Ako jasné, že som o ňom počula... A čo si normálny človek môže myslieť o psychopatickom fanatickom veliteľovi sekty, kvôli ktorému zomrelo veľa ľudí??? No nič dobré...
@18 však ešte dožíva svoj život v cele, lebo mu udelili trest smrti, ale potom sa v tom štáte (neviem narýchlo v ktorom zrušil) a má to zmenené na doživotie a ževraj je nejaký v pohode, hráva na gitaru, odpisuje svojim obdivovateľom... A dokonca sa ho snažia dostať von, ale hádam sa im to nepodarí
Uaaaaaa, viem o nom roky, asi od svojich 12, kedy som o nom citala v dakej knizke o zvlastnostiach a paranormalnych javoch ci co... za sharon tateovu by som ho zabila, teda to je len obrazne povedane, kedze na jeho uroven by som sa nerada dostala... a viem ze ten mnou nekomentovany spevak ma svoje prve meno podla herecky a sex idolu a priezvisko podla tohto mansona, co podla mna jemne vypoveda o jeho charaktere, ked sa premenoval aby sa volal ako masovy vrah...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ak niekto nevie...
» www.vpsmvbrno.cz/osobni/jedlicka...
(Ale nečítala som to.)
ze to by bol super sused, ci opatrovatel pre moje deti, nie?