mam taky pocit ze chalan s ktorym chodim ma len namotava....hoci som s nim je medzi nami velmi vysoky vekovy rozdiel.,.a ja neviem co odo mna vlastne caka.Bojim sa sklamania ma vela chyb...ale nejake veci ma na nom ...beru neviem ci to mam risknut
No, ja som sa zamotala na 2 týždne s 31 ročným chlapom, ale u mňa to bolo len vyplnenie voľného času. On tvrdil, že ma ľúbi, ja som však presvedčená o tom, že to bolo zúfalstvo niekoho, kto si nevie nájsť babu v jeho veku
zakiaľ nemá nejakých tridsať a nespráva sa jak úchyl nebere drogy prečo nie ale veľa si neslubuj sú dva typy starších tí čo si namotávajú mladšie pretože na staršie nemajú a potom sú rozumní inteligentní a dobrý chlapíci ktorých na tebe niečo bere (nie mňa chalani neberú ) kamoška má 22 ročného chlapíka a sú spolu už nejaký ten piatok a je šťastná no sú aj baby ktoré boli moc zmotané na starších a oni ich len využili podľa mňa by si ho mala spoznať pár mesiacov a potom niečo skúsiť ale ber to len ako radu od chalana ktorý sa moc nevyzná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov