete cez leto tak sa pripomen potom =D=D=D=D