Pobobných fór tu bolo asi veľa.. Ale predsa. Chcem sa spýtať, čo si o tom myslíte vy.. S jedným chlapcom sme sa zdravili (on začal) neskôr si vypýtal FB. Myslím že to celé začalo v Auguste. Od vtedy ma vždy pozýval von, no ja som ho odmietala. Až na konci
na nete je každý chytrý a troll, skús sa mi pozrieť do očí a uvidíš, kto z vás si skôr cvrkne. a okrem toho, nadpis a to čo si napísala, že ste sa zdravili a že ti napísal správu a dohodli ste sa o pol roka že sa reálne stretnete, to vôbec neladí do kopy. kto by ťa takto chcel a koho by si takto chcela ty?
ty kks, ja vlastne keď tak uvažujem, s koľkými ľuďmi opačného pohlavia si píšem a chodím von...šak to by som v tvojich očiach vyzerala ako štetka, pokiaľ také niečo znamená lásku
Síce som nepochopila tieto trápne fébéčkoviny, ale je to tvoja chyba. Kto si myslíš, že bude na teba v živote čakať? To má byť akože sám do konca života a čakať na nejakú babu z netu, ktorá sa sním možno o dvasať rokov stretne? LOL
Vies co ti poradim ? ked ides riesit vec okolo vztahov s ludmi , v akejkolvek podobe ci uz partnerske , kamaratske tak do toho nejeb FB a toto prosim ta povedz aj svojim rovesnikom aby som vam nemusel zajebat krompac do ucha , nic osobne len neznasam vasu jebnutu facebookovsku generaciu.
No a k teme , kasli nanho , cim neskor budes riesit chalanov tym viac sa usetris slz a tabletiek po.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ty kks, ja vlastne keď tak uvažujem, s koľkými ľuďmi opačného pohlavia si píšem a chodím von...šak to by som v tvojich očiach vyzerala ako štetka, pokiaľ také niečo znamená lásku
choď s ním von skôr ako zatrpkne na všetky ženy,
Ale hej no... Velku doveru teraz u teba urcite nevzbudil
@4
No a k teme , kasli nanho , cim neskor budes riesit chalanov tym viac sa usetris slz a tabletiek po.
nevadí idem naspák na Mars