asi od polovicky prazdnin si pisem cez icq s jednm uzasnym chalanom...obaja teraz chodime na gympel ja som prvacka a on je druhak...mame triedy skoro oproti sebe a on sa stale ne mna pozera ale neviem v akom zmysle...na nete sa srava dost divno raz si pis
typy moje, psoielam ti pusinku nemusi znamenat ze ta chce. Mne napr kamaratka hocikedy napise hovienko, pipicek, mojenko a co? neie je domna to viem a ani ja do nej (kedysi som ale bol). Ak ti to vadi tak mu to daj jasne na javo, ze ta to pletie a nevies co si mas o tom mysliet, ci kamosi alebo chce nieco viac. Ale podla mna ak raz sa sprava tak a inokedy tak moze znamenat len to, ze ta ma rad a nic viac. Alebo chce dosiahnut to, aby si sa ho na to spytala, preco ti to robi a tak mu to ulahcila. ja ho osobne nepoznam
Kasko: HOVIENKO, PIPICEK tak tak som sa nenasmial no a teraz
Rorushenka: Ja ti poviem len tolko ROCKSTAR... ale nie no ja mam kamarata ktorý pise stale Lubim ta babam na koniec a aj chalanom proste to je zo srandy, kamaratka mi stale povie moj cmuk.... to je zo srandy sice ja som na nu namotany ako na kazdu... ale to je vedlajsie ide oteba teraz SU TU DVE MOZNE VARIANTY a to tieto :
1. Bud sa ho spýtaš na čom si!? a zistíš či ta chce alebo ste kamarati a bude to horsie ak ta nechce.
2. Budeš mlčať ako voš pod chrastou a budete stale super kamarati cmuk atd... a mozno chlapec zacne riesit teba... ale ocividne si uz na neho namotana len si to nechces priznat nevadi odmotaj sa namotaj sa na ineho hovor o inom chalanovi uvidis ako zareaguje a vtedy budes citit ci ta xe alebo nie zacne s tebou menej komunikovat a vtedy ta chce lebo ma depresiu
Keby to ja beriem rovnako ako ty, tak ja som zalubena do asi min 5 chalanov..a do mna, ani nehovorim, kolko mi pise take veci ,ako cmuk a tak...len dve rady dievca...
1. sa najskor uvedom!
2. chod za nim,vybav si to snim, sa ho normalne opytaj, co a ako(popripade na ICQ) a k ta odkopne, je len kamos...a potom si uz nevsimaj frazy typu: "Ajojik moje zlate...cmuuuk..."
Ach jaj, dievca never tomu co je napisane a niekedy ani tomu co je povedane, muzi radi flirtuju zo zenami zvlast v tvojom veku,proste sa nenamotaj... ber to ako sprijemnenie,ale urcite to neber vayne ked pise jedno a robi druhe...
boze mne kamarat napisal cez icq "moja" a este aj "cmuk" !!!! myslite si ze uz je cas planovat svatbu????
jaaaaaj holkaa jak ti my poradime ktovie ako sa sprava k ostatnym dievcatam a co im vypisuje...a ako sa k tebe sprava ked sa vidite a nie len cez net...sak to musis spoznat a ak nie tak sa budes musiet asi popytat potom...
Matez: tak potom je to kkt, ak sa k nej bude kvoli hentomu inak spravat. A okrem toho, poznam par typkov,ktory najskor napisu, ze nic nechcu, ze len kamosi a potom vypisuju stale take matuce frazy, ze diveca sa moze aj zblaznit
ja ho vazne nechapem...kamoska si s nim pise(aj ked neviem preco-ona mu napisala prva) a sa ho pytala ze ci sa mu pacim...a on ze ano!ale ked sa sprava raz tak raz tak...nechapem...a v skole sa na mna diva...aj ja na neho!a hej pojdem za nim..ale budem sa k nemu spravat ako ku kamosovi!a ak sa neprejavy mam ho na haku aj ked som vazne nanho namotana!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Rorushenka: Ja ti poviem len tolko ROCKSTAR... ale nie no ja mam kamarata ktorý pise stale Lubim ta babam na koniec a aj chalanom proste to je zo srandy, kamaratka mi stale povie moj cmuk.... to je zo srandy sice ja som na nu namotany ako na kazdu... ale to je vedlajsie ide oteba teraz SU TU DVE MOZNE VARIANTY a to tieto :
1. Bud sa ho spýtaš na čom si!? a zistíš či ta chce alebo ste kamarati a bude to horsie ak ta nechce.
2. Budeš mlčať ako voš pod chrastou a budete stale super kamarati cmuk atd... a mozno chlapec zacne riesit teba... ale ocividne si uz na neho namotana len si to nechces priznat nevadi odmotaj sa namotaj sa na ineho hovor o inom chalanovi uvidis ako zareaguje a vtedy budes citit ci ta xe alebo nie zacne s tebou menej komunikovat a vtedy ta chce lebo ma depresiu
1. sa najskor uvedom!
2. chod za nim,vybav si to snim, sa ho normalne opytaj, co a ako(popripade na ICQ) a k ta odkopne, je len kamos...a potom si uz nevsimaj frazy typu: "Ajojik moje zlate...cmuuuk..."
jaaaaaj holkaa jak ti my poradime ktovie ako sa sprava k ostatnym dievcatam a co im vypisuje...a ako sa k tebe sprava ked sa vidite a nie len cez net...sak to musis spoznat a ak nie tak sa budes musiet asi popytat potom...