Ako mám ukecať mamu aby ma pustila na chatu??... Ako jej mám dokázať, že nie som krava čo sa nechá zblbnúť na hocičo..... Keby chata s cuzími ale s mojími spolužiakmi... och ci.... HELP please....
nepresviedčaj ju,že tam nebudete piť. nebude ti aj tak veriť. šak jej povedz, že sa tam tešíš,je to raz do roka, že sa tam torchu rozbijete. a nevím v čom je prob,šak nemáš 14
ty mas 18 a nemozes ist na chatu ? to je divne, dost.
no ked som bol mladsi tak som take veci riesil tak, ze som prisiel za mamou (lebo foter ma vzdy za nou poslal, alibista a kludne a slusne som jej vysvetlil co je vo veci a ze budem slusny a co ja viem co... ale mozno to je tym ze som nikdy nebol problemovy... a teraz ked som starsi tak im to iba oznamujem ako hotovu vec, lebo ta poziadavka nadobudne taky status, ze s tym nic nemozu urobit ... asi pred dvoma tyzdnami som im povedal ze idem s kamosmi cez leto do Stockholmu autom
btw vyhoda je, ked mas starsieho surodenca ... lebo ked si ty ta starsia tak je to o dost tazsie. moj brat s nimi musel niekedy bojovat a tym ich "pripravil" pre mna
@icefist hej starsi surodenci??.. mam dvoch bratov a je mi to take velke platne!!... este aj oni su proti tomu lebo oni nemaju kam chodit a ani nemaju kamosov ta ja mam zato doma sediet!!!.... ci už ma chytaju fakt poriadne nervy!!....
och boze mam dost.. asi by som sa na to mala ist vyspat...... ze ked budem starsia tak mi toho dovolia viac.. to take dristy drtia do hlavy ale prd je na tom pravdy!!!.....
@Waleri poviem ti jednu vec, mozno Ta to potesi mozno nie... chyba je v tvojich rodicoch , nie v tebe.... teda za predpokladu ze si nebola problemove dieta
hm... a poznajú kamarátov s ktorými tam chceš ísť? ukáž im nejakých najnormálnejších z party, nech vidia že sú to samí inteleguáni a skús ich ukecať, že ak ťa pustia, budeš im každý deň telefonovať a dáš im čísla na kamarátov... ono to možno od tých rodičov znie strašne konzervatívne a prísne a podobne, ale ked za tebou príde o 20 - 30 rokov tvoja dcéra s tým, že chce ísť na chatu, nebude ti všeko jedno, aj ked si teraz povieš že by si ju bez problémov pustila. Proste sa o teba strašne boja. Ja som šla na prvú chatu až krátko pred 20kou, do 19tich som mala večierku o desiatej... dosť ma to štvalo, ale chápala som ich. Rodičia majú väčšinou strach pretože nechcú pustiť dieťa do neznáma, tak im skús dať čo najviac info.
ale ako no v 18 by ta uz pustit mohla,ja ked si nieco mega velke doteraz v takom zmysle ako je chlast a kamosi,neviviedla.....mna pustili na chatu uz v 9.prvy krat a to je u mojich ,uz co to povedat...
Ja keď som bola na chate,mamka vedela,že tam idú samí gympláci(u nás považovaní za intelektuálov) a tak ma pustila.Aj tak boli všetci totálne sťatí ...Neviem,ja mamu presviedčam tým spôsobom,ako napísal @3.
@Waleri cakal som ze si nejaka 14 ka ..ale mas 18 dievca si dospela zenska ..to jej povedz .. a pokial nerobis vyslovene picoviny nema ti co zasahovat do programu ..musi ti verit ze uz si dospela
ved nahod očká a povec ze idú len spolužiaci a ze sa nejdes najebat a pojebat ale ides tam nato, aby si sa zabawila.... ze nechces mat stale ten isty stereotyp, ale už aj niečo nové....
povec že sa len opiješ a máš to, iné si nechaj pre seba neviem na kerú piču vás je na chatu keď sa neožerete minimálne a matka to vie tak ťa nechce pustiť asi vie prečo, určite tam bude marianka nejaký spolužiaci to tam dovlečú čiže ako rodič tiež by som asi nepovolil ale tak nech sa decko zabaví tak čo si myslím ale ako ju presvedčíš tak to neviem akú máš matku viem niektoré ani za svätého nepresvedčíš skus jej povedať že nech ta pusti
Chcem ísť na chatu, tak som si napísala lístoček: Súhlasím s tým aby sa moja dcéra/syn ............................... žiačka 2.OA zúčastnila na chate v Rabči, ktorá sa bude konať 7.-9.10 2011...a chcem sa spýtať bude to stačiť?..alebo mám ešte niečo pridať..lebo fakt netuším čo??? ďakujem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
no ked som bol mladsi tak som take veci riesil tak, ze som prisiel za mamou (lebo foter ma vzdy za nou poslal, alibista a kludne a slusne som jej vysvetlil co je vo veci a ze budem slusny a co ja viem co... ale mozno to je tym ze som nikdy nebol problemovy... a teraz ked som starsi tak im to iba oznamujem ako hotovu vec, lebo ta poziadavka nadobudne taky status, ze s tym nic nemozu urobit ... asi pred dvoma tyzdnami som im povedal ze idem s kamosmi cez leto do Stockholmu autom
och boze mam dost.. asi by som sa na to mala ist vyspat...... ze ked budem starsia tak mi toho dovolia viac.. to take dristy drtia do hlavy ale prd je na tom pravdy!!!.....
musíš im dokázať nejako, že si zodpovedná (v rámci svojich možností), a že sa na teba môžu spoľahnúť.
ja im pekne vysvetlím, že kto tam bude a kde to bude. a to čo im povedať nechcem, tak im nepoviem.
povedz im, že sa im každé 2 hodiny ozveš, a že bude všetko v najväčšom poriadku.
beru to celkom pohode, asi vedia, co sa robieva na chatovackach i ked...
ale ako no v 18 by ta uz pustit mohla,ja ked si nieco mega velke doteraz v takom zmysle ako je chlast a kamosi,neviviedla.....mna pustili na chatu uz v 9.prvy krat a to je u mojich ,uz co to povedat...